بعضی از آموزشگاه ها مدارک رو دیر ارسال میکنن .... این تاخیرها پیش میاد!
شما برید آموزشگاه ازشون قبض ارسال رو بگیرید!
بعضی از آموزشگاه ها مدارک رو دیر ارسال میکنن .... این تاخیرها پیش میاد!
شما برید آموزشگاه ازشون قبض ارسال رو بگیرید!
راستی اصل شناسنامه،اصل کارت ملی و کارت گروه خونی رو هم پس ندادن و گفتن سیزدهم بیاین براش
یعنی تا اونموقع مدارکم ارسال نمیشه؟
دوستان ظاهرا محدودیت رانندگی با گواهی نامه ب1 که تا یک سال نمیشه خارج شهر رانندگی کرد برداشته شده درسته؟!
نه....اون محدودیت رانندگی که نوشته شده برای افرادی هست که یا عینک دارن یا مشکلاتی مشابه
سلام دوستان
من شنبه کلاسای اموزش رانندگیم شروع میشه برای ب-2
میخام بدونم چقدر طول میکشه تا گواهینامم بیاد
یعنی کل کلاسا با اون مدت زمانی که طول میکشه گواهینامه صادر بشه و به دستم برسه تقریبا چقدره؟(با فرض این که همون دفعه اول قبول بشم)
لطفا اگه کسی ب2 داره یا اطلاعی در موردش داره جواب بده
خیلی عجله دارم. از همتون سپاس گذارم![]()
حالا برا اونایکه عینک داشتن چه محدودیتی رو برداشتن؟
من 1 سوال داشتم.من از شهریور تا حالا گواهینامه گرفتم به من گفتن محدودیت داره نمیتونی باش بری تو جادهای برون شهری جلوی محدودیت رانندگی تو گواهینامم خط تیره گذاشته.میخواستم ببینم واقعا محدودیت درسته؟ اگه نیست 1 جواب قعطی میخواست مثلا منبعی-شماره تلفنی که خودم بپرسم.اخه من میخواستم تا دانشگاه با ماشین برم الکی پول کرایه با وقتمو از دست ندم ممنون میشم اگه جوابمو بدین![]()
من هفته قبل از عاشورا تاسوعا کلاسای ایین نامه و فنی رو تموم کردم و شنبه بعد از عاشورا تاسوعا کلاسای شهر رو شروع کردم .
همه رو یه ضرب قبول شدم که تا چهار شنبه یعنی 4 روز پیش تموم شد .
حالا شما حساب کن ببین چند روز شد![]()
والا مشکل منم همینه !
آخه میدونی قضیه از کجا شروع میشه؟ از موقعی که گواهی نامه ب1 ها که تازه اومد 1 ساله بودن یعنی اگر بعد از یک سال شما تخلف خطرساز نکردین و تصادف نکردین تمدیدش میکردن به 5 ساله. ولی الان یه راست 5 ساله میدن گواهی نامه رو. دوست منم گواهی نامه ب1 جدیدا که 5 ساله هستن داره و تاحالا 2 با تصادف کرده ولی گواهی نامش باطل نشده! همین فردا میرم یه مامور گیر میارم ازش می پرسم هم تکلیف خودمو معلوم کنم هم بقیه ملتو !
آقا خیلی ممنون که بلاخره جواب دادین خودمم همین قصد دارم باید برم از 1 مامور بپرسم مرسی که جواب منو دادین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)