تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 229 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب من بالاخره و پس از مدتها تحقیق و بررسی لپ تاپ مورد نظرم را از نمایندگی رسمی سونی (ایران رهجو) در مرکز کامپیوتر پایتخت خریداری کردم: SONY VAIO EA1AGG/B با قیمت 1490000 تومان.

برای شروع کار بهم گفتند باید اول ریکاوری کنم و 4 dvd خام با یک دستورالعمل انجام ریکاوری را بهم دادند و من طبق آن عمل کردم و ریکاوری کردم. حالا نمی دونم این ریکاوری همون بک آپ گرفتنه؟! راستش من زیاد با لپ تاپ کار نکردم! ببخشید اگر سوالم ابتداییه! ضمنا چه موقع باید از ین دی وی دی های ریکاوری استفاده کرد؟!

یه سوال دیگه! در قسمت شارژ لپ تاپ دیدم 3 گزینه وجود داره که شارژ باتری را می تونی تا حداکثر 80% یا 50% و یا به صورت CUSTOM روی هر درصدی که خواسته (حداکثر 100%) تنظیم کنی؟! به نظرتون این مقدار شارژ روی چه عددی باشه مناسبتره؟!
    Last edited by M&M2007; 22-09-2010 at 13:41.

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خب من بالاخره و پس از مدتها تحقیق و بررسی لپ تاپ مورد نظرم را خریداری کردم: SONY VAIO EA1AGG/B

اساتید سونی یک سوال داشتم! در قسمت شارژ لپ تاپ دیدم 3 گزینه وجود داره که شارژ باتری را می تونی تا 80% یا 50% و یا به صورت CUSTOM
    مبارکت باشه...
    بله دیگه اون قسمت آپشنال هست که میتونید شارژ باتری را تا هر درصدی که بخواهید متوقف کنید...
    من خودم رو همون دیفالت (80 درصد)میزارم که برای عمر باتری بسیار مناسبه

3. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مبارکت باشه...
    بله دیگه اون قسمت آپشنال هست که میتونید شارژ باتری را تا هر درصدی که بخواهید متوقف کنید...
    من خودم رو همون دیفالت (80 درصد)میزارم که برای عمر باتری بسیار مناسبه
    ممنون دوست عزیز
    در مورد ریکاوری هم یه کم بهم توضیح میدی؟!
    مرسی

برای شروع کار بهم گفتند باید اول ریکاوری کنم و 4 dvd خام با یک دستورالعمل انجام ریکاوری را بهم دادند و من طبق آن عمل کردم و ریکاوری کردم. حالا نمی دونم این ریکاوری همون بک آپ گرفتنه؟! راستش من زیاد با لپ تاپ کار نکردم! ببخشید اگر سوالم ابتداییه! ضمنا چه موقع باید از این دی وی دی های ریکاوری استفاده کرد؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    در مورد ریکاوری هم یه کم بهم توضیح میدی؟!
    مرسی
    البته بحث ریکاوری باید تو تاپیک خودش مطرح بشه ولی یه مختصر توضیحی میدم...
    خوی پس همون طور که نقل قول کرده بودید ریکاوری را کامل گرفتید ...
    بعد هم نسخه پشتیبان و ریکاوری و بک اپ همش یکی هست و زمانی که سیستم عامل دچار مشکلی میشه میتونید از این دیسک های ریکاوری استفاده کنید و ویندوز عین روز اولش میشه ...
    در مورد جزئیات بحث پیشنهاد میکنم به تاپیک مربوطه مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب من بالاخره و پس از مدتها تحقیق و بررسی لپ تاپ مورد نظرم را از نمایندگی رسمی سونی (ایران رهجو) در مرکز کامپیوتر پایتخت خریداری کردم: SONY VAIO EA1AGG/B با قیمت 1490000 تومان.

برای شروع کار بهم گفتند باید اول ریکاوری کنم و 4 dvd خام با یک دستورالعمل انجام ریکاوری را بهم دادند و من طبق آن عمل کردم و ریکاوری کردم. حالا نمی دونم این ریکاوری همون بک آپ گرفتنه؟! راستش من زیاد با لپ تاپ کار نکردم! ببخشید اگر سوالم ابتداییه! ضمنا چه موقع باید از ین دی وی دی های ریکاوری استفاده کرد؟!

یه سوال دیگه! در قسمت شارژ لپ تاپ دیدم 3 گزینه وجود داره که شارژ باتری را می تونی تا حداکثر 80% یا 50% و یا به صورت CUSTOM روی هر درصدی که خواسته (حداکثر 100%) تنظیم کنی؟! به نظرتون این مقدار شارژ روی چه عددی باشه مناسبتره؟!
    دوست عزیز مبارک باشه
    انشاا... به پای هم پیر شین
    من عاشق این مدلم و واقعا کانفیگ تاپی داره.از سی پی یو گرفته تا گرافیک و صفحه نمایش.
    توی این سری فک کنم این مدل جز یک یا دو مدلی باشه که رزولشن 1600*900 رو داره
    کیفیت صفحه نمایش این مدل از دید شما چطوره؟ راضی هستی؟ اندازش کوچیک نیست؟
    ایا اینکه میگن این سری باطری قوی نداره درسته؟لپتاپ شما چقدر(چند ساعت) شارژ نگه میداره؟ اگه میشه توی این مورد مدت زمان شارژ رو در کاربری های مختلف مث استندبای و گیم و فیلم برامون بزار.
    اخه خیلیها مث من این براشون مهمترین سواله.
    ممنون

8. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من میخام تا1.6 لپ تاپ بگیرم.الان موندم وایو F116 بگیرم یا نه.آخه صفحش ال ای دی نیست و گرافیکشم G330 1024 هستش(واسه من که بازی خور نیستم فک کنم بد نباشه نه؟)البته بزرگ بودنش صفحه واسم خیلی مهمه(حتما باید 16 اینچ باشه)

شما نظرتون چیه؟با این قیمت میتونم وایو دیگه ای پیدا کنم که ال ای دی باشه و 16 اینچ؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز مبارک باشه
    انشاا... به پای هم پیر شین
    من عاشق این مدلم و واقعا کانفیگ تاپی داره.از سی پی یو گرفته تا گرافیک و صفحه نمایش.
    توی این سری فک کنم این مدل جز یک یا دو مدلی باشه که رزولشن 1600*900 رو داره
    کیفیت صفحه نمایش این مدل از دید شما چطوره؟ راضی هستی؟ اندازش کوچیک نیست؟
    ایا اینکه میگن این سری باطری قوی نداره درسته؟لپتاپ شما چقدر(چند ساعت) شارژ نگه میداره؟ اگه میشه توی این مورد مدت زمان شارژ رو در کاربری های مختلف مث استندبای و گیم و فیلم برامون بزار.
    اخه خیلیها مث من این براشون مهمترین سواله.
    ممنون
    سلام
    ممنون. راستش من خودم هم خیلی حرفه ای و وارد نیستم! ولی وقتی در بین برندهای مختلف لپ تاپ بررسی کردم دیدم سونی از بقیه بهتره و چون بحث گارانتی برای من خیلی مهم بود، تنها مدلهایی که نمایندگی رسمی سونی (ایران رهجو) آنها را گارانتی می کنه را ارزیابی کردم و دیدم بهترین کانفیگ را همین مدل sony vaio ea1agg داره! صفحه نمایش LED 1600*900 داره که جزو بالاترین رزولوشنها محسوب میشه! اندازه 14 واید داره که به نظر من مناسبه! مدلهای 15.5 درسته بزرگتر هستند ولی کانفیگ ضعیف تری دارند و 16.4 هم به نظرم خیلی بزرگ و سنگین هستند و ضمنا بیشتر بدرد کارهای خیلی پیچیده صنعتی می خورند و برای من که می خواهم کارهای متداول و معمولی (فیلم و اینترنت و حداکثر چند تا نرم افزار طراحی و اتوکد و امثال آنها) را انجام دهم، این مدلهای F مناسب نیستند!

ea1agg فقط در رنگ مشکی (مشکی مات نیست و براق و خوش رنگه) تولید میشه. شارژش هم 2.5 ساعته!

ضمنا این مدل کمیاب هم شده و خود نمایندگی در پایتخت 3 تا دستگاه بیشتر نداشت که یکیش نصیب من شد!

اگر قصد خرید سونی داری به نظر من حتما از نمایندگیهای رسمی ایران رهجو بخر! تو مرکز کامپیوتر پایتخت 3 شعبه نمایندگی سونی ایران رهجو هستند که من هم از آنجا خرید کردم.

من که دو روزه که خریدم و مشکل خاصی ندیدم! در خصوص برنامه و نرم افزارهای مختلف هنوز تست نکردم ولی به روی چشم، اگر مساله ای دیدم همین جا گزارش می کنم.
    Last edited by M&M2007; 23-09-2010 at 12:29.

11. این کاربر از M&M2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اساتید سونی وایو، بهترین روش برای شارژ لپ تاپ چیه؟! در حالتی که لپ تاپ خاموشه بزنیم به شارژ یا زمانی که روشنه؟! ضمنا به نظرتون وقتی باتری کامل خالی شد، شارژ کنیم یا نه مثلا تا 10 - 15% رسید شارژ کنیم؟!
    آیا میشه برای زمانهایی که استفاده طولانی مدت قراره از لپ تاپ صورت بگیره، باتری را درآورد و از برق مستقیم شهری استفاده کرد؟! اصلا این کار مناسب هست یا نه؟!
    Last edited by M&M2007; 23-09-2010 at 13:03.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اساتید سونی وایو، بهترین روش برای شارژ لپ تاپ چیه؟! در حالتی که لپ تاپ خاموشه بزنیم به شارژ یا زمانی که روشنه؟! ضمنا به نظرتون وقتی باتری کامل خالی شد، شارژ کنیم یا نه مثلا تا 10 - 15% رسید شارژ کنیم؟!
    آیا میشه برای زمانهایی که استفاده طولانی مدت قراره از لپ تاپ صورت بگیره، باتری را درآورد و از برق مستقیم شهری استفاده کرد؟! اصلا این کار مناسب هست یا نه؟!
    تفاوتی خاصی نمیکنه که وقتی روشن هست یا خاموش به شارژ بزنیم...
    فقط برای کالیبره کردن بزارید کامل شارژ باتری لب تاپ خارج بشه و در حالت عادی 20 الی 30 درصد که رسید بزنید به شارژ ...
    سعی کنید آداپتور وصل باشه و از برق مستقیم استفاده نکنید که در صورت نوسانات احتمال آسیب به دستگاه وجود دارد
    در ضمن یادتون باشه باتری های استاندارد لیتیوم که باتری های کنونی میباشند در صورت شارژ کامل (100 درصد) باتری از مدار خارج میشه و خودش از برق استفاده میکنه...

14. 2 کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تفاوتی خاصی نمیکنه که وقتی روشن هست یا خاموش به شارژ بزنیم...
    فقط برای کالیبره کردن بزارید کامل شارژ باتری لب تاپ خارج بشه و در حالت عادی 20 الی 30 درصد که رسید بزنید به شارژ ...
    سعی کنید آداپتور وصل باشه و از برق مستقیم استفاده نکنید که در صورت نوسانات احتمال آسیب به دستگاه وجود دارد
    در ضمن یادتون باشه باتری های استاندارد لیتیوم که باتری های کنونی میباشند در صورت شارژ کامل (100 درصد) باتری از مدار خارج میشه و خودش از برق استفاده میکنه...
    سلام
    مرسی دوست عزیز
    پس یعنی به نظر شما وقتی مثلا 20% رسید، آداپتور را بزنیم به لپ تاپ تا شارژ شروع بشه و طبق گزینه آپشنال وقتی تا 80% رسید و شارژ متوقف شد، سیمشو بکشیم؟!
    برای استفاده های طولانی مدت چطور؟! مثلا اگر قراره 6 و 7 ساعت کار کنیم! هر وقت شارژ کم کرد بزنیم به شارژ و وقتی شارژ کامل شد (80% آپشنال) سیمشو بکشیم؟! و دوباره بعد از چند ساعت شارژ که کم شد و رسید به 20% دوباره همین عمل را تکرار کنیم؟! این جوری باتری آسیب نمی بینه؟! یا نه، به نظر شما برای زمانهایی که کار زیادی داریم، باتری را کلا دربیاریم و با آداپتور شارژر مستقیما با برق شهری کار کنیم؟! (نمی دونم اصلا این کار شدنیه یا نه؟!)
    ممنون می شوم در این موارد بنده را راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •