دوربین گوشی 3gs بسیار عکس های راضی کننده ای می گیره.نمی گم مثل دوربین 5 می گیره ولی در حد و اندازه خودش عالیه.در مورد عکس از جزوه و کاغذ هم بخاطر حالت focus دستی کار باهاش خیلی راحت هست.
دوربین گوشی 3gs بسیار عکس های راضی کننده ای می گیره.نمی گم مثل دوربین 5 می گیره ولی در حد و اندازه خودش عالیه.در مورد عکس از جزوه و کاغذ هم بخاطر حالت focus دستی کار باهاش خیلی راحت هست.
میتونی یه عکس برام آپلود کنی ؟
خيالت راحت باشه از دوربينش.با نرم افزار 5 megapixel camera عكساش از خيلي از گوشي هاي 5 مگاپيكسلي بهتر ميشه (لااقل تجربه شخصي من اينو ميگه).
سلام دوستان
داداشم 3gs داره.ميگه خود به خود آنتن گوشيش مي پره و سيم كارت رو ديگه نميشناسه!
دليلش چيه؟
آيا با آپديت مشكلش حل ميشه؟
عکس از کتاب سایزش A4
ولی عکس دستنویس از دفتر معمولی گرفته شده.
اگه وقت کنم با آیفون 4 یه عکس از جزوه مثل همینی که شما گذاشتی میگیرم میذارم. تفاوت رو واقعا میتونین احساس کنین.
آیفون 4 واقعا حرف نداره دوربینش
شما هم به این شیوه تقلب میکنید![]()
من یه پیشنهاد کوچیک دارم ، بین این دوتا هیچ کدوم رو نگیرید!
فقط و فقط به فکر آیفون 4 باشید البته اگه! فکر عوض کردن گوشی رو دارید...
سامسونگ برند بدی نیس(هم سامسونگ داشتم ، هم سونی اریکسون هم نوکیا)ولی به نظر من آیفون حداقل یه سطح بالاتر از اونه.اینی که میگم تجربه ی خودمه!منظور اینه که دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم از آیفون برگردم و برم دنبال برندهای دیگه!
خلاصه خواستم بگم من سامسونگ رو نمیپسندم ، اونجا هم که میگم آیفون 4 بگیرید به خاطر امکانات سخت افزاریه بهتر و ظاهر خیلی جذاب تریه که نسبت به 3 جی اس داره.
مشکل دوربین رو هم به کلی حل کرده...البته دوربین 3جی اس مشکلی نداره فقط کیفیت عکسبرداری 4 بهتر و بالاتره!
شما بگو کی از آیفون 4 بدش میاد ؟؟؟!!من یه پیشنهاد کوچیک دارم ، بین این دوتا هیچ کدوم رو نگیرید!
فقط و فقط به فکر آیفون 4 باشید البته اگه! فکر عوض کردن گوشی رو دارید...
سامسونگ برند بدی نیس(هم سامسونگ داشتم ، هم سونی اریکسون هم نوکیا)ولی به نظر من آیفون حداقل یه سطح بالاتر از اونه.اینی که میگم تجربه ی خودمه!منظور اینه که دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم از آیفون برگردم و برم دنبال برندهای دیگه!
خلاصه خواستم بگم من سامسونگ رو نمیپسندم ، اونجا هم که میگم آیفون 4 بگیرید به خاطر امکانات سخت افزاریه بهتر و ظاهر خیلی جذاب تریه که نسبت به 3 جی اس داره.
مشکل دوربین رو هم به کلی حل کرده...البته دوربین 3جی اس مشکلی نداره فقط کیفیت عکسبرداری 4 بهتر و بالاتره!
منم دلم میخواد 4 بگیرم ولی فقط با قیمتش مشکل دارم
قیمت 3gs اونور آب چند دلاره ؟ 4 چطور ؟ اگه ارزون تر از اینجا باشه ارزش داره بیارم ؟ (32 و 16)
خب من همینجا یه نکته اضافه کنم ، درسته آیفون 4 اینجا قیمت خیلی بالایی داره ولی 3GS هم دست کمی نداره!
اینجا یه لیست مختصر از حدود قیمت آیفون 3GS و 4 تهیه کردم :
آیفون 3GS ورژن 32 گیگ : 988000 تومن به نقل از DigiKala
16 گیگ موجود نداشت.
آیفون 4 ورژن 32 گیگ : 1160000 تومن!
16 گیگ موجود نداشت.
خب تا اینجا که خیلی فرق آنچنانی با هم ندارن!
===============
3GS ورژن 32 گیگ : 930000 تومن به نقل از GooshiShop
16 گیگ : 830000 تومن.
آیفون 4 ورژن 32 گیگ : 11500000 تومن.
16 گیگ : 11000000 تومن.
===============
این همه قیمت گفتم که بگم شمایی که میخوای 800 ، 900 تومن بابت 3GS پول بدی یکم بیشتر بده 4 بگیر که بعدا پشیمون نشی و با کلی ضرر 4 بگیری...
حتما ارزون تره ، من قبلا هم گفته بودم قیمت آیفون اینجا قانون و قاعده نداره و هرکس هرچقدر که بخواد میفروشه.
هستن دوستانی که اطلاع از قیمت کشورهای دیگه دارن.خیلی راجع به این موضوع بحث شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)