سلامم..عزیزدل آخه کسی چی میدونی چکار کردی اینجور شده!!! اگه خیلی واست مهمه کاری نداره سریع بزن ریکاوری کن..
سلامم..عزیزدل آخه کسی چی میدونی چکار کردی اینجور شده!!! اگه خیلی واست مهمه کاری نداره سریع بزن ریکاوری کن..
کی اینطوری شده؟؟؟/
اگر اخیرا شده میتونی بری تو system restore ببینی که اگه قبل از تاریخ وقوع مشکلت سیستم یک restore point درست کرده باشه میتونی ریستور کنی به اون تاریخ. هیچ کدوم از فایلها و فولدرهات پاک نمیشه.
17 اینچه ؟ بقیه مشخصاتش کاملا شبیه hdx 16-1140 هستش.
ازش راضی هستی ؟ گرافیکش خوبه ؟
دوستان شما 18x 1155 hp رو صلاحتر ميدونيد يا 1640 دل ؟ البته بنده به گرافيك و اين جور چيزا خيلي اهميت ميدم
در ضمن گارانتيه دل زيگورات هست و گارانتيه دل الماس
سلامم..واسه جابجا کردن HDX 18 شاید اذیت شی.. 1155 برعکس 1275ee کانفیگ خیلی قوی یی هم نداره.. همین 1640 بهتره..
دوست خوبم سلام.
آقا چی چی میگین ریکاوری کن. !!!
اون یه برنامه جانبیه که فقط کارش همون نشون دادن ولومه که واقعا به ارزشه . من خودم پاکش کردم. موقع بازیها کلی اذیت می کرد.
اگه دوباره خواستیش برو اینجا :
این صفحه مربوط به لپ تاپه منه. 1155.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو بالا دست راست روی Your product (Not my product) کلیک کنو مدل لبتاپتو دقیق بزن. مثلا dv6-1070ee بعد به سیستم عاملو انتخاب کن بعد نرم افزار HP QuickTouch Softwar رو دانلود کن. تموم. نصبش کن یه تشکری هم به ما بدهو دمت گرم. موفق باشی
برادر ریکاوری نگفت کسی!
بله 17 هستش.من تا الان تو هیچ گیمی مشگل نداشتم.
![]()
سلام
کسی میدونه لپ تاپ های HP که کارت گرافیک 9600m GT دارن GDDR2 هستن یا GDDR3 ?
هر دو را!! روی جعبه اش نوشته.. DV5 ها بعضیشون GDDR2 هستن.. بعضی کانفیگای بالاتر GDDR3..
HDX ها ظاهرن همگی GDDR3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)