ولی نوقتی میرم داخلش نقشه اصفهان(شهرمون)را باید از گجا آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستم
برای استفاده از gps چند روش رو می تونی استفاده کنیک
*اول اینکه از برنامه موجود در گوشی استفاده کنی
*دوم اینکه برنامه هایه متفرقه نصب کنی رو گوشیت
اگر میخاب از برنامه رو گوشیت استفاده کنی باید از برنامه maps که داخل صفحه اوله منو هستش استفاده کنی اگر اینتر نت گوشیت فعال هستش یا اینکه از wifi استفاده میکنی با ید گذینه ONLINE رو انتخاب کنی در هنگام استفاده از برنامه maps . البته در این برنامه که توسط شرکت نوکیا ارایه شده فقط نقشه کامل تهران وجود داره به همراه نقشه راه هایه ایران که 100% کامل نیست ولی بدکم نیست.
ولی اگه میخای نقشه اصفهان رو داشته باشه میتونی از برنامه ای به نامه Smart Com Gps استفاده کنی.
باید این برنامه رو که در سایت هستش رو دانلود کنی و پس از نصب برنامه نقشه هایه کالیبره شده واشه هر شهری که میخای رو دانلود میکنی و در مسیر E<< Data << Smart Com Gps << Maps کپی کنی و دیگه همه چیز تمومه ..........
البته باید چند نکته رو هم یاد آور بشم!!!!!
1 پوشه smart com Gps که گفتم در گوشه ابتدااا وجود نداره شما ابتدا باید برنامه رو نصب و اجرا کنی و بعد از برنامه خارج شی تا این پوشه درست شه........
2 برایه اینکه شما بتونین توسط ماهوواره ها با سرعت بیشتری پیدا بشین که موفعیتتونو پیدا کنه لازمه که GPRS گوشیتون فعال باشه و شما در محیطی باشین که در دسترس ماهواره ها باشید (لازم هست که در مکانی که مسقف نیست باشید)
امری بود باز در خدمتیم!
امید وارم تونسته باشم کمکت کنم البته شنا باید برایه راهنماییه بیشتر به کلاوپه smart com Gps سر بزنید..gif)
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
بچه ها من وارد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که میشم پیغام میده که ف ی ل ت ر هست سایت ولی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
داستان چیه؟
حضرات چه مشکلی با .com دارن؟