تهرانی؟
![]()
فوجی که اصالتا آمریکایی و ژاپنی قاطیه ولی تنه ها همه تو تایوان تولید میشه. مریدا هم در اصل آلمانیه که بازم تنه ها تو تایوان تولید میشه و لوازم هم که شیمانو.
در کل خوبن ولی من با مدل های پایین ژیتان حال نمیکنم.
برادر سهراب بیا که بدبخت شدم. این دوچرخه از هم داره میپکه. همه جاش صدا میده. دیسکش دیگه واقعا داره میره رو اعصابم. چیکار کنم؟؟ بردمش که درستش کنه بدترش کرد و فکر کنم الان لنتاش تموم شده چون ترمز که میگرم اولش صدای کشیده شدن فلز میاد.
شانژمانشم دنده ی آخری رو دو تایی عوض میکنه نمیدونم چرا بعد یهو درست میشه که خیلی خطرناکه. مثلا دارم سرعت میگیرم یهو شپلق دنده با صدای قبیجی عوض میشه.
لطفا کمک...![]()
مازندران - آمل
سلام
من میخواستم یه دوچرخه خوب بخرم قیمت در حدود 350 تا 400 ولی چندان اطلاعاتی ندارم من تو سایت آمازون گشتم و چند مورد رو دیدم ولی بهتره دوستانی که وارد هستن هم نظرشون رو بگن سایت آمازون چیز خوبی که داره اینه که از دوچرخه ها عکس گذاشته . عکس دوچرخه ها در وسط صفحه زیر عبارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشخص هست و قیمتش رو هم نوشته . یه سوالی هم دارم میخواستم بدونم این دوچرخه ها که تو آمازون هست جدید هستن یا دست دوم و میشه به طور مستقیم یا غیر مستقیم از آمازون خرید کرد ؟ چون قیمت هاش نصبت به ایران خیلی خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
سلام من یه ویوا دیدم قیمت 340 سطح مقطع بدنه مثلثیه. قشنگه ولی مدلشو نمیدونم کلا بگیرمش یل نه؟؟؟![]()
با سلام
من یه دوچرخه کوهستان معمولی (سیلو) 26 دارم می خوام براش لاستیک و تیوپ بخرم زیاد هم نمی خوام خرجش کنم نهایت 20 تومن چه مارکی بخرم ؟؟؟(رینگ آهنی هستش)
لاستیک ایرانی (آساک) خوبه یا نه؟؟؟
آساک رو نمیدونم ولی مارک انرژی که مال اندونزی هستش رو که دیدم خوب بود.
با تشکر از توجه شما
قیمت یک جفت از این لاستیک به همراه تیوپ چنده ؟؟؟
کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟؟؟
Last edited by pashangi; 02-02-2011 at 16:43.
دوچرخه ی من کورسی هستش و فکر کنم قیمت لاستیکش از مال شما ارزون تر باشه. (چون باریکتره) ولی گمون کنم یه جفت لاستیک با تیوپش در حدود 16 هزار تومن میفته. (دونه ای 8 هزار تومن). البته این فقط در حد یه حدس بود.
موفق باشین.
89/11/13
با نام خدا وسلام
دوستان کسی قیمت این مدل های زیری رو ندراه
fugi nevada 1
MT.FUJI PRO
fugi Outland
fugi Thrill LT 2.0
fugi SLM 4.0
درضمن اصلن اینا تو ایران پیدا میشه ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)