مگه میشه
تو قسمت آخرین فاکتور یه جدول مانند هست
شما این عکس رو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مگه میشه
تو قسمت آخرین فاکتور یه جدول مانند هست
شما این عکس رو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک روز قبل از اخرین روز اکانت بهتون هشدار میده که یک پیغام مهم دارید بعد شما تیکشو که بزنید دوباره میتونید استفاده کنید البته اگه حجمتون تمام نشده باشه
اگه تمام شد فقط میتونید برید توی شاتل اگه زیاد برید تو شاتل که هی حجم بکشه دیگه ارور میده و کانکت هم نمیتونید بشید
من با کانکشن وصلم
تخفیفش در حد چند بیت![]()
الان ماه سوم هست که دارم استفاده میکنم این پیغام هنوز نیومدهیک روز قبل از اخرین روز اکانت بهتون هشدار میده که یک پیغام مهم دارید
عجب!!بعد شما تیکشو که بزنید دوباره میتونید استفاده کنید البته اگه حجمتون تمام نشده باشه
اگه تمام شد فقط میتونید برید توی شاتل اگه زیاد برید تو شاتل که هی حجم بکشه دیگه ارور میده و کانکت هم نمیتونید بشید
هوس کردم یه بار خودم اینو تست کنم
ولی من بدون کانکشنمن با کانکشن وصلم
اینهمه تخفیف میدن میترسم فردا پسفردا ورشکست بشن بندههای خداتخفیفش در حد چند بیت![]()
![]()
درسته نباید داشته باشه (چون وقتی فاکتور میخوره واسه دوره بعد رو نشون میده)اینم که اقا مهدی گذاشتن دوره بعدی رو نشون
زنگ بزنید پشتیبانی
سابقه مالی هم که نمایش داده نمیشه
ip و dns شاتل رو ست کنید میبینید احتمالا
من همیشه قطع میشه بعد پول میدمبی وجدانا هرچی دیرتر پول بدی بازم همون روز فاکتور حساب میکنن
این ماه امدم زودتر پول دادم 2روز دیرتر وصل شد به خاطر اشتباه خودشون طرف تاریخ وصل شدنو 12 روز بعد زده بود
![]()
اینم یک دوره من اکانت512 eco
![]()
Last edited by ahriman323; 10-12-2008 at 22:54.
دیدید گفتم برای من نشون نمیده! چون دوره اولم بوده. مرسی از راهنمایی هاتون![]()
ایول پس رکورد دسته من هست با 30گیگ دانلود در شب!!![]()
تنطیمات نمایش مصرف رو بزار روی روزانه بعدش از یه تاریخ بز تا یه تاریخی برات میاره
پس برای شما ها هم باز نمیشه
دوستان خواهش میکنم شما ها هم یک زنگ بزنید به این شاتل این مشکل رو بگید تا برطرف کنند من الان بع از کلی خاموش و روشن کردن موردم و ریست کردن اون از ساعت 5 تا الان دیگه مودم رو نه دیسکانکت کردم و نه دست بش زدم تا مبادا همین لینک ها که الان بعد این همه زحمت دارن کار میکنن دوباره با همون ارور معروف مواجه بشن منتظرم ساعت 1 بشه که بزارم روی دانلود تا خیالم راحت بشه
خلاصه زنگ بزنید و مشکل رو بگید الان این لینک ها لینک های فتوشاپ سی اس 4 2009 ئر/زن خاورمیانه هستش که زبان فارسی رو کاملا ساپورت میکنه حیفه که نگیریمش ولی با بدبختی باید این لینک ها رو دریافت کنیم
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)