خیلی ممنون peaceful1 عزیز که جواب دادین
فقط اگه میشه آدرس جایی که میفروشن رو لطف کنین
خیلی ممنون peaceful1 عزیز که جواب دادین
فقط اگه میشه آدرس جایی که میفروشن رو لطف کنین
هم طبقه اول پایتخت بین برج A و B(اگه طبقه رو اشتباه نگفته باشم) و یکی دو مغازه تو خیبان جمهوری راسته جنوبی خیابون یک 500 متر از طرف علائدین به سمت غرب خیابون بری پشت یکی دو تا ویترین میبینی
sony,marshall
من خودم سونی دارم راضی هستم
پلیری که بتونه flac رو پخش کنه ایا کیفیت اصلیش رو میتونه بده ؟؟ منظورم اینه که با مثلا mp3 320 k تفاوتی داری ؟؟ یا فقط میتونه پخش بکنه و کیفیت هیچ فرقی نمیکنه ؟؟ تست کردین ببینین چجوریه ؟؟
شما این امپلی فایر کوچیک ها که اندازه همون ام پی تری پلیر هستن رو جایی دیدی ؟؟ من توی یه فروم خارجی اینارو دیدم که همه به پلیر هاشون وصل کرده بودن
ممنون
30 تومن بودجه کمیه ، اما بهرحال اگه بیشتر از این نمیخوای هزینه کنی قابل درکه .. برو سراغ کارهای ترانسند و زولتریکس رو بگیر از پاساژهای کامپیوتری .. فرقی نمی کنه چه مدلی ... خیلی امیدوار نباش کیفیت ضبطش فوق العاده باشه، کارت رو راه میندازه اما عالی نیست ... ضمناً به حافظه 1 گیگ راضی نشو و سعی کن حداقل 2 گیگ بگیری.
در مورد بحث flac و mp3 های 320 قبلاً بحث شده .. اساساً تفاوت کیفیت بین این دو برای 90% کاربرها از نظر من محسوس نیست.
//
آمپلی فایرهای جمع و جور برای پلیرها رو من تو جمهوری دیده ام ... پاساژ پایتخت هم ضرر نداره یه گشتی بزنی .. مثلاً اون نمایندگی سن هایزر (طبقه 1 - واحد 13)
[QUOTE=seymour;4926894]30 تومن بودجه کمیه ، اما بهرحال اگه بیشتر از این نمیخوای هزینه کنی قابل درکه .. برو سراغ کارهای ترانسند و زولتریکس رو بگیر از پاساژهای کامپیوتری .. فرقی نمی کنه چه مدلی ... خیلی امیدوار نباش کیفیت ضبطش فوق العاده باشه، کارت رو راه میندازه اما عالی نیست ... ضمناً به حافظه 1 گیگ راضی نشو و سعی کن حداقل 2 گیگ بگیری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مرسی بابت راهنماییتون
Transcend رو تو سایت RayanSaba سرچ کردم، از ظاهر Transcend - MP330 - 2GB و Transcend - MP320 - 2GB و Transcend - MP630 - 2GB و البته قیمتشون خوشم اومد (اگه قیمت پایین تر بود بهتر بود)
کیفیت صداشون چه جوریه؟ میخوام واسه زبان (listening) استفاده کنم بخاطر همین کیفیت صدا خیلی برام مهمه اینکه حرف ها کاملا مفهوم باشه، مورد بهتر دیگه ای تا این قیمت هست؟
یه مشکل دیگه ای دارم اینکه گزینه تشکر رو پیدا نمیکنم چرااا؟!
آقایون من مدتیه که میخوام یه MP3 جدید بخرم (تا الان Zcyber Zling) داشتم و حدود 4 سال ازش استفاده کردم و خیلی عالیه فقط باتریش ضعیف شده و هنوز خراب نشده ، حالا میخوام یه پلیر جدید بخرم که لمسی باشه ، بلوتوس داشته باشه ، باتریش زیاد دوام داشته باشه و احیانا اگر دوربین هم داشته باشه بد نیست! تو فکر گوشی موبایل بودم که دیدم خیلی گرون در میارید. فکر کنم بهترین گزینه ،Apple Ipod Touch هست ، درسته ؟ گزینه ی بهتر و ارزونتری سراغ دارید ؟
از بین ، Ipod Touch ، Sony NWZ-A826 , SAMSUNG YP-T10 ، Samsung YP-P2Aکدومش به نظرتون بهتره ؟
Samsung YP-P3 تو ایران هست ؟
Last edited by ghahremanimehdi; 09-05-2010 at 14:35.
شما یک نگاهی هم به Cowon S9هم بنداز
قیمتش چنده ؟
فکر نکنم تغیری کرده باشه 32gb هم داره که قیمتش سی صد و خورده ایی هست دقیق یادم نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)