خواهش می کنم
احتمالآ غیرفعال کرده. وارد تنظیمات بشید قسمت Wireless
Enable کنید. شاید هم تیک SSID برداشته که شبکه مخفی باشه . SSID چک کنید.
خواهش می کنم
خواهش می کنم
همه را چک کردم ولی همه درست بودن نمیدونم ایراد از کجاست
دیشب هیچی دانلود نشد فکر کنم قطعی داشته.
دوستان من دیشب بیش از 1 گیگ ترافیک داشتم
ولی با یک شب نمیشه قضاوت کرد
عکست رو فول سایز بزار اینجوری چیزی معلوم نیست
سلام دوست عزیز
جواب سوالتون اینه که بله میشه .من خودم ۶-۷ ماه آنلاین شارژ میکنم خیلی هم خوبه! فقط باید کارت عضو شتاب که رمز دوم داشته باشه استفاده کنید.در مورد ترافیک هم اینکه هرچی از ترافیکتون بمونه میسوزه.
آدرس شارژ آنلاین هم اینه:
یوزر ، پسورد هم همونیه که باش وصل میشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من انقد سوال میکنمبله هر کارت میشه استفاده کرد. برند مهم نیست. فقط اگه میخواهید اکانت ماهواره ایی روی فرکانس های اس2 استفاده کنید باید کارت شماباید HD S2 باشه. .
برای افلاین هم نیازی به خرید اکانت نیست بطور مجانی میتونید استفاده کنید.
الان خودم آفلاین استفاده می کنم 18 ساعت میذارم واسه آفلاین روی فرکانس اس2 همیشه بالای 100 گیگ دانلود دارم. (البته امشب به علت بارندگی و افت سیگنال ال ان بی اکثر فایل ها سوختن)
این فرکانس اس2 چه جهتیه ؟
فقط از همین جهت میشه دانلود داشت ؟
سلام دوست عزیز فرکانس ها با دو مدلاسیون روی باند ku ارسال می شن که یک s1وs2است s1 قدیمی هستن یعنی درست همان سیستم --- که ما ایرانی ها به ان می گویم ماهواره دیجیتا هر ترنس پوندر توانای داشتن چند کانل رادیوی و تلوزیونی دارد وتوانای ارسال دیتا اما این محدودیتی هم داره که سطح گرافیکی کانال میزان پهنای باند ارسالی هر چه تعداد کانال زیاد شود پاین میاید اما s2 امدن به جای ارسال اواج به صورت qpsk ,انهارو به 8pskو 16 psk ارتقا دادن و این باعث می شود که کانال ها ی زیاد تر از فرکانس s1در هر ترنس پوندر قرارگیرد وهمچنین برای ارسال دیتا پهنای بیشتری ارسال شود
فرکانس های s1 به همین دلیل دارن جاشون بع s2 میدن این رون در ماهواره های نا اوایل 2011 خواهد بود وبعد همه s2 میشن اگر کارت --- می خواهی بخری skystar hd2 بخر که هم کانال hdببینی وهم از فرکانس s2 استفاده کنی فرکانس s2 برای دانلود زیاد است w3,w6,nss6وقیره ولی معروفه فرکانس 11449 v30000 s2 در w6 می باشد که می گن شب حداقل 3 فیلم روز دانلود میکنی اگر سوالی در این مورد داشتی بیان کن تا در سورت توان پاسخ دهم
Last edited by mohsensamand; 07-02-2010 at 13:29.
سلام به همگی
دوستان شما هم با دانلود کردن از تورنت مشکل دارید؟؟؟؟؟
آخه من بیشتر از 18 نمیتونم دانلود کنم
یه مشکل دیگه هم دارم زمانی که از رپید باز دانلود میکنم ابتدا سرعتش خیلی خوبه اما زمانی که یکی از کانکشنایه idm کامپلت میشه سرعت یهو از 20 بیشتر نمیره و تا آخر با سرعت 20 دانلود میکنه یا اینکه دیسکانکت کنم و دوباره کانکت کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)