دوستان بابا بیخیال لایسانس تیمها من که همه ساله ژی اس بازی کردم بدونه هیچ حرفی میرفتم یه کیت سرور و پچ براش دانولد میکردم امسال هم باید همین کار رو بکنیم
دوستان بابا بیخیال لایسانس تیمها من که همه ساله ژی اس بازی کردم بدونه هیچ حرفی میرفتم یه کیت سرور و پچ براش دانولد میکردم امسال هم باید همین کار رو بکنیم
مهمترين چيز تو يه بازی فقط و فقط game play اگه اينو درست کنن بقيش خيالی نی
با سلام
دوستان من خودم 2 سال هستش که FIFA NEXT بازی میکنم و دیگه نیاز به تعریف و تمجید از این بازی در این تاپیک نمیبینم ولی یک موضوعی که هستش اینه که من همیشه پیش خودم فکر میکنم PES با کارگردان بسیار قوی خودش پتانسیل بالایی داره واگه بخواد میتونه حتی در یک سال از رقیب خودش جلو بزنه . یادتون باشه PES قبل از سال 2008 هم مشکل جواز رو داشت ولی انقد گیم پلی و گرافیک و بقیه بخش هاش قوی بود که آدم بیخیال جواز ها ی رقیبش میشد البته اصلا نباید هم مقایسه کرد PES نسل قبل کجا FIFA نسل قبل کجا .
البته موضوعی رو که خودتون میدونین میگن که 2 الی 3 ساله که برنامه ریزی برای این نسخه شده بود و نسخه های قبلی قربانی این برنامه ریزی دیر هنگام و به تبعش با عث افت این بازی شده بوده
در مقاله ای که در winningelevenblog صورت گرفته بود گفته بود شرکت کونامی دیر نسل بعد رو شروع کرد و در بحران بدی گرفتار بود و فقط بازی MGS4 تونسته بود انتظارات رو بر آورده کنه . و در بقیه مطلبش گفته بود کونامی این بحران رو پشت سر گذاشته .
چیزی نمونده به تمام شک و تردید ها تا چند روز دیگه پایان داده میشه .
درسته
حالا جالب اينجاست كه كونامي همه كار كرده و ميخواد به احتمال زياد يكي از شاهكارهاي صنعت بازي سازي رو روانه باز بكنه اما من هيچ جا نديدم موتور بازي عوض شده باشه
خيلي عجيبه اخه مثل در نسل سوم هستيم نه از لحاظ بازي كلا از لحاظ جهان سايبر و كامپيوتر !
خوب شايد موتور بازی رو پيشرفته تر كرده باشن ... هميشه كه نياز نيست انجين رو به كل عوض كرد
سلام کسی عکسی از کاور اصلی بازی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه هنوز منتشر نشده عزیز ولی به احتمال بسیار قوی تورس یا مسی خواهد بود و حتی شاید هر دو
قبلا یکی دو تا کاور از بازی رو بچه ها گذاشته بودن که البته رسمی نبودن
باید صفحه های قبل رو نگاه کنین
اینم عکس جدیدی که از بازی اومده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم نیاز به ترجمه باشه:
360º movement (only analogue stick, no more d-pad)
edit boots
edit nets
more celebrations
untucked shirts
some robotic movements not corrected
goalkeepers gloves are corrected and licensed (Nike, adidas etc.)
some German clubs are in!
Ronaldinho_23's opinion:
"The changes are basically, more control of the player, improvement of way of running, shots mode, ball physics, goalkeepers, no more 90º trick..."
"In general PES 2010 is much better than PES 2009."
"Well, the stadium is magnific, i play in anfield, initially it seems to be slightly big, but is fantastic, even some of them stay hollows between players, but with the systems of pressure and defense it is solved"
"No drastical changes about animations this, but the are differents running animations..."
"When you play with Messi, your you feel that you are Messi
Them same for Ronaldo, Torres, Henry..."
"Goalkeepers have been improved obviously, they do not grant so many rebounds, and they are positioned better.
Sometimes they grant silly goal."
ادیت نتش جالبه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)