15 英寸:2.2 GHz
- 2.2GHz 四核
Intel Core i7 处理器- 4GB 1333MHz
- 750GB 5400-rpm1
- Intel HD Graphics 3000
- AMD Radeon HD 6750M 配 1GB GDDR5
- 内置电池 (7 小时)2
- 估计发货时间: 24 小时之内
- 免费送货
- RMB 16,988
RMB 16,988 میشه 2596.76 دلار آمریکا!!!
15 英寸:2.2 GHz
- 2.2GHz 四核
Intel Core i7 处理器- 4GB 1333MHz
- 750GB 5400-rpm1
- Intel HD Graphics 3000
- AMD Radeon HD 6750M 配 1GB GDDR5
- 内置电池 (7 小时)2
- 估计发货时间: 24 小时之内
- 免费送货
- RMB 16,988
RMB 16,988 میشه 2596.76 دلار آمریکا!!!
سلام
من کرمان زندگی میکنم و میخوام مدل 721 یا 723 رو بخرم ولی یه مشکل دارم
این فروشگاهی که میخوام ازش بخرم نماینده شرکت شاب هست
توی سایت شرکت شاب دور هارد این دو مدل رو 5400 نوشته
می خوام بدونم که میتونم 7200 بگیرم؟ (کاستومایز)
در ضمن سرعت 5400 با 7200 چقدر تفاوت داره؟
و گرافیک 721 که 256 هست چه تفاوتی با 256 های معمولی داره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
باید از شاب بپرسید که این امکان رو به شما میده یا نه؟ در ضمن شاب شرکت بسیار معتبر و خوبی ه و من در تهران خدمات خوبی که به مشتری هاش میده رو تجربه کردم.
هارد ۷۲۰۰ تاثیر زیادی توی سرعت شما میگذاره، به طوری که تفاوت ش رو با ۵۴۰۰ میشه حس کرد.
منظورتون از معمولی و گرافیک های اپل چیه؟
اگه سری بعدی هم نور پشت کیبرد نداشت چی
امکان زیاد هم بازم نور پشت کیبورد نداره چون نمی خوام مک بوک ایر رو از حالتی که به عنوان قابل حمل داره خارج کنند چون با این کار باطری ضعیف تر میشه از یک طرف دیگه هم هر سری نازک تر میشه پس در نتیجه نذارند بهتره![]()
نقطهای تاریک در محصول جدید اپل !!!
تعداد زیادی از کاربران مک بوک پرو های جدید (MacBook Pro) گزارش داده اند که این مک بوک ها هنگامی که تحت بار سنگین اطلاعات قرار می گیرند کرش می کنند .
به گزارش ورد آی تی به نقل از گیزمگ ,این موضوع تا ۴۴ صفحه در سایت پشتیبانی اپل جلو رفته است، پس می توان نتیجه گرفت که مشکل مختص به یک یا دو نفر نیست. به احتمال زیاد این مشکل به پردازندهای گرافیکی جدید AMD مک بوک ها مرتبط است، زیرا تنها سویچ کردن کارت گرافیک می تواند این مشکل را رفع کند.
اپل نیر در حال حاضر هیچ نوع راه کاری ارائه نداده است، اما کاربری که با بخش خدمات مشتریان اپل صحبت کرده گفته است که اپل از این موضوع آگاهی دارد و دلیل این کرش کردن را وجود یک مشکل در OS لپ تاپ یا درایورهای آن می داند.
شاید علت این باشه که وقتی سیستم در حال یه پردازش سنگینه و در همون حین احتیاج می شه که بین کارت گرافیک ها سوئیچ کنه سیستم دچار مشکل می شه
فکر می کنم با یه تغییر و ترمیم نرم افزاری حل بشه
یعنی امیدوارم!!!
هیجی
دو دستی میزنم تو سره خودم
اگه نداشت بازم میگیرم چاره ای نیست
میتونین سامسونگ سری 9 رو بگیری(ناگه مک نمیخواین).قیمت جهانیش که از ایر گرونتره ولی ایران اگه بیاد باید هم قیمت ایر باشه.نمیدونم ایران اومده یا نه.کانفیگش که خوبه.i5 SB هم هست.بکلایت کیبورد هم داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)