پس اون طور که فهمیدم fifa10باید باگرافیک کمتری برایه pcنسبت به نسخه کنسولی منتشر بشه خوب به نظر شما میارزه من برم نسخهps3این بازی رو بگیرم با توجه به قیمت زیاد بازی هایه این کنسول؟به نظرتون قیمت نسخه ps3این بازی چقدره؟
پس اون طور که فهمیدم fifa10باید باگرافیک کمتری برایه pcنسبت به نسخه کنسولی منتشر بشه خوب به نظر شما میارزه من برم نسخهps3این بازی رو بگیرم با توجه به قیمت زیاد بازی هایه این کنسول؟به نظرتون قیمت نسخه ps3این بازی چقدره؟
آقایون بازی ریلیز شده
تاپیک رو منتقل کنید !
p30world هم واسه فروش گذاشته بازی رو ...
میگم این نسخه کامل باشه !؟؟ مثل بعضی از نسخه هایی که زودتر عرضه میشن ناقص نباشه!!!
البته به نظر خودم کامله آخه فیفا همیشه چند روز زودتر عرضه میشه.
آخ جان اومد . ولی غیر از پی سی هیچ جای دیگه ای نزده که اومده ها !؟ درضمن هیچ بحثی در رابطه با اینکه تیم ایرانی تو بازی هست ، نیست ؟؟!!
وجود تیم های ایرانی و آسیایی شایعه ای بی اساس بود.آخ جان اومد . ولی غیر از پی سی هیچ جای دیگه ای نزده که اومده ها !؟ درضمن هیچ بحثی در رابطه با اینکه تیم ایرانی تو بازی هست ، نیست ؟؟!!
دیگه با همه ی بحثا فیفا 10 پنجشنبه وارد ایران و جهان میشه (بازار)
و پی سی وورلد پیش فروش یک هفته ای خودشو شروع کرده من که می رم می خرم شاید شنبه هفته بعد دستم برسه ویه دست کامل بریم منچستر بارسا بازی کنیم
دوستان این دیگه نسخه آخرشه دیگه؟؟؟فوووووووووله فوووووووووول؟
گفتن جزء یکی از اولین آپدیت های بازی تیمای آسیاس
اگر کسی بازی رو گرفت یه کم از گرافیک و سیستمی که خوب لودش کنه اینجا توضیح بده
فکر نکنم هنوز ریلیز شده باشهاگر کسی بازی رو گرفت یه کم از گرافیک و سیستمی که خوب لودش کنه اینجا توضیح بده
اونایی هم که میفروشن پیشفروش دارن میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)