راستی دوستان یادتونه خدمتتون عرض کردم که صفحه گوشی از روی لباسهای ضخیم هم عکس العمل نشون میده ؟
من اونجا گفتم که یادتون باشه حتما صفحه گوشی رو قبل گذاشتنش تو جیبتون خاموش کنین .
اما اون هم تضمینی نداره !!!!! میدونین چرا ؟؟؟؟؟
چون بعضی وقتها صفحه موبایل خود بخود روشن میشه !!!! مثل موقع حرکت با ماشین که باعث میشه شما از پوشش یک آنتن خارج بشین و برید زیر پوشش یه منطقۀ دیگه یا موقعی که براتون مسج میاد یا بعضی وقتها من دیدم یه دفعه صفحه خودش روشن میشه در حالی که روی میز کارم هست و مسجی چیزی هم نیومده .
حالا اگه تو تین حالت ، موبایل تو جیبتون باشه بعید نیست که یه برنامه رو راه بندازه یا زنگ بزنه به یه نفر
را حل چیه ؟؟؟
جواب :
تنها راهی که تضمین میکنه که گوشی بدون اجازه شما کاری انجام نده اینه که از آپشن قفل استفاده کنین .
اگه قفل رو روشن کنین ، به محض خاموض کردنِ صفحه با دکمه قطع ، موبایل قفل میشه و حتی اگر صفحه روشن بشه و موبایل در جیبتون باشه ، دیگه بی اجازه شما نمیتونه کاری انجام بده چون قفل هست .
به عبارت دیگه اگر عادت دارین موبایل رو تم جیبتون بزارین ، آپشن قفل اجباری هست وگرنه ممکنه با مشکل روبرو بشین .
در ضمن صدای لمسِ صفحه رو هم کمی بلند انتخاب کنین تا صدای اون رو از توی جیبتون هم بشنوید .