ديدي همش ميره تو قسمت مديا پليرش يا عكس نشون ميدهبینید ! جالبه
منو اصلي هم تو گزينه هاي ديگش نميره. فقط آيكونا را نشون ميده! ده بار اين عكسا را زير و رو كرد!![]()
ديدي همش ميره تو قسمت مديا پليرش يا عكس نشون ميدهبینید ! جالبه
منو اصلي هم تو گزينه هاي ديگش نميره. فقط آيكونا را نشون ميده! ده بار اين عكسا را زير و رو كرد!![]()
با این وجود سرعتش خیلی بالا هست.البته گوشی های دیگه ای توی همون نمایشگاه بودن از همین ایدو که به شدت کند بودن.من یه ویدئو دیدم که خیلی کند بود ولی یکی مثل این خیلی سریع هست.dial pad و ایکونهای منو هم من ندیده بودم.امیدواریم نتیجش خوب باشه.که هست مطمئنا.دی..
Last edited by hamed1297; 01-03-2009 at 20:10.
ابنقدر به اینکه اینجاش رو نشون میده و اونجاش رو نشون نمیده گیر ندین!!یادتون رفته که اکس وان هم همین بود؟تا ریلیز نشد کامل منوهاش فاش نشده بود
Last edited by mostafa<>khan; 02-03-2009 at 10:27.
سلام
چون روی Idou هنوز سیستم عاملی نیست که بخواد سرعت کم یا زیادی داشته ( ناقص هستش )
کلا سیمبیان سیستم عامل قوی نیست و با وجود پردازشگر بالا فکر نمیکنم بازهم این چنین سرعتی داشته باشه .
مخلصیم .
!!!!!!!!!!!!!!کلا سیمبیان سیستم عامل قوی نیست
اولين بار اينو ميفهمم!
اتفاقا با كانفيگ پايين هم خيلي خوب كار ميكنه نه مثل وين موبايل زممختو كند! حتما بايد روش سي پيو 500 روش باشه تا راحت كار كني باش!!
فردا سبیت cebit شروع میشه ...
و طبق گفته سایت se4m که ید طولایی در لو دادن گوشیهای اس ای داره ...دو تا گوشی معرفی میشه :
1-Dual SIM phone == گوشی دو سیمکارته
2- و ایکسپریای معروف ==x2
+
یه سری لوازم جدید Plus new accessories.
---------
اگرم نشد به من چهاون سایته گفته.
به هرحال ما صبر میکنیم ببینیم چی از کار در میاد این آقا یا خانم ایدو.راستی توی پریویو نوشته بود معنیش به ژاپنی میشه change.
ایول داره.فردا سبیت cebit شروع میشه ...
و طبق گفته سایت se4m که ید طولایی در لو دادن گوشیهای اس ای داره ...دو تا گوشی معرفی میشه :
1-Dual SIM phone == گوشی دو سیمکارته
2- و ایکسپریای معروف ==x2
+
یه سری لوازم جدید Plus new accessories.
2 سیم کارته؟چه شود.
نه دیگه حمید نداشتیم.خبر بدی و بعد مسولیتش رو قبول نکنی؟عمرا.بالاخره باید ما خر (کسره برای حرف اول) یکی رو بچسبیم.
![]()
و این هم اسپیکر که بالاخره پیدا شد.روی سر گوشی کنار دکمه power که البته دوستان قبلا گفته بودن.
راستی از دوستان تهرانی کسی تعمیرگاه معتبر برای سونی اریکسون سراغ داره؟برای یکی از دوستام میخوام که w960 ش خرابه.ممنون پیشاپیش.
Last edited by hamed1297; 02-03-2009 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)