آقايون هلپ مي
من قسمت كتاب خونم ولي نميدونم چرا ديگه تو يه دريچه F كار نميكنه تو همه جا كار ميكنه فقط تو همون يه دونه نميشه دريچه رو بگيري كسي راه حلي ميدونه![]()
آقايون هلپ مي
من قسمت كتاب خونم ولي نميدونم چرا ديگه تو يه دريچه F كار نميكنه تو همه جا كار ميكنه فقط تو همون يه دونه نميشه دريچه رو بگيري كسي راه حلي ميدونه![]()
احتمالا شما هم مشکل این پست رو داری یه نگاه بهش بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مهدي ارور ميده دان نميشه حجمش كمه اگه داري دمت گرم دوباره آپ كن من امشب اين قسمتو برم![]()
Physx برای کارتهای Nvidia سری 8000 به بالا کار میکنه.
خب مگه ماله شما Nvidia نیست...یا از 8000 پایینه.
آقا كسي لينك کرک Reloaded (سوم) رو نداره بذاره واسه ما
Last edited by MAHDIAGENT47; 30-12-2009 at 22:30.
برادر سوال من رو نگرفتی وقتی Patch 1.1 رو نصب میکنی که مربوط به Physx هست اگر کارتت از Physx پشتیبانی کنه یه Logo اعصاب خوردکن "Physx > Cpu" میاد کنار صفحه، کلاً وقتی وارد بازی میشی هست همیشه (نمیشه اسکرینم گرفت وگرنه عکسش رو برات میزاشتم). من میگم اون logo رو چطوری میشه برداشت.
خب منم میگن دان کردم نبود. اون چیزی که میگی...
الان باز هم نصبیدم تا بیاره شاید یه راه پیدا بکنم نیست....اون نوشته نیست.
کارتم هم پشتیبانی موکونه....![]()
رفقا من كرك سومو دان كردم مشكلم حل نشد شايد اصلا مال كرك نيست نميدونم بايد چيكار كنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا كمك كيد ديگه كم كم داره ميره رو اعصابمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by MAHDIAGENT47; 22-12-2009 at 11:27.
درباره اپلود شرمنده مهدی جون توی پروفایلت توضیح دادم
شما بعد از دانلود کردن کرک باید دوباره از اول بری یعنی سیوهای قبلیت اصلا به کارت نمیاد امیدوارم این نکته رو فراموش نکرده باشی
(برای اطمینان اصلا یه پروفایل جدید بساز)
Last edited by mehdy.z; 22-12-2009 at 13:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)