ببخشید اشتباه شد.
ببخشید اشتباه شد.
Last edited by EASPORTS-FIFA; 04-10-2008 at 16:05.
اول از همه لطفا اسمتو بگو که اینطوری راحت نیستم
بعدشم من که نگفتم چمن 2 بعدیه من گفتم از دور چمن 2 بعدی میزنه و از نزدیک هم خدایی زیاد قشنگ نیست.و زشته کلا.اینو دیگه قبول کنیدراستی من اسممو بگم دیگه کسی بهم نگه ea-sport.از این به بعد بهم بگید امیرحسن
![]()
Pes هیچ چیز از یه بازی نکس کمتر نداره. دیگه از نظر گرافیکی چی باید تو یه بازی فوتبال باشه که توی Pes نیست؟ توی زمین فوتبال که جنگل و کوه و آب و منظره و ماشین و ... نیست که گرافیک بالایی بخواد، به علاوه، اگه Pes 2009 نسبت به Pes 2008 با گرافیک کمتری هم اجرا میشه، این یه نکته مثبت و پیشرفته، نه یه نکته منفی.
به علاوه به نظر من چمن کاملا طبیعی هست و بهتر از این هم نمیشه در آورد.
اگه بخوایم یه چمن بهتر بگیم دوباره بحث مقایسه میاد پس بهتره چیزی نگم فقط بگم که خدایی چمن اونقدرا هم عالی نیستا![]()
اینم تیمهای ملی آرژانتین . برزیل . مکزیک . پاراگوئه . اروگوئه . شیلی . پرو . کاستاریکا . آمریکا . اکوادر و کانادا و..
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر را ..........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوگل بوی جان میشه از بازیکنای بارسا هم بذاری؟ممنون میشم![]()
قبلا مسي خوب بود عكساش چرا همچين شده قيافه اش؟
آقا لطف کنید یه لینک توپ از دمو بدین لینک ftp اش پسوورد میخواد ... مستقیم باشه ...
من 800 مگشو دانلود کردم 200-300 مگ میمونه که فکر میکنم 2-3 ساعت دیگه تموم بشه .بعد از اجرای بازیو نظرمو میدم .
اما کسایی که این دمو رو بازی کردن میشه نظرتونو در مورد مطلب پایین بگین .اصلا چنین چیزی تو PES6 براتون محسوس بود؟
آقا من به هزار زحمت بازی و دانلود و نصب کردم..ولی کار نميکنه..صفحه باز ميشه ولی هيچی نميآد ..ايراد از چی ميتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)