سلام
Active sync با پيسي سوييت و دارم ولي هر چي گشتم گزينه ي Windows mobile Device center پيذا نكردم،ژس كجاست؟
بلوتوث دارم ميتونم به مودم وايرلس ديلينك وصل شم؟
سلام
Active sync با پيسي سوييت و دارم ولي هر چي گشتم گزينه ي Windows mobile Device center پيذا نكردم،ژس كجاست؟
بلوتوث دارم ميتونم به مودم وايرلس ديلينك وصل شم؟
Windows mobile Device center داخل سی دی نصب هست. باید بگردی و نصبش کنی. بیشتر بگرد
نه با بلوتوث نمیشه به مودم وایرلس وصل شد. ولی میتونی با بلوتوث به گوشیت وصل بشی و اینترنت رو شیر کنی.
سلام
من OZexplorer ریختم نقشه کالیب نیست تقریبا یک خیابون اونور تر نشون میده چیکارش کنم ؟
البته این نرم افزار یعنی Windows mobile Device center بطور پیشفرض در ویندوز vista و windows 7 هستند ولی در CD نصب همراه گوشی چنین چیزی نبود.
دوستان سلام !
قیمت مموری کارد 8 و 16 گیگ Micro SD چند قیمت هست ؟ (مارک های خوب یا بهترین مارک)
8 رو که دوستمون گفت15 تومان 16 هم 28تا35تومن مارکهایه مختلف زیرزمین علا الدین
سلام دوستان
میخواستم بپرسم اگه یکی واسش مهم نباشه که سیستم عامل گوشی وینمو باشه یا سیمبین بازم omniaII رو بهش پیشنهاد میکنید؟؟؟ من بین omniaII و omnia hd مشکوکم, آخه دوس ندارم با ترس و لرز روی omniaII نرم افزار نصب کنم.![]()
اگه سیستم مهم نیست hd رو بخر من باهاش یه ذره کار کردم حرف نداره دوربین 8 وhd اما راستش اینکه گوشی رادستت باشه هم مهمه اخه درسته هردو صفحشون3.7 هست اما اچ دی گنده تره را دست نیست درکل برنامه خورش اصلا به امنیا2 نمیرسه اگه واسه پریدن رمش میخای نخری اشتباه میکنی مگه مال من پریده!!! نترس
ببین دوست عزیز اگه از کار کردن با نرم افزارهای متنوع لذت نمیبری و فقط با موزیک و عکس حال میکنی
همون اچ دی رو بگیری بهتره...
من که با omnia ii خودم دارم حال میکنم و ترسی هم از نرم افزارها ندارم چون همشون قابل حل هستند.
آره خب درسته.خداییش اصلا نمیتونم omniaII رو نادیده بگیرم.
ولی قبول دارین اصلا گوشی به درد بخور تو بازار نیست.یاد زمان w810 بخیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)