با سلام خدمت همه دوستان و مدیران عزیز.
با خوندن چندین صفحه از تاپیک برام چند سوال پیش اومد اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
1) میخواستم بدونم منظور از اون همه نمودار قدرت خروجی که برای مقایسه مدل های مختلف گذاشتین چیه و هر کدام نشانگر چه خصوصیته و اگر عدد بزرگتر باشه بهتره یا کوچکتر ؟
اگر لطف کنید و یک توضیح کامل در مورد مفاهیم و اصطلاحاتی که در وسایل صوتی و تصویری استفاده میشه مانند اون اصطلاحاتی که برای مقایسه پلیر ها ازنظر کیفیت صدا ( مثل THD و گراف ها و ... ) در همین تاپیک بیان شده بود
بدید ممنون میشم یا حداقل لینکی بدهید که در اون توضیحات در این باره باشه. (چون هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم )
2) میخواستم بدونم قدرت خروجیه پلیری را مثلا 29mw با هدفون 16 اهم بیان کردن یعنی اگر از هدفون 42 اهم ( که اکثر هدفون های حرفه ای مقاوتشون تو همین بازه است ) استفاده کنم کیفیت و قدرت خروجی کمتر میشه ؟ یا اصلا میتونه اون هدفون را درایو کنه ؟
3) در مورد مدل های مختلف پلیری که هست اکثرشان قدرت خروجی ، میزان سیگنال به نویز ، میزان جدا سازی کانال چپ از راست Channel separation را اعلام نکردن میخواستم بدونم جایی هست که بشه این اطلاعات را دید ؟ البته Cowon و philips تقریبا ازبقیه تو سایتش بیشتر اطلاعات دادن.
4) من تا حالا از پلیر های Creative استفاده میکردم و آخرین مدلی که داشتم Zen v Plus بوه حالا میخوام یک پلیر جدید بگیرم میخواستم بدونم کدام مارک ها و مدل ها قدرت و کیفیت و تفکیک صداشون بهتره ؟
مثلا بین Zen X-Fi 2 , ipod touch , philip gogear Muse , gogear ariaz , iriver p7 , Cowon j3 کدام مدل بهتر ؟
البته من نظرم به j3 هست.
5) بین تمام مدل های موجود cowon در بازار کدام مدل از نظر قدرت خروجی و کیفیت صدا در تمام شرایط و با هدفون های حرفه ای بهتر هست ؟
6) همانطور که گفتم نظرم روی j3 هست میخواستم بدونم از نظر کیفیت در مقایسه با بقیه محصولات Cowon یا دیگر مارک ها چطوره لطفا دوستانی هم که خریدن نظر بدن ممنون میشم.
7) به نظرتان اگه بخوام یک هدفون یا Earphone خوب بخرم که با j3 هم سازگار باشه و هم بتونم با لپ تاپ ازش استفاده کنم به نظرتان چه مدلی خوبه؟
من الان خودم EP 630 دارم به نظرتان با این هدفون میتونم از تمام قدرت پلیری که میخوام بخرم استفاده کنم یا باید عوضش کنم؟
راستی گوشی های توی جعبه j3 کیفیتش چطوره؟
خوب میدونم سوالاتم زیاده و سرتونو درد داوردم شرمنده خیلی توضیح دادم ببخشید ، حتما با خودتون میگین طرف چقدر ... !

ففط اگر لطف کنید و سوال 1 را کامل دربارش راهنماییم کنید ممنون میشم

چون اگر اون اطلاعات را داشته باشم راحتر میتونم انتخاب کنم و مطمئنم سوال خیلی از دوستان دیگه میتونه باشه که تازه کارن. ( در واقع یاد گرفتن اون موارد مثل یاد دادن ماهیگیری میمونه به جای اینکه به طرف ماهی بدیم.)
با تشکر فراوان از همه دوستان و مدیران
در پناه حق باشید