پیش نمایش dlc
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش نمایش dlc
یه سوال در مورد این DLC ها دارم.
اینا کاملا با شرکت مربتط هست؟
یعنی خود شرکت اینا رو بیرون میده . اگه پس کی؟ با این گرافیک و این تکین میتونه بسازه؟
آگه آره پس چرا اینو در خود بازی نمیگذاره که نخواد یک ماه بعد از بازی به صورت جدا ارائه بده؟؟؟
این DLC ها رو خود سازنده ی بازی میسازهیه سوال در مورد این DLC ها دارم.
اینا کاملا با شرکت مربتط هست؟
یعنی خود شرکت اینا رو بیرون میده . اگه پس کی؟ با این گرافیک و این تکین میتونه بسازه؟
آگه آره پس چرا اینو در خود بازی نمیگذاره که نخواد یک ماه بعد از بازی به صورت جدا ارائه بده؟؟؟
دلیل اینکه تو بازی اصلی نمیزاره این هست که شما این DLC ها رو بخرید!
بله همونطوری که مسعود جان گفتن خوده شرکت سازنده بازی این dlc هارو میده یک برای اینکه شما بازیو بخرید و 2 اینکه بهانه ای باشه برای فروش بازی در ماه های بعد از انتشار و گرنه بازی خیلی زود فراموش میشه و از تو بازار حذف. برای بازی مثل مس افکت هم این یک نوع سیاسته که بازی کننده ها رو درگیر داستان بازی نگه دارن تا نسخه پایانی بیاد
فردا شب لینک dlc رو میزارم.این dlc اخر خیلی ارزش بازی کردن داره و قسمت های کوچکی از داستان شماره بعد رو هم روایت میکنه.اگه میتونید حتما دانلد کنید و یا تهیه کنید![]()
dlc اومده ولی یک مشکلی داره..1.5 گیگ هم حجمشه
1.5 گیگ؟!؟ماشالله.من که نمی تونم دانلود کنم.دوستان اگه کسی دانلود کرد بگه چه اتفاقی می افته و از داستان چی معلوم میشه.
DLC جدید بازی با نام Lair of shadow broker با حجم 1.5 گیگ. پس از نصب کرک ورژن 1.2 رو کپی کنید سپس از انلاکر برای فعال سازی فایل استفاده کنید.
اینم برای اونایی که توانایی دانلد رو ندارن.خطر شدید لو رفتن داستان.نگاه نکنی بهتره!
پایان
Last edited by AlexMercer; 08-09-2010 at 08:10.
dlc جالبی بود و بهترین dlc که تابحال اومده ولی خوب یکم هم متفاوته و کل جریان بازی رو عوض میکنه.من خودم تموم کردمش.
میشه در موردش توضیح بدید؟داستان؟و چه اتفاقی می افته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)