تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 394 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه masouddaniali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی ممنون peaceful1 عزیز که جواب دادین
    فقط اگه میشه آدرس جایی که میفروشن رو لطف کنین

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خیلی ممنون peaceful1 عزیز که جواب دادین
    فقط اگه میشه آدرس جایی که میفروشن رو لطف کنین
    هم طبقه اول پایتخت بین برج A و B(اگه طبقه رو اشتباه نگفته باشم) و یکی دو مغازه تو خیبان جمهوری راسته جنوبی خیابون یک 500 متر از طرف علائدین به سمت غرب خیابون بری پشت یکی دو تا ویترین میبینی

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

sony,marshall
    من خودم سونی دارم راضی هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

meizu M6SL اگه گیر بیاد ... از cowon هم D2 و A3 اگه گیر بیان ... flac رو پلیرهای بیشتری پشتیبانی می کنن که قبلاً هم صحبتش شده و میتونی یه جستجویی بکنی اما ape خیلی برای پلیرها مناسب نیست .. اولاً که بحث کپی رایت داره و ثانیاً پردازش بیشتری می طلبه که یعنی دستگاه باتری بیشتر و قدرت بیشتری نیاز داره .
    .
    پلیری که بتونه flac رو پخش کنه ایا کیفیت اصلیش رو میتونه بده ؟؟ منظورم اینه که با مثلا mp3 320 k تفاوتی داری ؟؟ یا فقط میتونه پخش بکنه و کیفیت هیچ فرقی نمیکنه ؟؟ تست کردین ببینین چجوریه ؟؟
    شما این امپلی فایر کوچیک ها که اندازه همون ام پی تری پلیر هستن رو جایی دیدی ؟؟ من توی یه فروم خارجی اینارو دیدم که همه به پلیر هاشون وصل کرده بودن
    ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یه mp3 player یا flash player میخوام که حتما ویژگی های زیر رو داشته باشه: 1. کوچک و سبک 2. ظرفیت از 1 گیگا بایت کمتر نباشه 3. کیفیت صدا عالی!(یعنی هر چی بالاتر بهتر) 4. کنترل راحت روی موسیقی، انتخاب پخش دلخواه، استفاده راحت از منوها، دسته بندی فایل ها و ... 5. قابلیت ضبط ( اگه خیلی عالی ضبط کنه یعنی از گوشیم بهتر، وگرنه مهم نیست) 6. با Windows XP سازگار باشه 7. قیمت دور بر های 30 هزار تومن! (نمیخوام واسش خیلی هزینه کنم اگه مورد خاص و خوبی بود یه کم بیشتر اشکال نداره) 8. و .... یه سری ویژگی دیگه که کار باهاش رو خیلی راحت کنه از کاربر های با تجربه خواهش میکنم که سریع کمکم کنند تا وقت تلف نشده برم بخرم مرسی
    30 تومن بودجه کمیه ، اما بهرحال اگه بیشتر از این نمیخوای هزینه کنی قابل درکه .. برو سراغ کارهای ترانسند و زولتریکس رو بگیر از پاساژهای کامپیوتری .. فرقی نمی کنه چه مدلی ... خیلی امیدوار نباش کیفیت ضبطش فوق العاده باشه، کارت رو راه میندازه اما عالی نیست ... ضمناً به حافظه 1 گیگ راضی نشو و سعی کن حداقل 2 گیگ بگیری.
    پلیری که بتونه flac رو پخش کنه ایا کیفیت اصلیش رو میتونه بده ؟؟ منظورم اینه که با مثلا mp3 320 k تفاوتی داری ؟؟ یا فقط میتونه پخش بکنه و کیفیت هیچ فرقی نمیکنه ؟؟ تست کردین ببینین چجوریه ؟؟
    شما این امپلی فایر کوچیک ها که اندازه همون ام پی تری پلیر هستن رو جایی دیدی ؟؟ من توی یه فروم خارجی اینارو دیدم که همه به پلیر هاشون وصل کرده بودن
    ممنون
    در مورد بحث flac و mp3 های 320 قبلاً بحث شده .. اساساً تفاوت کیفیت بین این دو برای 90% کاربرها از نظر من محسوس نیست.

//

آمپلی فایرهای جمع و جور برای پلیرها رو من تو جمهوری دیده ام ... پاساژ پایتخت هم ضرر نداره یه گشتی بزنی .. مثلاً اون نمایندگی سن هایزر (طبقه 1 - واحد 13)

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Aimee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=seymour;4926894]30 تومن بودجه کمیه ، اما بهرحال اگه بیشتر از این نمیخوای هزینه کنی قابل درکه .. برو سراغ کارهای ترانسند و زولتریکس رو بگیر از پاساژهای کامپیوتری .. فرقی نمی کنه چه مدلی ... خیلی امیدوار نباش کیفیت ضبطش فوق العاده باشه، کارت رو راه میندازه اما عالی نیست ... ضمناً به حافظه 1 گیگ راضی نشو و سعی کن حداقل 2 گیگ بگیری.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مرسی بابت راهنماییتون
    Transcend رو تو سایت RayanSaba سرچ کردم، از ظاهر Transcend - MP330 - 2GB و Transcend - MP320 - 2GB و Transcend - MP630 - 2GB و البته قیمتشون خوشم اومد (اگه قیمت پایین تر بود بهتر بود)
    کیفیت صداشون چه جوریه؟ میخوام واسه زبان (listening) استفاده کنم بخاطر همین کیفیت صدا خیلی برام مهمه اینکه حرف ها کاملا مفهوم باشه، مورد بهتر دیگه ای تا این قیمت هست؟
    یه مشکل دیگه ای دارم اینکه گزینه تشکر رو پیدا نمیکنم چرااا؟!

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آقایون من مدتیه که میخوام یه MP3 جدید بخرم (تا الان Zcyber Zling) داشتم و حدود 4 سال ازش استفاده کردم و خیلی عالیه فقط باتریش ضعیف شده و هنوز خراب نشده ، حالا میخوام یه پلیر جدید بخرم که لمسی باشه ، بلوتوس داشته باشه ، باتریش زیاد دوام داشته باشه و احیانا اگر دوربین هم داشته باشه بد نیست! تو فکر گوشی موبایل بودم که دیدم خیلی گرون در میارید. فکر کنم بهترین گزینه ،Apple Ipod Touch هست ، درسته ؟ گزینه ی بهتر و ارزونتری سراغ دارید ؟
    از بین ، Ipod Touch ، Sony NWZ-A826 , SAMSUNG YP-T10 ، Samsung YP-P2Aکدومش به نظرتون بهتره ؟

Samsung YP-P3 تو ایران هست ؟
    Last edited by ghahremanimehdi; 09-05-2010 at 14:35.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آقایون من مدتیه که میخوام یه MP3 جدید بخرم (تا الان Zcyber Zling) داشتم و حدود 4 سال ازش استفاده کردم و خیلی عالیه فقط باتریش ضعیف شده و هنوز خراب نشده ، حالا میخوام یه پلیر جدید بخرم که لمسی باشه ، بلوتوس داشته باشه ، باتریش زیاد دوام داشته باشه و احیانا اگر دوربین هم داشته باشه بد نیست! تو فکر گوشی موبایل بودم که دیدم خیلی گرون در میارید. فکر کنم بهترین گزینه ،Apple Ipod Touch هست ، درسته ؟ گزینه ی بهتر و ارزونتری سراغ دارید ؟
    از بین ، Ipod Touch ، Sony NWZ-A826 , SAMSUNG YP-T10 ، Samsung YP-P2Aکدومش به نظرتون بهتره ؟

Samsung YP-P3 تو ایران هست ؟
    شما یک نگاهی هم به Cowon S9هم بنداز

10. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

شما یک نگاهی هم به Cowon S9هم بنداز
    قیمتش چنده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر نکنم تغیری کرده باشه 32gb هم داره که قیمتش سی صد و خورده ایی هست دقیق یادم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •