آخه جالب اینجای که گزینه window فقط به صورت on است و حالت off نداره!!( البته برای رزولوشن های بالاتر فعاله)
آخه جالب اینجای که گزینه window فقط به صورت on است و حالت off نداره!!( البته برای رزولوشن های بالاتر فعاله)
سلام بر دوستان. وارد tire 2 شدم رفتم که Drift بازی کنم ، بازی که شروع شد تا گاز دادم ارور معروف Dont Send اومد دیگه الان مرحله های قبلی رو هم که میرم باز همین مشکل دارم.
به نظر دوستان چکار کنم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
من این بازی رو روی دو تا کامپیوتر متفاوت اجرا کردم،هر دوش همین مشکل رو دارند:
همون اول بازی،صفحه مانیتور سیاه میشه و دیگه همون طور باقی می مونه .
دیگه هیچ اتفاقی نمی افته .
و کیبرد هم کاری نمیکنه .
مشکل چیه ؟؟
راه حل این مشکل چیه ؟؟
شما سیستمت چیه در ضمن رو کدوم ویندوز بازی میکنی .
چرا این بازی انقدر مضخرفه!!!
خدایی اندرگراند اینو میخوره؟
2 تومن رفت تو پاچمون
سلام دوست عزیز قصد جر و بحث رو ندارم اولش این جوری نظر دادن درست نیست
احتمالا این تایپیک من وشما پاک میشه بهتره نظر تون رو بگید که بازی چه مشکلی
داشتکلمه مضخرف در مورد این بازی درست نیست با تشکر. در ضمن من
به هیچ عنوان قصد طرف داری از این بازی رو ندارم.![]()
پست بالا کاملا تائید میشه هرگز نیایید بگید فلان بازی مضخرفه
اگه میخواهید نظری بدید بگید مثلا نقاط ضعف وقوتش اینهاست و من به این دلایل ازش خوشم نیومد(یا اومد)...
در این حالت پستتون خیلی مفیدتر خواهد بود![]()
سلام.
من خيلي راننده توپي هستم!!!
با ماشين تاير 1 دارم تاير 3 رو تموم ميكنم!
حالا از تعريف از خود بگذريم...سؤالم اينه چرا نميشه از نيترو استفاده كرد؟ خودش پيشفرض گذاشته space ولي كار نميكنه من Alt هم كردمش بازم كار نكرد.
سلام
این بازی چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟
اون فیلم اول بازی هست که وقتی نیو کاریر رو میزنی میاد بعد هی همش تکرار میشه چجوری رد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...
مشخصات سیستم من اینه:
amd phenome2 x3 720 be
4gb ddr2 1066
nvidia geforce 9800 gx2
درایور 191.07 رو هم دانلود و نصب کردم و تمام آپشنه از رزولیشن گرفته تا آنتی انیلزینگ و همه رو چسبوندم و تو رزولیشن 1600*900 بازیش می کنم فقط یک مشکل با این بازی دارم اونم اینکه یک مدت از بازی که می گزره دوربین شروع به چرخیدن میکنه و تا از بازی خارج نشی و دوباره نیای درست نمیشه.....
کسی می دونه مشکل از کجاست راستی ویندوزم هم 7 (22 اکتبر هست همین آخریه) در ضمن توی بازیهای دیگه مثل cod wf2 یا resident evil 5 مشکلی ندارم با این ویندوز...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)