تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 326 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

7

این سوال رو بارها جواب دادم تو صفحات قبل :

قبل از نصب aldurazy arabic باید نرم افزار mobidiv multilanguage support 3 رو هم نصب کنید. شما بعدش نصب کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

کدوم فایل؟؟

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

با کابل وصلش کن به کامپیوتر و نرم افزار Active synch رو نصب کن نرم افزار Windows mobile Device center

رو نصب کن و اجرا کن

.

ولی بهترین راه به نظر من اینه که برای کامپبوترت یه wifi bluetooth بخری راحت مستقیم وصل بشی. راستش این کارت که از طریق گوشی وصل بشی همچینن کار جالبی نیست
    سلام
    Active sync با پيسي سوييت و دارم ولي هر چي گشتم گزينه ي Windows mobile Device center پيذا نكردم،ژس كجاست؟
    بلوتوث دارم ميتونم به مودم وايرلس ديلينك وصل شم؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام
    Active sync با پيسي سوييت و دارم ولي هر چي گشتم گزينه ي Windows mobile Device center پيذا نكردم،ژس كجاست؟
    بلوتوث دارم ميتونم به مودم وايرلس ديلينك وصل شم؟
    Windows mobile Device center داخل سی دی نصب هست. باید بگردی و نصبش کنی. بیشتر بگرد

نه با بلوتوث نمیشه به مودم وایرلس وصل شد. ولی میتونی با بلوتوث به گوشیت وصل بشی و اینترنت رو شیر کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

7

سلام
    من OZexplorer ریختم نقشه کالیب نیست تقریبا یک خیابون اونور تر نشون میده چیکارش کنم ؟

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Windows mobile Device center داخل سی دی نصب هست. باید بگردی و نصبش کنی. بیشتر بگرد
    البته این نرم افزار یعنی Windows mobile Device center بطور پیشفرض در ویندوز vista و windows 7 هستند ولی در CD نصب همراه گوشی چنین چیزی نبود.

5. این کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

قیمت مموری کارد 8 و 16 گیگ Micro SD چند قیمت هست ؟ (مارک های خوب یا بهترین مارک)

7. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

دوستان سلام !

قیمت مموری کارد 8 و 16 گیگ Micro SD چند قیمت هست ؟ (مارک های خوب یا بهترین مارک)

8 رو که دوستمون گفت15 تومان 16 هم 28تا35تومن مارکهایه مختلف زیرزمین علا الدین

9. 2 کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بپرسم اگه یکی واسش مهم نباشه که سیستم عامل گوشی وینمو باشه یا سیمبین بازم omniaII رو بهش پیشنهاد میکنید؟؟؟ من بین omniaII و omnia hd مشکوکم, آخه دوس ندارم با ترس و لرز روی omniaII نرم افزار نصب کنم.

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بپرسم اگه یکی واسش مهم نباشه که سیستم عامل گوشی وینمو باشه یا سیمبین بازم omniaII رو بهش پیشنهاد میکنید؟؟؟ من بین omniaII و omnia hd مشکوکم, آخه دوس ندارم با ترس و لرز روی omniaII نرم افزار نصب کنم.
    اگه سیستم مهم نیست hd رو بخر من باهاش یه ذره کار کردم حرف نداره دوربین 8 وhd اما راستش اینکه گوشی رادستت باشه هم مهمه اخه درسته هردو صفحشون3.7 هست اما اچ دی گنده تره را دست نیست درکل برنامه خورش اصلا به امنیا2 نمیرسه اگه واسه پریدن رمش میخای نخری اشتباه میکنی مگه مال من پریده!!! نترس

12. این کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahman1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ببین دوست عزیز اگه از کار کردن با نرم افزارهای متنوع لذت نمیبری و فقط با موزیک و عکس حال میکنی
    همون اچ دی رو بگیری بهتره...
    من که با omnia ii خودم دارم حال میکنم و ترسی هم از نرم افزارها ندارم چون همشون قابل حل هستند.

14. این کاربر از rahman1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آره خب درسته.خداییش اصلا نمیتونم omniaII رو نادیده بگیرم.
    ولی قبول دارین اصلا گوشی به درد بخور تو بازار نیست.یاد زمان w810 بخیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •