این کدا رو که فرمودید کجا باید بزنیم ؟خوب حالا می خوام نحوه نصب بازی NEED FOR SPEED UNDERCOVER رو بهتون آموزش بدم :
فک کردم اینجا کلوپ ان8 ه![]()
حذف شود
این کدا رو که فرمودید کجا باید بزنیم ؟خوب حالا می خوام نحوه نصب بازی NEED FOR SPEED UNDERCOVER رو بهتون آموزش بدم :
فک کردم اینجا کلوپ ان8 ه![]()
حذف شود
Last edited by hasanmotori; 15-01-2011 at 21:42.
همچنان منتظر جواب!
این پست هایی که اینجا میدین آب از لب و لوچ آدم راه میندازه شاید بخرم...
ببین اینایی که گفتی یه را واسه تشخیصش هست اون این که از فروشنده مهلت تست بگیری!کلا پیشنهاد نمیکنم گوشی کار کرده بگیری من که خیری از بعضی دست دوما ندیدم...
سیستم عاملشم میتونی تاپیک رو یکم مطالعه کنی به نتیج میرسی...ولی باید باهاش کار کنی...
من که عکساشو تو gsmarena دیدم عکسای خوبی گرفته بود...شاسد دست شما لرزیده...!
وقتی گوشیم زنگ میخوره و جواب میدم خود به خود صدای طرف مقابل میره رو اسپیکر البته میدونم که اگه بذارم روی گوشم سنسور جلوی گوشی نمیذاره این اتفاق بیفته و صدا از داخل گوشی شنیده میشه میخواستم ببینم چطور میشه این حالت رو کنسل کرد و صدا نره رو اسپیکر ممنون میشم راهنماییم کنید
وقتی گوشیم زنگ میخوره و جواب میدم خود به خود صدای طرف مقابل میره رو اسپیکر البته میدونم که اگه بذارم روی گوشم سنسور جلوی گوشی نمیذاره این اتفاق بیفته و صدا از داخل گوشی شنیده میشه میخواستم ببینم چطور میشه این حالت رو کنسل کرد و صدا نره رو اسپیکر ممنون میشم راهنماییم کنید
salam man allan ba goshim omadam net 2 ta soal chejori kiabordamo farsi konam 2 chejoori mishe raft yahoo?
سلام دوسته عزیز
شما می تونید نرم افزار ukeyboard رو از مخازن دانلود کرده برای فارسی تایپ کردن و کلید ctrl+space bar سیستم رو فارسی می کنه.
شما برای چت کردن می تونید نرم افزار pidgin Internet رو دانلود کرده و یا اینکه از نزم افزار Fring استفاده کنید برای این کار می تونید وارد x-treminal شده و تایپ کنید :
apt-get install fring
ویا اینکه اونو تو مخازن و یا سایت maemo.org پیدا و نصب کنید
با تشکر
چرا جواب منو نمیدید؟مگه من چه گناهی کرده بیدم؟هیچکی منو دوست نداره![]()
تشکر دوست عزیز بابط راهنمایی من piding internet نسب کردم اما کار کردن باهاشو بلد نیستم ایدیم هم بالادنمیاره !
نرم افزارfring هم نسب کردم اما اجرا نمیشه
Last edited by n W o; 17-01-2011 at 19:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)