[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریال ریستر مدت 15 روز استفاده رایگان رو تا 165 روز افزاریش میده.
سریال ها لایسنس های خریداری شده اند.
شما هر روشی که انجام بدید فرقی در قدرت برنامه نمیکنه.
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریال ریستر مدت 15 روز استفاده رایگان رو تا 165 روز افزاریش میده.
سریال ها لایسنس های خریداری شده اند.
شما هر روشی که انجام بدید فرقی در قدرت برنامه نمیکنه.
موفق باشید
قسمت Setting من خاموشه و آنتی ویروس مدت زمانش تمام شده ،چیکار میتونم انجام بدم؟
احتمالش هست که اگر سریال های معتبر به برنامه بدید دست بشه.
اما اگه سریال ها منقضی شده بودنند.
شما باید یک بار از کنترل پنل نورتون رو پاک کنید.
سیستم رو ریست کنید
نورتون آنیستالر رو اجرا کنید.
سیستم رو ریست کنید.
نورتون رو مجددا نصب کنید و تریال ریستر نسخه مورد نظر رو اجرا کنید. اما قبلش دستورات اجرای تریال ریستر رو بخونید.
موفق باشید.
اينكار رو قبلا و باز هم با دقت انجام دادم ولي هنوز آپديت برنامه عمل نميكنه.
برنامه اکتیو هست ؟
اگر برنامه شما هنوز اکتیو هست ، یعنی در قسمت پایین نرم افزار اعتبار نورتون رو نوشته احتمالا مشکل از ISP شماست که نمیتونه از سرور آپدیت نورتون دریافت کنه.
برای بررسی این احتمال شما با دایال آپ از چند سرویس ارائه کنند کانکت بشید و اپدیت رو تست کنید.
نتیجه رو هم اعلام کنید.
موفق باشید
محتوای مخفی: Code
برنامه اكتيوه . مودم ديال آپ ندارم...! ظاهرا بايد بفكر آپديت آفلاين باشم.
سلام دوستان
من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم. چطور باید یه فایل رو به عنوان فایل سالم به نورتون معرفی کرد. اعصاب من رو ریخته بهم. روزی هزار بار پیام میده که فایل فلان توش ویروس هست پاکش کنم؟ من میخوام این فایل رو به عنوان فایل سالم بهش نشون بدم باید چه کار کنم؟
درودبرشما.این را دانلود کن وطبق راهنمایی هاش برو جلو.لینک دانلود.---------.org/Files/NManual.exe
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
پسوردفایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بنده چند ماهی هست که NIS 2010 رو به همراه ترایال ریست نصب کردم . و کاملا هم اپدیت هست .
حالا امروز فلشی از دوستان گرفتم و کرم w32.sillyfdc رو روی این فلش شناسایی کرد و پیغام داد که کاملا پاکسازی شده این کرم ولی سیستم باید برای پاکسازی کامل ریستارت بشه . بعد از اینکه سیستم رو ریستارت کردم فایل های hidden نمایش داده شدن .
حالا به نظر شما چطور شد که فایل های hidden نشان داده شدن ؟ و اینکه الان دیگه سیستم امن هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)