تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 218 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام از شماره هایی که تو گوشیمه اونایی که تو رو حافظه فون مموری هست راهی داره که بکاپ بگیرم چون میخوام گوشیمو ریست کنم چیکار کنم
    رو سیم کارت هم که میخوام بکاپ بگیرم جا نمیشن شماره هام خیلی مهمه شماره هام یه راه مطمئن سراغ ندارین که من از دست ندم شماره هام رو

PCSuite رو باز کن. سمت چپ بالا نخستین آیکن که یه گاوصندوقه که یه فلش داره می ره توش. نامش Backup. روش کلیک کن تا اجرا بشه. به نام فایل دست نزن چون بر مبنای تاریخ هست. محل ذخیره اش رو گزینش کن ( جایی غیر از محل پیش فرض... جوری که دم دست باشه ). حالا گزینه هایی که می خوای بک آپ گرفته بشه رو گزینش کن. پیشنهاد من اینه که Contacts، Messages، Notes، Calendar رو گزینش کن. تیک گزینه Backup Phone memory رو هم بردار. چون پس از ریست با برگردوندن بک آپ دوباره درایو فون مموریت رو پر می کنه. تیک Backup Sotrage Memory رو هم اصلا نزن! چون کل هارد گوشی رو بک آپ می گیره و بیچاره می شی...

شاد باشین

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان فون مموری شما چقدر جا خالی داره؟ حداکثر رو میپرسم! من حداکثر تا 55مگ تونستم خالی کنم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

من اون موقع که ورژن 20 بود 62 مگ خالی می شد ولی الان ورژن 22 حداکثر 56 مگابایت خالی میشه......

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای آخرین بار میپرسم. کسی منا واسه راه اندازی gps راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟اصلا نقشه اصفهان را از کجا باید گیر آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

برای آخرین بار میپرسم. کسی منا واسه راه اندازی gps راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟اصلا نقشه اصفهان را از کجا باید گیر آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جی پی اس که راه اندازی نمیخواد که برو تو منو رو مپ کلیک کن وارد نقشه شو تو فضایه باز وایسا تا وصل شه اگه زودتر میخوای بهش برسی تولز رو بزن و گزینه گو آنلاین رو بزن

6. این کاربر از jak_1300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

PCSuite رو باز کن. سمت چپ بالا نخستین آیکن که یه گاوصندوقه که یه فلش داره می ره توش. نامش Backup. روش کلیک کن تا اجرا بشه. به نام فایل دست نزن چون بر مبنای تاریخ هست. محل ذخیره اش رو گزینش کن ( جایی غیر از محل پیش فرض... جوری که دم دست باشه ). حالا گزینه هایی که می خوای بک آپ گرفته بشه رو گزینش کن. پیشنهاد من اینه که Contacts، Messages، Notes، Calendar رو گزینش کن. تیک گزینه Backup Phone memory رو هم بردار. چون پس از ریست با برگردوندن بک آپ دوباره درایو فون مموریت رو پر می کنه. تیک Backup Sotrage Memory رو هم اصلا نزن! چون کل هارد گوشی رو بک آپ می گیره و بیچاره می شی...

شاد باشین
    سلام داریوش جان من باید یه تشکر ویژه ازت داشته باشم واسه جوابهات سپاسگزارم آقا من بک آپ گرفتم و ریست کردم فضایه خالیه درایو سی شد 4 مگ جالب اینجاست که نه اس ام اسام پاک شد نه شماره هایی که ‌تو فون مموری بود من به فضایه بیشتری واسه دانلود اپیکشن نیاز دارم یه سری فایلهای اضافی توپ سی دیدم پاکشون کردم فضایه خالی شد 12 بیشتر از این نمیشه خالی کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جی پی اس که راه اندازی نمیخواد که برو تو منو رو مپ کلیک کن وارد نقشه شو تو فضایه باز وایسا تا وصل شه اگه زودتر میخوای بهش برسی تولز رو بزن و گزینه گو آنلاین رو بزن
    ولی نوقتی میرم داخلش نقشه اصفهان(شهرمون)را باید از گجا آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ولی نوقتی میرم داخلش نقشه اصفهان(شهرمون)را باید از گجا آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوستم
    برای استفاده از gps چند روش رو می تونی استفاده کنیک
    *اول اینکه از برنامه موجود در گوشی استفاده کنی
    *دوم اینکه برنامه هایه متفرقه نصب کنی رو گوشیت
    اگر میخاب از برنامه رو گوشیت استفاده کنی باید از برنامه maps که داخل صفحه اوله منو هستش استفاده کنی اگر اینتر نت گوشیت فعال هستش یا اینکه از wifi استفاده میکنی با ید گذینه ONLINE رو انتخاب کنی در هنگام استفاده از برنامه maps . البته در این برنامه که توسط شرکت نوکیا ارایه شده فقط نقشه کامل تهران وجود داره به همراه نقشه راه هایه ایران که 100% کامل نیست ولی بدکم نیست.
    ولی اگه میخای نقشه اصفهان رو داشته باشه میتونی از برنامه ای به نامه Smart Com Gps استفاده کنی.
    باید این برنامه رو که در سایت هستش رو دانلود کنی و پس از نصب برنامه نقشه هایه کالیبره شده واشه هر شهری که میخای رو دانلود میکنی و در مسیر E<< Data << Smart Com Gps << Maps کپی کنی و دیگه همه چیز تمومه ..........
    البته باید چند نکته رو هم یاد آور بشم!!!!!
    1 پوشه smart com Gps که گفتم در گوشه ابتدااا وجود نداره شما ابتدا باید برنامه رو نصب و اجرا کنی و بعد از برنامه خارج شی تا این پوشه درست شه........
    2 برایه اینکه شما بتونین توسط ماهوواره ها با سرعت بیشتری پیدا بشین که موفعیتتونو پیدا کنه لازمه که GPRS گوشیتون فعال باشه و شما در محیطی باشین که در دسترس ماهواره ها باشید (لازم هست که در مکانی که مسقف نیست باشید)
    امری بود باز در خدمتیم!
    امید وارم تونسته باشم کمکت کنم البته شنا باید برایه راهنماییه بیشتر به کلاوپه smart com Gps سر بزنید.

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

بچه ها من وارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که میشم پیغام میده که ف ی ل ت ر هست سایت ولی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکلی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    داستان چیه؟
    حضرات چه مشکلی با .com دارن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

روش زوم کن در ضمن آپدیت هم اگه بکنی بی تاثیر نیست تو همین فروم آموزشش رو گذاشته حتی نقشه های شهرهای ایران رو

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

معذرت میخوام این برنامه را از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •