کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
شرمنده اگه سوالم تکراری هست من میخوام یک DVD Player بگیرم مدل مد نظر خودم سونی هست که حالا لینکشو براتون میذارم این مدل توانایی پخش DivX را داره ایا میتونه MKV را هم پخش کنه ؟ اگه نه چه دستگاه هایی پیشنهاد میدید ؟ در ضمن اگه جنس بهتری هم سراغ دارین با لینک از خود سایت سازنده بهم معرفی کنید
اینم لینک اون مدل سونی که گفتم :
فیلیپس و پایونیر طرفدار زیاد دارن.اینکه بهترین هستند رو نمیدونم ولی ازشون تعریف زیاد شده.
فیلیپس 5996:حدود 140,000
فیلیپس 3360 : حدود 80,000
پایونیر 420v :حدود 95,000
هر چند 60 هزار تومن تفاوت قیمت هست بین دو مدل اول و دوم ولی این دو فرق کمی با هم دارندو قیمتشان در خارج تقریبا یکی است(از من نپرسید چرا اینجا انقدر تفاوت قیمت هست!!)
اگر میخواین بیشتر در این رابطه بدونین ، تو این پست در مورد این سه توضیح دادهام
برای معرفی مدلهای دیگه به صفحههای 77و78 از همین تاپیک نگاه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahyarrs; 08-07-2010 at 19:16.
سلام
یه DVD Player خوب با ساپورت فرمت بالا در حدود قیمت 70 معرفی کنید
سلام دوستان
من به تازگی یه philips 3360 گرفتم
خوبه راضیم ! ولی یه مشکل :
srt که ساپورت نمیکنه این که ok
ولی sub / idx رو جوری نشون میده که اصلا نمیشه خوندش ! یعنی میره پایین صفحه فقط گاهی موقع ها بالای زیرنویس معلومه !
اگه بشه جای نمایش زیرنویس رو عوض کرد خوبه !
قبلا در اینباره توی همین تاپیک راه حلش رو گفتم ، جستجو کنید.
سلام
من یه دی وی دی رکوردر گازونیک 1369 دارم وقتی Hq رایت می کنم (روی DvD-R) تو PC نشون نمیده
قبلا با Sp رایت کردم نشون میداد حالا با HQ نشون نمیده مشکل چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید
کدک پک نصب کردی ؟
Klite رو نصب کن مشکل باید حل بشه.
خیلی ممنونم
اما منظور من این بود که دی وی دی رو مثل خام نشون میده بدون محتوا خالیه انگار
تو دی وی دی رکوردر پخش میشه و ظرفیتش رو هم نشون میده
سلام
اين ركوردر گازونيك رو چقدر خريدين ؟ از كيفييتش راضي هستين يا نه ؟يه توضيح كاملي دربارش بدين ممونون مي شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)