الله و علم.اما چرا اینقدر تفاوت قیمت؟؟ نکنه وقتی میرم تعویض روغنی طرف بگه: دو نوع داریم. اصلی وتقلبی!!!
این برای خودمم سواله
13.000 کجاوو 19.500 کجا
الله و علم.اما چرا اینقدر تفاوت قیمت؟؟ نکنه وقتی میرم تعویض روغنی طرف بگه: دو نوع داریم. اصلی وتقلبی!!!
این برای خودمم سواله
13.000 کجاوو 19.500 کجا
من شهرستان گرفتم ...
13000 تومن روغن و 2000 تومن هیلتر هوا بعد بردم پیش تعویض روغنی تا واسم عوض کنه و گفتم هیلتر روغن رو هم عوض کنه که 3000 تومنم اون گرفت
یعنی جمعا : روغن + هیلتر هوا + هیلتر روغن + دستمزد = 18000 تومن
حتی از یارو پرسیدم کاسترول معمولی ها چنده .. همون castrol gtx 20w50 sj گفت 12500 تومن
شما فقط 19500 به خود روغن دادی ؟؟؟؟
چند روز قبل یه پیامک از سایپا واسم اومد نوشته بود بعلت رواج روغن موتورهای تقلبی با مارکهای معتبر فقط از روغن موتور توصیه شده در دفترچه راهنما استفاده کنید!
روغن موتور تقلبی همون روغن موتورهای بازیافتیه...
کدوم روغن موتورها چند تاشو بگو.روغن موتور تقلبی همون روغن موتورهای بازیافتیه...
تا ما هم بدونیم کدوم یکی ها تقلبی یا بازیافتی هستن.
حالا بماند که خود سایپا از این موضوع استفاده میکنه و احتمالا مرتب میگه که برای اطمینان، از روغنهای شرکتی من استفاده کنید.
MCI جان ظرف روغنت رو داری ؟
اگه دور ننداختی از هر دو طرفش یه عکس بگیر بزار ببینیم ... اینم عکسهای ظرف روغن من
1:2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینیم چه فرقی دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید مال من چون ارزون بوده تقلبیه ؟
Last edited by vahid_203; 14-08-2010 at 18:24.
بچه ها سایپا سری ا مدال مخصوص خانوم ها میگن دراومده .
هم مخصوص اونا و با فضای دلخواه و رمانتیک اون ها .. عکسش رو هم میزارم ...
نه فکر نکنم
چون روغن موتور بازیافتی به اسم اصل تو بازار زیاد شده و تشخیصشم ساده نیستش
در ثانی
یادم نمیاد بر استفاده از مارک خاصی پافشاری کرده باشه.گر چه همه ی خودروسازای دنیا اینکارو میکنن و روغن موتور مناسب اون ماشین رو دقیقاً ذکر میکنن و دلیل نمیشه بگیم چون این سایپا هستش و ماشینشم پرایده پس چرند گفته!!!! هر سازنده ای باید یسری پیشنهاد از این دست برای محصولاتش داشته باشه
اگه توصیه نکنه بازم یه عده ((که همینجا هم یکی دو نفریشون هستن و راحت میتونی شناساییشون کنی همش به هر بهانه ای شروع به منفی بافی میکنن...)) پیدا میشن و میگن این چه خودروساز بی درو پیکریه که هیچ توصیه ای نمیکنه.اگرم توصیه کنه که بقول بعضیا داره تبلیغ یه محصولو میکنه
واسه ما ایرانیها این قصه ی ملا و خرش تمومی نداره..
دوستان کسی میدونه قیـمت کـاتالیزور پـراید چنده؟
ماشینم بالای 80000 کارکرده و باید به فـکر تعویـض باشـم..
خیلی![]()
دقیق نمیدونم از یکی شنیدم 200 300 تومن!
اصلاً لازم نیست بزاری روش ... نبودش شتاب و قدرت ماشینو زیاد میکنه ولی فک کنم اگه نباشه موقع معاینه فنی ایراد بگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)