به نظر من شما کار خیلی اشتباهی رو کردی شما ی گوشی می خری که با اون حال کنی بد بدی بره یکی دیگه بگیری پس تا دستت باحاش حال کن
به نظر من شما کار خیلی اشتباهی رو کردی شما ی گوشی می خری که با اون حال کنی بد بدی بره یکی دیگه بگیری پس تا دستت باحاش حال کن
آقا یکی بگه من جیکار کنم نه گوشیم هک میشه مستر ریست هم کردم جیکار کنم؟
مشکلت چیه ؟!
برای چی میخوای هک کنی ؟
جالب اینه که من تا حالا گوشی هام رو ندادم بره یا ترکوندم یا دارمشون درضمن این گوشی خیلی زود کثیف میشه جای دست میمونه
کیفش هم خیلی دردسره راستی من یه هدفن توپ کریتیو گرفتم برای موزیک از اش استفاده میکنم خیلی توپه !!
من اصلا با این بندش راحت نیستم خیلی بد دست شما ها چطور راحتین باهاش؟!
حسین یکی شو اتچ کن بده به من با هم گوش کنیم![]()
عزیز جان باید گوشی رو هک کنی. اونوقت دیگه احتیاج به ساین کردن نداری. منم همین مشکل رو داشتم و بعد از هک حل شد.کدوم شهر هستی؟ اگر اصفهانی بیا خودم برات هکش میکنم
عزیز جون برو توی قسمت برنامه های کاربردی سیمبیان سری60 ورژن 3 برنامه SmartComGps رو پیدا کن .اگر نتونستی اونجا پیداش کنی توی قسمت جستجو کلمه (( کالیبره کردن )) رو سرچ کن.
ممکنه که پروداکت کد فارسی رو بهم بدید؟
گوشه ی بالای سمت راست گوشی من قابش خوب جا نرفته،مال شما هم همینطوره؟
پروداکت کد رو باید از کجا و با چه برنامه ای عوض کرد؟منون میشم توضیح بدید
ببین من توopda ثبت نام کردم بعدم فایلهای key و cer رو گرفتم اما هر بر نامه ای رو که باهاش ساین میکنم بازم میزنهexpired certificate بعدش یکی گفت مستر ریست کنم منم مستر ریست کردم تاریخو دادم 1/11/2008بعد رفتم تا برنامه رو نصب کنم بازم همین ارور رو داددیگه اعصابم داره خوردمیشه هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه حتی helloxهم expierd certificateمیده که هکم نمیتونم بکنم میگی چیکار کنم؟
Last edited by phoenix69; 07-04-2009 at 19:11.
میشه بپرسم چجوری مستر ریست کردی؟ اگه از طریق منوها مستر ریست کنی نمیشه ولی اگه با 7370 ریست کنی کار میکنه!(این مورد رو خودم تست کردم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)