راستی یه بازی دیگه از ارباب قرار بود بیاد چی شد؟ فکر کنم نقش آفرینی بود.
راستی یه بازی دیگه از ارباب قرار بود بیاد چی شد؟ فکر کنم نقش آفرینی بود.
چرا دیگه همین dragon age 2 هم میاد تا یه عالمه وقت دیگه : دی (5-6-7) ماه دیگه.
diablo3 هم باید هنوز انتظار بکشیم!
The Lord of the Rings: War in the North هم قراره بیادتو 2011،ولی به نظر من جالب نخواهد بود،
اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که اصلا از نقش آفرینی نوبتی خوشم نمیاد!!
two world 2، Diablo III، DA2، the witcher 2، Arcania: Gothic 4 بازیهای cRPG هستند که در آینده قرار بیان و احتمالاً بازیهای خوبی میشن.
درستهtwo world 2، Diablo III، DA2، the witcher 2، Arcania: Gothic 4 بازیهای cRPG هستند که در آینده قرار بیان و احتمالاً بازیهای خوبی میشن.
به خصوص da2 و diablo3 که جزو غول های این سبکن که در سال 2011 منتشر میشن.
البته بازیهای Action RPG هم مثل The Lord of the Rings War in the North ,Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, Fable 3, Warhammer 40,000: Space Marine هم بازیهای خوبی هستن که در آینده میان.
این life giver رو چطوری بخرم؟
لامصب 87کیسه پولش بود
من بیشترین موجودی که توی کل این بازی داشتم تا الان 11کیسه بوده![]()
راه خاصی وجود نداره: د ی
فقط اگه به نظرت ترینر عیبی نداره با ترینر 9999 کیسه طلا پول دربیار: د ی
آخرای بازی پول راحت در میاری...
سلام دوستان
هدف از این بازی چیه //////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////////
سر در نیاوردم
سلوم ماموریتهای اصلی رو از فرعی چطور باید تشخیص داد ؟ من که اینقد دور خودم چرخیدم سرگیجه گرفتم
تو sacred 2 خیلی باحال بود هر ماموریتی رنگش تو نقشه با یه دایره مشخص میشد و نیاز به هیچیم نبود
مثلا اصلیا نارنجی بودن
حالا اینجا اصلیا چه شکلین
چرا میگین به زبان نیاز نداره ؟
اگه منظورتون بعد داستانی هست میتونید به پست های زیر مراجعه کنید درغیر اینصورت مانند تمام بازی های دیگه هست فقط تو سبکی متفاوت (دقیقآ متوجه منظورتون نشدم)سلام دوستان
هدف از این بازی چیه //////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////////
سر در نیاوردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدماموریت های اصلی: تو لیست ماموریت ها (Journal) شاخه ای وجود داره بنام The Blight. آدم هایی هم که با این نوع ماموریت ها مرتبط هستند, علامتی مانند 2 تا فلش رو به پایین بالای سرشون هستسلوم ماموریتهای اصلی رو از فرعی چطور باید تشخیص داد ؟ من که اینقد دور خودم چرخیدم سرگیجه گرفتم![]()
چرا میگین به زبان نیاز نداره ؟حتمآ داشتن شوخی میکردن. وقتی شما متوجه ماموریتی هایی که باید انجام بدید, نشید. چطور میخواید به پایان برسونیدشون
Last edited by G.D.ragon.Ir; 24-07-2010 at 20:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)