توجه :
دقت کنید کیبرد نوت بوک های سری جدید Acer Aspire 5738 Z / G / ZG خراب و یا آسیب نبیند چون هیچ قطعه جایگزین آن موجود نیست و شرکت سازگار به این راحتی ها اقدام به تعویض نوت بوک شما نمی کند
توجه :
دقت کنید کیبرد نوت بوک های سری جدید Acer Aspire 5738 Z / G / ZG خراب و یا آسیب نبیند چون هیچ قطعه جایگزین آن موجود نیست و شرکت سازگار به این راحتی ها اقدام به تعویض نوت بوک شما نمی کند
ببخشید یعنی الان مادر برد این 5738Z جدید من هم CPU 478 سوکتی مث دستکاپ داره و به رحتی قابل عوض شدنه؟!!
مجيد جان
478 پين موبايل، نه 478 پين دسكتاپ
آخه اون 478 پين دسكتاپ به اون گندگي تو لپ تاپ چه جوري جا ميشه؟؟؟؟؟
دوست عزیز تمامی CPU های 478 چه از نوع دسکتاپ و چه موبایلی به نوت بوک های Acer Aspire 5738 Z - G - ZG کار می کنند و مشکلی هم ندارند
CPU های موبایلی از نظر انداره با نوع دسکتاپ یکی هستند در تصویر صفحات قبل می تواننید مشاهده کنید
جالب شد چون تو اين لينك هم طرف اومده، t7400 موبايل رو يه مادربرد دسكتاپ بسته , 'و گفته كه علت تفاوت دسكتاپ و نوت بونك تنها تفوت در سرعت با بعبارتي پهناي باند گذرگاه داده ها يا همون FSB هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما واقعا يك مادربرد كه براي يه سيستم موبايل طراحي شده آيا توانايي لازم براي تحمل استانه هاي ولتاژ و گرما يا بقولي همون تتاي j رو داره؟ آيا تضميني هست؟
يا اينكه اينتل دو ورژن پردازشگر زده براي سود خودش؟
مشخصه هاي technical پردازشگرهاي موبايل و دسكتاپ يكسان؟
اين بررسي ها حاكيه كه تنها PENTIUM 4 دسكتاپ 478 پين مي باشد
دسكتاپ ها :
Penryn / Wolfdale (45 nm)
Penryn (Socket P), Wolfdale (LGA 775) and Yorkfield (MCM, LGA 775),
Conroe / Merom (65 nm)
(LGA 775, 4 MB L2 cache), Allendale (LGA 775, 2 MB L2 cache), Merom (Socket M, 4 MB L2 cache) and Kentsfield (Multi-chip module, LGA 775, 2x4MB L2 cache)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BGA479 ، 479 پين است
تمام كور 2 دو هاي دسكتاپ 775 پين است.
كور سولو و و كور 2 دو سري SL , SP ، پين956 است.
CPU هاي PENTIUM 4 دسكتاپ 478 پين است.
.Core2 Duo mobile and Celeron M CPUs have 478-pin package.
478-pin Micro FC-PGA package (Mobile Pentium III-M)
Celeron D, Mobile Pentium 4 and Pentium 4 have 478-pin package
Core 2 Duo Mobile CPUs have 478-pin package
478-pin Micro FC-PGA package. RH
AW RoHS-compliant lead-free halide-free micro FC-PGA8 package.
Core 2 Duo Mobile CPUs have 478-pin package
منبه سايت WIKIPEDIA , CPU-WORLD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای من cpu 2.1 و باس 800 و رم با باس 800 است (مدل 5738 زد)
بالای مانیتور کنار وب کم هم نوشته crystal eye ودر قسمت مشخصات کنار تاچ پد نوشته HD LCD و ننوشته LED
آیا صفحه نمایش این مدل جدید 5738 زد ال ای دی هست ؟
آیا این ال ای دی از همان سری جدیدی است که شما گفتید؟
Last edited by f-soltani; 10-11-2009 at 17:19.
این نکته ای که دوستمون مطرح کردند جای تامل داره،ایا واقعآ هیچ تفاوقی نداره؟ هیچ مشکلی برای مادر برد لپ تاپ ایجاد نمیکنه در دراز مدت،همین نکته کم شدن ایجاد گراما شاید تکنولوژی خاص بکارفته در پردازشگر های اینتل موبایل باشه.!!!اما واقعا يك مادربرد كه براي يه سيستم موبايل طراحي شده آيا توانايي لازم براي تحمل استانه هاي ولتاژ و گرما يا بقولي همون تتاي j رو داره؟ آيا تضميني هست؟
يا اينكه اينتل دو ورژن پردازشگر زده براي سود خودش؟
یه مسئله ؛ الان چشمم به این برچسب های لپ تاپ افتاد روی هیچکدوم هیچ اسمی از Intel Mobile CPU ننوشته و فقط نوشته
Intel Pentium perocessor
تنها CPU پين 487 در دسكتاپ ها ، PENTIUM و سلرون ميباشد.منظور من از CPU بزرگتر 775 `پين رايج در دسكتاپ ها بود.
شما حاضري CPU تك هسته ايPENTUIM رو بجاي CPU دو هسته اي كه الان رايج شده استفاده كني؟
در صورتيكه CPU مور نظر شما PENTUIM هاي فركانس بالا باشد قدرت لازمه را همانند كور 2 دو نخواهد داشت چرا كه نه كچ بالايي دارد و تنها فركانس بالايي دارد .ايا تهيه اين CPU راحت و مقدور هست؟
و چون مادر بردهاي موبايل نوت بوكي از سرعت گذرگاهي پايينتري برخودارند باز هم عملا توان CPU دسكتاپ رو كاهش خواهند داد و همانند يك CPU موبايل عمل خواهند كرد.
احتمالا CPU نوت بوك شما ، PENTUIM هاي دو هسته اي جديد است كه داراي كچ پايين 1 مگ هستند.
CPU هاي 3200و3400 با باس 667 و CPU هاي 4200و4300 با باس 800 و كچ 1 مگ
سلام دوستان
می خواستم یه چیزی بگم
امروز به صورتی که (گلاب به روتون) تو دست شویی میشینیم ، رو زمین نشسته بودم ،
که یهو ، بند کیف لپ تاپم شکست !
و لپ تاپ از یک طرف گوشه ، زمین خورد !
طرفی که کابل مودم 56 کیلوبایت میخوره ، به زمین خورد و لپ تاپ از اون قسمت ، 1 سانت اینور و یک سانت اونور باز شد !
و گوشه قاب پایین یکم (1 میل) شکست و نمی دونم کجا افتاد.
همه این اتفاق ها تو کیف افتاد !
البته ، کیفم از این 15 تومنی ها بود!
به نظرتون حالا با لپ تاپ چیکار کنم ؟
قابش گیر میاد ؟
مشکلی هم پیش اومد ، البته دومی رو نمی ذونم واسه اینه یا نه :
اول این که ، موس پد به صورت مربع مربع موس رو هرکت میداد ، مثلا " 1 سانت 1 سانت ، که بعد از اینکه روشن کردم دیدم اینجوریه و خاموش کردم ، از زد جایی که ضربه خورده بود ، زربه زدم و درست شد !
ولی الآن که داشتم 1 فایل 190 مگابایتی رو دانلود میکردم ، وسط دانلود ، هارد ارور داد ! نا مرد تا 60 و خورده ای مگ رفته بود ، هارد ارور داد و سیستم ریست شد ! فک میکنم بد سکتور ه !
حالا دیگه ، گفتم بگم ، تا بدونید این جوری بشه چی میشه
الآن زیاد ناراحت نیستم ، فقط نگران بد سکتور هارد و حجم ای.دی.اس ال م هستم که حیف شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)