اين كارو نكني ها تو همين فروم قسمت راه اندازي gps داريم. كامل و دقيق همه چيزو توضيح داده
اين كارو نكني ها تو همين فروم قسمت راه اندازي gps داريم. كامل و دقيق همه چيزو توضيح داده
اندازه هیکلش باید خرجش کنم اونم به قول شما تو سال اصلاح الگوی مصرف!!!!!
حالا ما کلی گفتیم هرکسی حال کرد گوش میگیره هر کیم حال نکرد که هیچ*
سلام .من پروداکت کد گوشیمو فارسی کردم فقط یادم رفت که پروداکت کد اصلی رو یه جا بنویسم .حالا می خوام دوباره پروداکت کد گوشیو به حالت اول در بیارم وپروداکت کد اصلیو ندارم چیکار کنم
نحوه تنظیم proxy در گوشی موبایل!!؟ سلام
من در دانشگاه برای استفاده از وایرلس نیاز به تنظیم کردن پ ر و ک س ی دارم
سوال من اینه برای تنظیم کردن پ ر و ک س ی در گوشی باید چه کار کنم من هر کاری کردم چنین گزینه ای ÷یدا نکردم
مثلا یه جایی که ادرس proxy رو مثلا proxy1.um.ac.ir وارد کنم
اگه میشه کمک کنیدپ
در ضمن گوشیم n78 است
ممنون![]()
سلام دوستان لطفا یکی به داد من برسه دیگه میخوام گوشی رو بکوبم تو دیوار
داستان از این قراره که دیروز ما یه نرم افزار نصب کردیم بعد که نرم افزار نصب شد و واردش شدم اجازه نصبaplication server رو گرفت من هم اجازه دادم بعد دیدم نرم افزار بدرد بخوری نیست اومدم پاکش کنم رفتم تو appmanager دیدم دو تا فایلaplication server هست من هردوش رو پاک کردم بعد گوشی هنگ کردخاموش روشنش کردم ولی دیگه بالا نمیومد منم به روش (3+*+دکمه مالتی مدیا + کلید power ) گوشی و فرمت کردم اما هرچه این کلید ها رو نگه اشتم گوشی بالا نیومد و اسم کشور از من نخواست منم دکمه ها رو ول کردم و گوشی رو معمولی روشن کردم که بعد اسم کشور خواست
(البته با استفاده از کد #7370#* هم فرمت کردم)
حالا مشکل اینه : وقی میخوام محل ذخیره اس ام اس ها رو به مموری کارت تغییر بدم این پیغام رو میده
unable move sms target بعد هم از منوی اس ام اس میاد بیرون
ممون میشم سریع کمک کنید![]()
Last edited by GHOST RECON; 26-05-2009 at 10:07.
من میخوام با وایرلس گوشیم رو آپدیت کنم به ورژن 21.
اگه میشه یکی راهنمایی کنه!
بعد اگه آپدیت بشه اطلاعاتی پاک نمیشه از توی گوشی مثلا نرم افزارها و یا ...
اگه آپدیت بشه ممکنه مشکلات رجیستری سیستم عامل که با گذشت زمان به وجود اومده رفع بشه؟؟
در ضمن اوناییکه ورژنشون 21 اگه مشکلی توی این ورژن میبینن لطفا بگن
![]()
پس چی شد؟ کسی بلد نبود؟سلام دوستان لطفا یکی به داد من برسه دیگه میخوام گوشی رو بکوبم تو دیوار
داستان از این قراره که دیروز ما یه نرم افزار نصب کردیم بعد که نرم افزار نصب شد و واردش شدم اجازه نصبaplication server رو گرفت من هم اجازه دادم بعد دیدم نرم افزار بدرد بخوری نیست اومدم پاکش کنم رفتم تو appmanager دیدم دو تا فایلaplication server هست من هردوش رو پاک کردم بعد گوشی هنگ کردخاموش روشنش کردم ولی دیگه بالا نمیومد منم به روش (3+*+دکمه مالتی مدیا * کلید power ) گوشی و فرمت کردم اما هرچه این کلید ها رو نگه اشتم گوشی بالا نیومد و اسم کشور از من نخواست منم دکمه ها رو ول کردم و گوشی رو معمولی روشن کردم که بعد اسم کشور خواست
(البته با استفاده از کد #7370#* هم فرمت کردم)
حالا مشکل اینه : وقی میخوام محل ذخیره اس ام اس ها رو به مموری کارت تغییر بدم این پیغام رو میده
unable move sms target بعد هم از منوی اس ام اس میاد بیرون
ممون میشم سریع کمک کنید![]()
آقا ghost recon وقتی روشن می کنی صفحه سیاهه
صفحه سیاهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال :
اینکه میگن این گوشی 24 موزیک پخش میکنه حتما تو هندزفری و در حالت افلاین هست ؟ حالا تو هندزفری و حالت معمولی چه قد باتریش میره ( برا موزیک ) ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)