تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 151 اولاول ... 50100140146147148149150151 آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

آقایان محترم سلام.
    من عاشق این بازی هستم. ولی تا حالا فقط یک قست از این بازی رو بازی کردم.
    اسمش هم بود Prince of Persia : prodigy
    حدود یک سال قبل بود که بازی کردم.
    حالا اینی که شما دارید در موردش بحث میکنید، از این جدیدتره یا قدیمی تر؟
    نکنه ما خواب موندیم، وقتی همه بازی رو تموم کردن من تازه شروع کنم.
    سلام
    این نسخه مال 2005 هست اگه اشتباه نکنم!
    قسمت سوم سه گانه ی POP

اما در مورد اونی که شما میگی ...
    زمانی که قرار بود POP 4 هم در کار باشه به این اسم شناخته میشد : Prince of Persia : prodigy

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

قدیمی تره !
    ماله 2005 هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

سلام
    دوستان من از امروز صبح دارم دنبال روش کشتن اون غول قلنبه زبون آویزون می گردم. با اینکه همه جا دوستان به طور کامل راهنمایی کردن و پرسش بیشتر در مورد این بازی نسبتا قدیمی ضروری به نظر نمیرسه، اما هنوز نتونستم مشکلم رو حل کنم و در کشتنش مشکل دارم.
    داستان اینه که وقتی میرم بالای سکو، هیچ اتفاقی نمیافته. یعنی اینکه میگن صحنه به تپش میافته و این حرفا، نمیشه. خب اینجا من speed kill رو میزنم و پرنس به روی شونه غول می پره و وقتی که شمشیرش آبی شد، یه بار left click رو میزنم که در اینجا فقط یه ضربه به شونش می زنه و میره روی اونیکی شونه غول. دیگه هیچ کاری نمی کنه تا اینکه غوله پرتش کنه پایین. در طول این پروسه هم اصلا صفحه تغییری نمی کنه. یعنی تار و سیاه سفید و ... نمیشه! این کارو چندین بارم انجام دادم ولی اصلا به چشمش کاری نداره.
    لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش ممنون!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    دوستان من از امروز صبح دارم دنبال روش کشتن اون غول قلنبه زبون آویزون می گردم. با اینکه همه جا دوستان به طور کامل راهنمایی کردن و پرسش بیشتر در مورد این بازی نسبتا قدیمی ضروری به نظر نمیرسه، اما هنوز نتونستم مشکلم رو حل کنم و در کشتنش مشکل دارم.
    داستان اینه که وقتی میرم بالای سکو، هیچ اتفاقی نمیافته. یعنی اینکه میگن صحنه به تپش میافته و این حرفا، نمیشه. خب اینجا من speed kill رو میزنم و پرنس به روی شونه غول می پره و وقتی که شمشیرش آبی شد، یه بار left click رو میزنم که در اینجا فقط یه ضربه به شونش می زنه و میره روی اونیکی شونه غول. دیگه هیچ کاری نمی کنه تا اینکه غوله پرتش کنه پایین. در طول این پروسه هم اصلا صفحه تغییری نمی کنه. یعنی تار و سیاه سفید و ... نمیشه! این کارو چندین بارم انجام دادم ولی اصلا به چشمش کاری نداره.
    به احتمال زیاد دیر یا زود کلیک چپ میکنی . من یکی از دوستام بهش همینو میگفتم میگفت فکر میکنی من speed kill یاد ندارم . گفتم خود دانی . تا یه هفته همین جور speed kill رو انجام میداد تا اینکه تونست درست اجراش کنه

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    فقط و فقط عجله نکن و صبر کن هر وقت که خنجر پرنس درخشان شد ضربه وارد کن همین .

7. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

ممنون دوستان! حق با شما بود. با دقت زیاد بالاخره حل شد. مشکل اینجا بود که توصیفاتی که از تار شدن صفحه و ... می کردن، منو کمی گیج کرده بود. اما با زمان بندی درست حل شد.
    بازم ببخشید که سوال تکراری پرسیدم و بازم ممنون از جواب!

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض راهنمایی!

من در یک جایی گیر کردم که سه تا اهرم هست و سه تا سکو که با حرکت دادن اهرم ها اون سکو ها و یه چیز های دیگه(اسمشو نمیدونم ولی اونا هم مثل همون سکو های هستن و با حرکت دادن اهرم ها اوناهم چپ و راست میرن)
    اگه میشه اونجا رو راهنمایی کنید(معذرت میخوام که نتونستم عکس بذارم آخه هرچه در محیط بازی کلید PrtScr print رو میزنم نمیگیره در حالی که از بازی های دیگه میتونم عکس بگیرم)

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

الان بازیش هست تو بازار و هم فیلمش 
    یه چند روزی هست بی خبرم 

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من در یک جایی گیر کردم که سه تا اهرم هست و سه تا سکو که با حرکت دادن اهرم ها اون سکو ها و یه چیز های دیگه(اسمشو نمیدونم ولی اونا هم مثل همون سکو های هستن و با حرکت دادن اهرم ها اوناهم چپ و راست میرن)
    اگه میشه اونجا رو راهنمایی کنید(معذرت میخوام که نتونستم عکس بذارم آخه هرچه در محیط بازی کلید PrtScr print رو میزنم نمیگیره در حالی که از بازی های دیگه میتونم عکس بگیرم)
    مرحله The Structure's Mind - معمای سکوها

از همین زاویه به این ترتیب عمل کنید:

- بالا بردن سکوی وسط - بالا بردن سکوی راست - بالا بردن سکوی چپ
    - بالا بردن سکوی راست - بالا بردن سکوی وسط - بالا بردن سکوی چپ

12. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

13 کمک

سلام بچه ها من Prince of Persia 3. Two Thrones رو نصب کردم حالا این ارور میاد مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •