تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 432 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا دانشگاه ما به هر چی شباهت داره الا محل علم و دانش و تحصیل
    همونطوریم که شما گفتی فرق زیادی بین پودمانی و ترمی وجود نداره دانشگاه همونه و استاداشم همون
    بنظرم اگه کسی واقعا به دنبال یاد گرفتن و درسش خوب هست قبل از انتخاب دانشگاه بهتر قبلش یه پرس و جو کنه و بعد انتخاب کنه .
    شاید باورتون نشه ولی الان بعد از 40 روز رفتن به دانشگاه هیچ منبع یا کتاب خاصی نداریم . مثلا زبانش از یه کتاب 100 صفحه ای رفت کپی گرفت و به همه داد و تا الان به زور 10 صفحه ش رو خوندیم ( واقعا موندم چطور یک ماه دیگه میخواد امتحان ترمو برگزار کنه )

یا درسهای کامیپوترش که خداس و هنوز کامپیوتراش شبکه نشدن و هفته ای دو روز میریم تو سر و کله ی هم دیگه میزنیم و بگو بخند داریم . استادش گفته بود برید کتاب نمیدونم چی چی بخرید ولی هیچکس تا حالا نخریده . یه روزش در کلاس قفل بود و کلیدش گم شده بود و بعد از دو ساعت رفتن کلید ساز اوردن در رو باز کردن ، یا روز دیگه ش برق رفته بود و گفت برید خونه هاتون و اصلا نمیخواد بمونید

درس ریاضی هم که دیگه نگو ، استادش میاد جزوه میگه میره و هیچکدوم از بچه ها چیزی نمیفهمن و همه الکی سر تکون میدن و خود استاد میگه من موندم چه جوری شماها میخواین قبول شین . خلاصه که عالمیه .

فقط یه سوال ، راست که میگن پودمانی بعد از اینکه ترم آخر رو هم گذروندیم باید یه کنکور بدیم بعد اگه قبول شدیم مدرک کاردانی رو میدن ؟

خدارو شکر برای ما اینطور نبود.همه چیز خوب بود.
    به نظرم دوستانی که می خوان واحدی رو انتخاب کنن قبلش از بچه های اون واحد یه پرس و جو کنن خوبه.

بله بعد از تموم شدن دوره ی کاردانی باید یه آزمون داد که بهش میگن آزمون جامع از 3-4 تا درسی که توی دوره ی کاردانی خوندیم.بعد از قبولی توو این آزمون مدرک میدن.
    البته اگر کسی توو یه کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنه و قبول بشه، حتی اگه برای ثبت نام توو دانشگاهی که قبول شده اقدام نکنه از آزمون جامع معاف میشه.
    Last edited by nilofar69; 06-01-2012 at 15:23.

2. این کاربر از nilofar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.خواهش میکنم

واقعا اینارو بلدین؟ ماشالااااا
    خوب برای اینکه قبل از رفتن به دانشگاه یه آمادگی کامل پیدا کنین یه پروژه واسه ما طراحی کنین که بدیم به دانشگاه.چون اصلا وقت ندارم و همچنین حوصله
    شوخی کردم

ریاضی های ترم 1 خیلی ساده بود.نگران نباشید

دو تا کتاب بود ریاضی علم کامپیوتر 1 و ریاضی ع ک 2

مباحث گراف و اجتماع اشتراک و...

خلاصه خیلی ساده بود.

دوستان هر کی می تونه واسه پروژه یه کمکی به من بکنه.

واقعا موندم.یه سایتی پروژه آماده ای.........

اگرم نیست خودم دست به کار بشم یه چیزی درست کنم.آخه موضوع خوبی نمیاد به ذهنم[COLOR="Silver"]

تنها استاد کم سواد ما استاد زبان تخصصی بود
    شما چه پروژه ای میخواین؟
    بگید اگه بتونم حتما کمکتون میکنم

4. این کاربر از Tom Clancy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من در مورد خدمت و کارتش چیزی نمی دونم.

در مورد پودمانی این که میگن به درد نمی خوره برای اینه که 7 ترم طول میکشه حدود 2 سالو 3-4 ماه
    و واحد کم میدن چون در اصل پودمانی برای شاغل هاست.از لحاظ مدرک هم دقیق نمی دونم اما هم مدرک پودمانی و هم ترمی رو وزارت علوم میده.

ترمی شما میتونی واحدای بیشتری برداری و زودتر تموم کنی درست رو.

من فقط پودمانی رو میدونم که شما هر دیپلمی هم داشته باشی می تونی دانشگاه توو هر رشته ای که دوست داری درس بخونی.مثلا من دیپلمم تجربی بود اما نرم افزار خوندم.

یا دوستم کامپیوتر کاردانش بود الان حسابداری می خونه.

شما فقط باید دیپلم داشته باشی.

در مورد ترمی نمی دونم که به این صورت هست یا نه.
    سلامم
    ممنون ولی من بیشتر سوال مورد نظرم روی ترمی بود . از دوستان عزیز کسی میدونه ایا من میتونم به رشته دلخواه مورد علاقم برم؟
    ثبت نام و تاریخ کنکورش کی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلامم
    ممنون ولی من بیشتر سوال مورد نظرم روی ترمی بود . از دوستان عزیز کسی میدونه ایا من میتونم به رشته دلخواه مورد علاقم برم؟
    ثبت نام و تاریخ کنکورش کی هست؟
    آره داداش شما دیپلم تربیت بدنی داشته باش بیا بشین معماری ترمی بخون، فقط دیپلم داشته باش هر رشته ای می خوای بخون. ولی اولویت داره مثلا رشته های صنعت اولویت با ریاضی هاست.

7. این کاربر از mohsen_zz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آره داداش شما دیپلم تربیت بدنی داشته باش بیا بشین معماری ترمی بخون، فقط دیپلم داشته باش هر رشته ای می خوای بخون. ولی اولویت داره مثلا رشته های صنعت اولویت با ریاضی هاست.
    ممنون .
    یک 20 همین ماه دفترچه ها پودمانی رو میدن میشه من این پودمانی رو ثبت نام کنم بعد اگر ترمی قبول نشدم حداقل این پودمانی رو برم؟
    تاریخ شروع کلاس های پودمانی کی میشه؟ ایا به اعلام نتایج کنکور ترمی برخورد میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی میدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون .
    یک 20 همین ماه دفترچه ها پودمانی رو میدن میشه من این پودمانی رو ثبت نام کنم بعد اگر ترمی قبول نشدم حداقل این پودمانی رو برم؟
    تاریخ شروع کلاس های پودمانی کی میشه؟ ایا به اعلام نتایج کنکور ترمی برخورد میکنه؟
    کنکور ترمی که اعلام نتایج شدن و ما ثبت نام کردیم، کلاس هامون هم از 23 بهمن شروع میشه، فکر کنم الان هرچی ثبت نام کنند از مهر سال دیگه کلاس هاش باشه ولی بازم بپرس
    توصیه من اینه که پودمانی نرو اگر سنت خیلی بالا نیست

11. این کاربر از mohsen_zz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آقا من 22 سالمه ...کارت پایان خدمت هم دارم و دیپلم ریاضی فیزیکم و پیش دانشگاهی هم خوندم و میخواهم برم رشته ی صنعتی بخونم....آیا به نظر شما برای من دیره که ساله دیگه تو کنکور جامع علمی کاربردی ترمی شرکت کنم یا نه؟

آیا راهی هست که من زود تر از چهار سال با مدرک کارشناسی فارق التحصیل بشم؟....مثلا واحد بیشتری بردارم یا اینکه چون من یک سری مدرک فنی حرفه ای مرتبط با رشته ای که میخواهم بخونم دارم گفتم شاید بشه تطبیق هم زد یا واحد های عملی رو حذف کرد.....
    چون یکی بهم گفته که نمیزارن زیاد واحد برداری یا تطبیق نمیزنن یا اگر بتونی واحد تابستونی هم برداری بعدا یه جایی بهت واحد کم میدن و نمیزارن زودتر از چهار سال تموم شه .... راسته؟

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

یه سوال دیگه ....من هم میخواهم کار کنم و هم درس بخونم آیا دانشگاه و اساتید علمی کاربردی ترمی باهام راه میان که به کارمم برسم.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آقا من 22 سالمه ...کارت پایان خدمت هم دارم و دیپلم ریاضی فیزیکم و پیش دانشگاهی هم خوندم و میخواهم برم رشته ی صنعتی بخونم....آیا به نظر شما برای من دیره که ساله دیگه تو کنکور جامع علمی کاربردی ترمی شرکت کنم یا نه؟

آیا راهی هست که من زود تر از چهار سال با مدرک کارشناسی فارق التحصیل بشم؟....مثلا واحد بیشتری بردارم یا اینکه چون من یک سری مدرک فنی حرفه ای مرتبط با رشته ای که میخواهم بخونم دارم گفتم شاید بشه تطبیق هم زد یا واحد های عملی رو حذف کرد.....
    چون یکی بهم گفته که نمیزارن زیاد واحد برداری یا تطبیق نمیزنن یا اگر بتونی واحد تابستونی هم برداری بعدا یه جایی بهت واحد کم میدن و نمیزارن زودتر از چهار سال تموم شه .... راسته؟

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

یه سوال دیگه ....من هم میخواهم کار کنم و هم درس بخونم آیا دانشگاه و اساتید علمی کاربردی ترمی باهام راه میان که به کارمم برسم.
    دیر بودن که دیگه بستگی به وضعیت خودتون داره یکی از دوستان من 23 سالشه الان کارشناسی ارشدش هم گرفته تو رشته نرم افزار و داره میره خدمت یک ماه دیگه
    7 ترم حداقل طول میکشه کارشناسی البته واحد تابستونی برداری کمتر میشه
    مدارک فنی و حرفه ای رو تطبیق نمیزنن چون اون اصلا یک چیز جداست و ربطی به دروس دانشگاهی نداره
    شما اگر معدلت بالا باشه 224 واحد میتونی برداری هر ترم البته به جز ترم اول

14. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون
    پس اگه کارشناسی کمتر از چهار سال تموم میشه با حساب اینکه ترم تابستونی هم بردارم میتونم مثلا 3 ساله کارشناسیمو بگیرم؟هر ترم چهار ماه و هر مقطع چهار ترمه دیگه آره؟
    معدل دیپلمم ریاضیم 15.84 هست.....خوبه؟
    از مدرک پیش دانشگاهیم نمیتونم استفاده ی خاصی بکنم؟
    با این معدل و رشته ای که دارم آیا میتونم راحت تو دانشگاه علمی کاربردی ترمی گرایش صنعت قبول بشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •