سلام
ین کی برای کدام محصوله
راسیاتش برای یکی از اقوام میخواستم![]()
سلام
ین کی برای کدام محصوله
راسیاتش برای یکی از اقوام میخواستم![]()
سلام دوستان رجستری 50 ساله برای اوست7 وجود نداره
سلام
فکر کنم بود که بعد یک اپدیت کی بلک لیست شد
سلام خدمت تمامی دوستان.
آقا به محض وصل شدن به اینترنت بعد یه مدت با این پیغام روبرو میشم،چکار کنم که دیگه نیاد؟؟؟خستم کرد.
![]()
برای تمامی محصولات آواست هست
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
Avast Internet Security 7 Incl License + Crack Forever
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیدهای جدید محصولات آوست
سلام
تمامی لایسنسها از کار افتادن فقط فعلآ این یکی که سافت گذر گذاشته جواب میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(حتمآ فایل Read Me که همراه کرک هست بخونید و انجام بدید بعد کرک رو نصب کنید)
Last edited by H.Operator; 17-05-2012 at 14:54.
سلام
متاسفانه وبسایت avast.com باز نمی شه و همچنین برنامه نمی تونه به سرورهاش وصل شه تا آپدیت بشه. ولی وقتی با آنتی فیلنر می رم وبسایتش به راحتی باز می شه.
شما هم همین مشکل رو دارید؟
یعنی avast هم ایران رو تحریم کرد؟
من از حدود 3 سال پیش از avast استفاده میکردم اونموقع که مسئول سایت کامپیوتر دانشگاه هم بودم هیچ آنتی ویروسی مثل این سبک و عالی نبود اما 6 ماهی میشه دیگه استفاده نمیکنم چون چندین مورد دیدم که واقعا کارایی خیلی ضعیفی داشته و از پاک کردن ساده ترین ویروس ها هم بعضا عاجز مونده! توی 1 ماه اخیر خودم چند ده سیستم رو که avast آپدیت هم داشتن دیدم به طرز فجیعی ویروسی شده بودن!
مورد عجیب دیگه ای که خودم برخوردم این بود که وقتی به اینترنت وصل میشدم آنتی ویروس بصورت اتوماتیک به IP ای توی آمریکای جنوبی وصل میشد و با سرعت 130KB شروع به دانلود میکرد (این دانلود آپدیت یا چیزی مربوط به خود آنتی ویروس نبود!) وقتی اون IP رو بلوک میکردم سریع تغییر IP میداد و دوباره همون ماجرا!!! که این شد که از شرش خلاص شدم! و به کسی هم نصبش رو اصلا توصیه نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)