تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 173 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

2 تا سوال یکم در مورد refine توضیح بدید و اینکه چه طوری به یکی پول بدیدم نه از طریق میل نه coin drop مثلا میخوای fee واین رو بدی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای دادن پول یا ایتم.روی طرف کلیک میکنید و بعد روی اواتار طرف که بالای صفحه ظاهر میشه رایت کلیک میکنید و بعد trade رو انتخاب می کنید.
    در مورد refine یکی از راههای افزایش قدرت سلاحها یا زره refine هست.در مورد سلاح اینکار باعث افزایش قدرت حمله میشه و در مورد زره به hp اضافه میکنه.درمورد ornament هم mag res یا phys res یا evasion رو اضافه میکنه.برای refine از mirage استفاده میشه و حداکثر میشه تا 12 درجه کیفیت refine رو افزایش داد.بری اینکار باید پیش elder توی یکی از شهرهای اصلی بری.برای هردرجه refine سلاح 2 تا و برای سلاح وornament یک mirage لازم هست.وقتی که اقدام به refine میکنی احتمال داره موفق بشی یا اینکه موفق نشی.در صورت عدم موفقیت درجه refine صفر میشه و همه mirage های مصرفی هم از بین میره.هرچی درجه refine بالاتر بره احتمال موفقیت کمتره و هرچی لول ایتم مورد نظر بالاتر باشه بازهم احتمال موفقیت کمتره.
    مثلا برای یک سلاح tt90 اگه بخوای تا +3 refine کنی خیلی احتمالش کمه و ممکنه تا 70-80 تا mirage هم مصرف کنی و موفق نشی.به همین دلیل کسانی که می خوان تا درجات بالا refine کنن از ایتمی به نام dragon orb استفاده میکنن که موفقیت refine رو قطعی میکنه.با این حال با استفاده از این ایتم هم هزینه refine خیلی بالاست.مثلا برای refine تا +5 حدود 15-16 میلیون پول لازمه.ایتمهای دیگه ای هم هستن که شانس refine رو افزایش میدن ولی استفاده از اونها هم ریسکی هست.یعنی ممکنه استفاده از اونها برای refine ، از dragon orb ارزونتر در بیاد یا گرونتر.درکل بهتره تا لول 100 برای refine هزینه نکنی و به همون 2 درجه refine قانع باشی ولی برای tt99 یا rank که ایتمهای اخر بازی هستند و دیگه تغییرشون نمیدی ارزش داره که برای refine شون هزینه کنی.

3. این کاربر از kh234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سوال الان قیمت هر gold 660 تا 690 هست اگه یه Gold بخریم و تمام اونو هایپر بخریم و دوباره هایپر هارو به قیمت 120 بفروشیم سود داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اوه اوه شده 660 من ندیده بودم!! به نظره من الان اصلا خرید و فروش گولد نکن خیلی ریسک داره 860 بود یه زمانی نزدیک کریسمس 960k بود
    هایپر الان 145k هست
    خوب بعد از کلیک trade چی کار کنم؟ یه سوال دیگه اگه بخوام تو این حین یه ایتم هم بهش بفروشم چه طوری قیمت روش بزارم
    Last edited by AliROCK; 24-02-2011 at 00:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه سوال الان قیمت هر gold 660 تا 690 هست اگه یه Gold بخریم و تمام اونو هایپر بخریم و دوباره هایپر هارو به قیمت 120 بفروشیم سود داره یا نه؟
    هر 100 تا silver برابر با یک gold هست.با توجه به قیمت gold اگه همون 660 هم بگیریم.حساب کن هر hyper چقدر درمیاد.اگه حتی هر hyper قیمتش 50 silver یعنی نیم gold باشه قیمت هر کدومش 330000 در میاد یعنی کلی ضرر.بهتره باهاش reputation بخری البته اگه هنوز 10 silver هست.بعدن قیمتش 4-5 برابر میشه.کلی سود میکنی.

7. این کاربر از kh234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اوه اوه شده 660 من ندیده بودم!! به نظره من الان اصلا خرید و فروش گولد نکن خیلی ریسک داره 860 بود یه زمانی نزدیک کریسمس 960k بود
    هایپر الان 145k هست
    خوب بعد از کلیک trade چی کار کنم؟ یه سوال دیگه اگه بخوام تو این حین یه ایتم هم بهش بفروشم چه طوری قیمت روش بزارم
    بعد از trade یک پنجره باز میشه که میتونی ایتمهای مورد نظر رو اونجا drag کنی(در قسمت پایین پنجره) و طرف مقابل هم همین کارو در قسمت بالا اجام میده و بعد باید هر دو accept رو بزنید تا معامله لنجام بشه.برای ردو بدل کردن پول یک علامت سکه پایین همون پنجره هست،روی اون کلیک کن و مقدار پول مورد نظرت رو وارد کن.قیمت هم باید با خود طرف قبلش در موردش به نتیجه برسید.
    البته اگه منظورت از قیمت گذاری مثل اون catshop ها هست که E رو میزنی و بعد در قسمت trade اون ایکون دومی از سمت چپ رو انتخاب میکنی.بعد هر ایتمی که خواستی به قسمت sell میکشی و قیمتش رو وارد میکنی و بعد برای فروشگاه اسم میگذاری و done رو میزنی وتبدیل میشی به catshop.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نه میدونم catshop چه طوریه همون fee wine مهم بود ممنان.
    راستی این متریال های لول 5 رو چه طوری فارم کنیم تو hell هست؟
    من میخوام برا weapon token واین درست کنم چه طوری برم اونجا باید squad باشی؟
    Last edited by AliROCK; 24-02-2011 at 19:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه میدونم catshop چه طوریه همون fee wine مهم بود ممنان.
    راستی این متریال های لول 5 رو چه طوری فارم کنیم تو hell هست؟
    من میخوام برا weapon token واین درست کنم چه طوری برم اونجا باید squad باشی؟
    این متریالها رو هم توی sage world و هم در demon world میتونی پیدا کنی.برای ورود باید لول 89 باشی و cultivation رو انجام بدی و sage یا demon رو بگیری.بعد میتونی وارد هر دو بشی.نیازی هم به squad نیست.

11. این کاربر از kh234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ایول من میگم میرم دم در زنگ میزنم کسی باز نمیکنه نگو لول89 میخواد راستی این hell کجاست همون demon world هست؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستی محدودیتی در روز برای استفاده از wine وجود داره؟

برای bh29 باببو استفاده کردم جالب بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •