با سلام
دوستان کسی واسه ما جواب نداره؟
برای منم همچین اروری میده بازی های که کرک نشدن !
بازی های که کرک شدن برا من راحــت اجرا میشه و دارم بازی میکـــنم
موفق باشید!![]()
خوب حالا این بازیها رو از کجا گیر بیایم؟ ویا به چه روشی خودمون کرک کنیم شاید در گوشی ما هم جواب بده.
بازی کرک شده هم پیدا کردم که توسط شرکت بزرگ BinPda کرک شدن اما با - - اصلا وارد بازی نمیشه و وقتی از - -درمیارم باز مثل قبل میشه و در دو حالت همان ارور اولی را میده من که موندم دیگه.
سلام دوستان
میخواستم ببینم این روش روی E75 هم جواب میده یا نه؟
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Symbian OS, S60 rel. 3.2
سلام آره عزیــز جواب میــده
موفق باشید!![]()
با سلام
برای -- گوشی N86 فریمور ورژن 21 ، نیازی به فایل های فریمور نیست ؟ هلوکس چجوری -- می کنه ؟ فرق هلوکس با فونیکس چیه ؟
من یادمه فایل -- رو برای گوشی خودم دانلود کردم و با فایل فریمور خود گوشی جابجا کردم و بعد با فونیس فلش کردم .. اگه اینکار ها رو نمی کردم و هلوکس رو نصب می کردم ، گوشی -- نمیشد ؟
سلام
این نسخه از فریمور شما با HelloOX حک(!) نمیشه... باید از روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنید، که فکر میکنم تجربه اش رو هم دارید!
شاد باشی![]()
بابت همه ی زحمتهایی که کشیدی ممنون.....
یک سوال:
من N86 دارم... از پست اول HelloOX 2.03 رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم روی Unpacking file گیر میکنه؟؟ باید چیکار کنم....؟؟؟
در ضمن ROMPatcher هم نصب نمیشه.......
ورژن : 20.115
Last edited by DVM_AMIR; 22-02-2010 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)