سلام
پدرسوخته عجب بازی پرهیجانیه
خیلی دارم حال میکنم باهاش
یه سوال:
1. سیو های بازی کجا ذخیره میشه؟
2. این قضیه خراب شدن بازی وسط کار چیه؟ ربطی به کرک داره یا نه؟!! یا مشکل از گرافیکه؟
برای من
9500gt هستش... همچین مشکلی پیش نمیاد وسط بازی؟
سلام
پدرسوخته عجب بازی پرهیجانیه
خیلی دارم حال میکنم باهاش
یه سوال:
1. سیو های بازی کجا ذخیره میشه؟
2. این قضیه خراب شدن بازی وسط کار چیه؟ ربطی به کرک داره یا نه؟!! یا مشکل از گرافیکه؟
برای من
9500gt هستش... همچین مشکلی پیش نمیاد وسط بازی؟
اگه تا الان نیومده بعد اینم ایشالا نمیاد زیاد بهش فکر نکن یهو دیدی شیطونه پاچه گیر شدا
بخصوص اون روسیه فجیع حال میده حال و هواش بدجوری 3فاز میده
من بازیو تازه شروع کردم
مرحله2 رسیدم تازه
اگه یه دفعه بخوات اذیت کنه من داغون میشم
اون سوال اولم رو هم جواب ندادین
save های بازی کجا ذخیره میشه؟
توی همون درایو ویندوز ذخیره میشه اگه اشتباه نکنم توی این مسیر:
C:\Documents and Settings\Armin\Application Data
نه!
اینجا نبودش..
حداقل من پیداش نکردم!!! :(
من هم آخر این مرحله گیر کردم.منظورت از اتاقک هک چیه؟همون اتاقکهائی که با تیر بار میزدند؟
کسی save کامل 15 مرحله رو داره؟
"هم" بوده احتمالا
سه تا اتاق بزرگه خیلی تابلوه کنارشون هم همون کیسه هاست باید از بین نرده هاش بندازی داخل و ....
والا من بعد تموم کردن یه بازی بلافاصله حذفش میکنم (هاردم 40 هست اگه نصب بود نگاه میکردم چند صفحه قبل یکی پرسیده بود جواب هم داده بودند بهش جستجو کن ببین میتونی پیدا کنی )
سلام... ممنون... ولی همون طور که گفتم در مرحله یک و دو به هیچ وجه کوچکترین ایرادی نداره و تمام اشکالات مال مرحله سه هست!... و فکرنکنم به گرافیک ربطی داشته باشه!...در ضمن سیستم من هم اونقدرا ضعبف نیست (;
حالا هم سعی میکنم سیو های بازیو گیر بیارم و بریزو و بعد از طریق Mission Select مرحله سه به بعد رو انتخاب کنم و ببینم اونا هم ایراد دارن یا نه!
در ضمن من شماره چهار این بازی رو هم نخریدم... یعنی رفتم که شماره چهار رو بخریم که گفت پنجش هم اومده و جدیده و اینطوری انداختش بهمون!...حالا قشنگ هست شماره چهارش؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)