تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 241 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و مدیران عزیز.
    با خوندن چندین صفحه از تاپیک برام چند سوال پیش اومد اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

1) میخواستم بدونم منظور از اون همه نمودار قدرت خروجی که برای مقایسه مدل های مختلف گذاشتین چیه و هر کدام نشانگر چه خصوصیته و اگر عدد بزرگتر باشه بهتره یا کوچکتر ؟
    اگر لطف کنید و یک توضیح کامل در مورد مفاهیم و اصطلاحاتی که در وسایل صوتی و تصویری استفاده میشه مانند اون اصطلاحاتی که برای مقایسه پلیر ها ازنظر کیفیت صدا ( مثل THD و گراف ها و ... ) در همین تاپیک بیان شده بود
    بدید ممنون میشم یا حداقل لینکی بدهید که در اون توضیحات در این باره باشه. (چون هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم )

2) میخواستم بدونم قدرت خروجیه پلیری را مثلا 29mw با هدفون 16 اهم بیان کردن یعنی اگر از هدفون 42 اهم ( که اکثر هدفون های حرفه ای مقاوتشون تو همین بازه است ) استفاده کنم کیفیت و قدرت خروجی کمتر میشه ؟ یا اصلا میتونه اون هدفون را درایو کنه ؟

3) در مورد مدل های مختلف پلیری که هست اکثرشان قدرت خروجی ، میزان سیگنال به نویز ، میزان جدا سازی کانال چپ از راست Channel separation را اعلام نکردن میخواستم بدونم جایی هست که بشه این اطلاعات را دید ؟ البته Cowon و philips تقریبا ازبقیه تو سایتش بیشتر اطلاعات دادن.

4) من تا حالا از پلیر های Creative استفاده میکردم و آخرین مدلی که داشتم Zen v Plus بوه حالا میخوام یک پلیر جدید بگیرم میخواستم بدونم کدام مارک ها و مدل ها قدرت و کیفیت و تفکیک صداشون بهتره ؟
    مثلا بین Zen X-Fi 2 , ipod touch , philip gogear Muse , gogear ariaz , iriver p7 , Cowon j3 کدام مدل بهتر ؟
    البته من نظرم به j3 هست.

5) بین تمام مدل های موجود cowon در بازار کدام مدل از نظر قدرت خروجی و کیفیت صدا در تمام شرایط و با هدفون های حرفه ای بهتر هست ؟

6) همانطور که گفتم نظرم روی j3 هست میخواستم بدونم از نظر کیفیت در مقایسه با بقیه محصولات Cowon یا دیگر مارک ها چطوره لطفا دوستانی هم که خریدن نظر بدن ممنون میشم.

7) به نظرتان اگه بخوام یک هدفون یا Earphone خوب بخرم که با j3 هم سازگار باشه و هم بتونم با لپ تاپ ازش استفاده کنم به نظرتان چه مدلی خوبه؟
    من الان خودم EP 630 دارم به نظرتان با این هدفون میتونم از تمام قدرت پلیری که میخوام بخرم استفاده کنم یا باید عوضش کنم؟
    راستی گوشی های توی جعبه j3 کیفیتش چطوره؟

خوب میدونم سوالاتم زیاده و سرتونو درد داوردم شرمنده خیلی توضیح دادم ببخشید ، حتما با خودتون میگین طرف چقدر ... !
    ففط اگر لطف کنید و سوال 1 را کامل دربارش راهنماییم کنید ممنون میشم
    چون اگر اون اطلاعات را داشته باشم راحتر میتونم انتخاب کنم و مطمئنم سوال خیلی از دوستان دیگه میتونه باشه که تازه کارن. ( در واقع یاد گرفتن اون موارد مثل یاد دادن ماهیگیری میمونه به جای اینکه به طرف ماهی بدیم.)
    با تشکر فراوان از همه دوستان و مدیران
    در پناه حق باشید

در آغاز فعالیت Sanana_R.B.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    t

پيش فرض

سلام دوستای عزیز
    من دنبال یه earphone خوب میگردم . تنها چیزی هم که برام مهمه match بودنش با j3 هستش . البته من خودم الان philips SH9800 رو دارم ، ازشم راضی ام . به خصوص وقتی با این creative EP-630 مقایسش کردم . philips خیلی بهتره .
    اما می خواستم ببینم کسی philips رو داره که با یه نمونه دیگه مقایسه کنه ، مثلاً sony . یا اصلاً ارزششو داره عوضش کنم .
    در مورد shure چی ؟ اصلاً تو ایران هست .
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با خوندن چندین صفحه از تاپیک برام چند سوال پیش اومد اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

1) میخواستم بدونم منظور از اون همه نمودار قدرت خروجی که برای مقایسه مدل های مختلف گذاشتین چیه و هر کدام نشانگر چه خصوصیته و اگر عدد بزرگتر باشه بهتره یا کوچکتر ؟
    اگر لطف کنید و یک توضیح کامل در مورد مفاهیم و اصطلاحاتی که در وسایل صوتی و تصویری استفاده میشه مانند اون اصطلاحاتی که برای مقایسه پلیر ها ازنظر کیفیت صدا ( مثل THD و گراف ها و ... ) در همین تاپیک بیان شده بود
    بدید ممنون میشم یا حداقل لینکی بدهید که در اون توضیحات در این باره باشه. (چون هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم )

2) میخواستم بدونم قدرت خروجیه پلیری را مثلا 29mw با هدفون 16 اهم بیان کردن یعنی اگر از هدفون 42 اهم ( که اکثر هدفون های حرفه ای مقاوتشون تو همین بازه است ) استفاده کنم کیفیت و قدرت خروجی کمتر میشه ؟ یا اصلا میتونه اون هدفون را درایو کنه ؟

3) در مورد مدل های مختلف پلیری که هست اکثرشان قدرت خروجی ، میزان سیگنال به نویز ، میزان جدا سازی کانال چپ از راست Channel separation را اعلام نکردن میخواستم بدونم جایی هست که بشه این اطلاعات را دید ؟ البته Cowon و philips تقریبا ازبقیه تو سایتش بیشتر اطلاعات دادن.

4) من تا حالا از پلیر های Creative استفاده میکردم و آخرین مدلی که داشتم Zen v Plus بوه حالا میخوام یک پلیر جدید بگیرم میخواستم بدونم کدام مارک ها و مدل ها قدرت و کیفیت و تفکیک صداشون بهتره ؟
    مثلا بین Zen X-Fi 2 , ipod touch , philip gogear Muse , gogear ariaz , iriver p7 , Cowon j3 کدام مدل بهتر ؟
    البته من نظرم به j3 هست.

5) بین تمام مدل های موجود cowon در بازار کدام مدل از نظر قدرت خروجی و کیفیت صدا در تمام شرایط و با هدفون های حرفه ای بهتر هست ؟

6) همانطور که گفتم نظرم روی j3 هست میخواستم بدونم از نظر کیفیت در مقایسه با بقیه محصولات Cowon یا دیگر مارک ها چطوره لطفا دوستانی هم که خریدن نظر بدن ممنون میشم.

7) به نظرتان اگه بخوام یک هدفون یا Earphone خوب بخرم که با j3 هم سازگار باشه و هم بتونم با لپ تاپ ازش استفاده کنم به نظرتان چه مدلی خوبه؟
    من الان خودم EP 630 دارم به نظرتان با این هدفون میتونم از تمام قدرت پلیری که میخوام بخرم استفاده کنم یا باید عوضش کنم؟

خوب میدونم سوالاتم زیاده و سرتونو درد داوردم شرمنده خیلی توضیح دادم ببخشید ، حتما با خودتون میگین طرف چقدر ... !
    چون اگر اون اطلاعات را داشته باشم راحتر میتونم انتخاب کنم و مطمئنم سوال خیلی از دوستان دیگه میتونه باشه که تازه کارن. ( در واقع یاد گرفتن اون موارد مثل یاد دادن ماهیگیری میمونه به جای اینکه به طرف ماهی بدیم.)
    در پناه حق باشید
    1)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2)بستگی داره
    3)اون چیز هایی که تو سایت نوشتند خیلی چرت و پرته اصلا توجه نکن.
    4)Cowon j3 از همشون بهتره و اپل و فیلیپس از لحاظ صدا تو این هایی که گفتی از همه بدتر هستند.
    5)بستگی به هدفونت داره ولی S9 J3 V5 از همه بهتر هستند.
    6) خیلی بهتر غیر قابل مقایسه مخصوصا اگه هدفون خوب جدا بخری
    7)px100 یا cx500
    سلام دوستای عزیز
    من دنبال یه earphone خوب میگردم . تنها چیزی هم که برام مهمه match بودنش با j3 هستش . البته من خودم الان philips SH9800 رو دارم ، ازشم راضی ام . به خصوص وقتی با این creative EP-630 مقایسش کردم . philips خیلی بهتره .
    اما می خواستم ببینم کسی philips رو داره که با یه نمونه دیگه مقایسه کنه ، مثلاً sony . یا اصلاً ارزششو داره عوضش کنم .
    در مورد shure چی ؟ اصلاً تو ایران هست .
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین .
    shure رو با philips مقایسه نکن خیلی کار عجیبی هست.
    px100 بگیر خیلی خوبه

4. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

البته من نظرم به j3 هست.

در پناه حق باشید

با تشکر فرا وان از peaceful1 عزیز که راهنمایی کردن
    امیدوارم که ناراحت نشین میخواستم از شما اجازه بگیرم که نظر بقیه دوستان را هم درباره سوالات 2 به بعد بدونم ، البته فقط برای اطمینان کامل باز هم امیدوارم من را ببخشید .
    در مورد سوال های 2 به بعد (خصوصا سوال 2 را ممنون میشم کاملتر جواب بدین ) دوستان دیگه نظری ندارن ممنون میشم نظر بقیه رو هم بدونم خصوصا اونهایی که مدل j3 را خریدن واسفاده میکنن.
    راستی j3 جایی برای بند هم داره ؟
    آیا برای j3 که تاچش خازنیه اسکرین گارد پیدا میشه ؟
    راستی دوست عزیز peaceful1 اون 2 مدل هدفونی که گفتی در مقایسه با ep 830 چطورند ؟ قابل قبول هستن ؟

6. این کاربر از i_eam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

امیدوارم که ناراحت نشین میخواستم از شما اجازه بگیرم که نظر بقیه دوستان را هم درباره سوالات 2 به بعد بدونم ، البته فقط برای اطمینان کامل باز هم امیدوارم من را ببخشید .
    در مورد سوال های 2 به بعد (خصوصا سوال 2 را ممنون میشم کاملتر جواب بدین ) دوستان دیگه نظری ندارن ممنون میشم نظر بقیه رو هم بدونم خصوصا اونهایی که مدل j3 را خریدن واسفاده میکنن.
    راستی دوست عزیز peaceful1 اون 2 مدل هدفونی که گفتی در مقایسه با ep 830 چطورند ؟ قابل قبول هستن ؟
    میخوای نظر بپرسی تو سایت زیر برو خیلی زود تر و بهتر نتیجه میگیری:
    iaudiophile.net
    در مورد قسمت دوم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا برو تو سایتشون ببین این هایی که نوشتند با این چیز هایی که داری می بینی چقدر تطابق داره.
    نمی دونم.
    همه چیز که لازم باشه براش درست شده شما پایتخت طبقه اول اگه پیدا نکردی یعنی خیلی سخته ایران بشه گرفت.
    [/QUOTE]
    اگه اصل باشه خیلی بهتره.

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با تشکر از peaceful1 عزیز. به خاطر سایتی که معرفی کردی.

اون مدل هدفون هایی که گفتی در چه رنج قیمتی هستن ؟

از کجا میتونم اصلیشو پیدا کنم و آیا گارانتی هم دارن ؟ اگه دارن کدام شرکته ؟

خودت هم از همین مدل ها استفاده میکنی ؟

راستی من مشهد هستم فکر میکنی بتونم پیدا کنم؟
    Last edited by i_eam; 01-09-2010 at 20:12.

در آغاز فعالیت Sanana_R.B.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    t

پيش فرض

منظورت اینه دوست خوب

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با تشکر از peaceful1 عزیز. به خاطر سایتی که معرفی کردی.

اون مدل هدفون هایی که گفتی در چه رنج قیمتی هستن ؟

از کجا میتونم اصلیشو پیدا کنم و آیا گارانتی هم دارن ؟ اگه دارن کدام شرکته ؟

خودت هم از همین مدل ها استفاده میکنی ؟

راستی من مشهد هستم فکر میکنی بتونم پیدا کنم؟
    نه چون می ترسم از ایران خرید کنم.
    ولی این یکی از محبوب ترین هدفون های باکیفیت ارزون دنیا هست.

منظورت اینه دوست خوب
    بله خیلی خوب.

12. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

جای بند نداره دوست عزیز
    بله محافظ نمایشگر داره

به نظر منم j3 خیلی خوبه و ارزش خرید رو داره

14. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من خودم4 ساله cowon دارم و بگم رو دستش چیزی نیست قبلشم کرایتیو داشتم که در برابر این عددی حساب نمیشه امکانات کاملی داره در کنار کیفیت خوب .حالا میخوام یه ارتقایی بدم ! من در سایت cowon دیدم که j3 با ایرفون عرضه میشه میخواستم بدونم همینجور هست یا نه مثل مدلهای قبلی هدفون داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •