چیز خاصی نداره
همون محتویات گوشی های دیگه
یه هنزفری بلوتوث هستش که بعضی گوشیهای تو کارتونشون هست که اونم ایرانیا برمیدارن
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
چیز خاصی نداره
همون محتویات گوشی های دیگه
یه هنزفری بلوتوث هستش که بعضی گوشیهای تو کارتونشون هست که اونم ایرانیا برمیدارن
من اينو پيدا كردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Vamp!r3; 30-08-2009 at 01:35.
بیت ریت یه فیلم فول اچ دی با پسوند MKV حدود 10 مگابیته
البته چند تا ویدیو کلیپ اچ دی MKV هست که بیت ریتشون حدود 2.5 تا 3 هست
WMV HD هم که استاندارد 2500kbps هست.
پست قبلی هم تکمیل شد !
حالا نمیشد اون پلاستیکه رو هم باز میکرد؟ممنون از عکست
![]()
لینک یکی از عکسات پریده ،مثه اینکه از اون سایت hotlink ممنوعه!
بچه ها قیمت دو هفته است تکون نخورده ، درسته ؟حالا اگه من خریده بودما ، هفته ی بعدش قیمت نصف میشد !
قیمتش بخاطر اینه که تو تهران یه ذره این گوشی با کمبود مواجه شده در ضمن گارانتی دار هم یه ذره سخت گیر میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو دانلود کنید خیلی جالبه کیفیت پخش موزیک در هنزفری i8910 رو نشون میده واقعا عالی
اون که گوشه بالا سمته راسته چیه؟ تو این عکسایی که vamp!r3 زحمتشو کشیده دو نوع شارژر هست.اولا چرا نوع شارژرشون فرق میکنه؟یعنی واسه هر کشور یه مدل میزنه؟اصلا فرقی هم میکنه که شارژرش از کدوم مدل باشه؟راستی مگه کابل tv نداره؟اگه داره پس تو عکس کو؟
میدونم که این سوالی که میخوام بپرسم بستگی به استفادخودم داره ولی خب اگه بخوایم با گوشی عکس و فیلم HD بگیریم البته نه دیگه به حدی که گوشی بشه یه دوربینه دیجیتال و برنامه و اطلاعات و از این جور چیزا روش بریزیم اون موقع 8 گیگ بسه یا باید مدله 16 گیگو بگیرم؟مموری 32 گیگش تو بازار هست یا نه؟ببخشید که زیاد سوال پرسیدم.ممنون
سلام
با اجازه دوستان بعضی از سوال هارو من جواب بدم.
خوب کابل تی وی تو بسته نیست و باید خودت تهیه کنی.
برای این کارا هم من پیشنهاد می کنم 16 رو بخری.به صرفه تره.
اون شارزرم بسته به نوع پریز فرق می کنه.الان من یه گوشی سامسونگ قدیمی دارم (مال من نیست)برای شارز باید از یه چیزی شبیه مبدل استفاده کنی.(البته تا جایی که می دونم.)مموری رو نمی دونم ولی فکر کنم به سختی پیدا بشه.
Last edited by Armin.ASD97; 01-09-2009 at 02:20.
مموري 32 گيگ خيلي كم تو بازار پيدا ميشه...پيدا بشه قيمتش بالاست...شما اگه يه 16 گيگ بگيري...+...يك مموري 16... بسه ديگه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)