خوب یه کم دیگه تلاش کن اگه نشد باید بازی رو uninstall کنی . فایل سیو هات رو یه جا تو کامپیوترت سیو کن بعد بازی رو دوباره نصب کن و فایل سیو هات رو تو محل مورد نظر بذار و بازی رو ادامه بده.
خوب یه کم دیگه تلاش کن اگه نشد باید بازی رو uninstall کنی . فایل سیو هات رو یه جا تو کامپیوترت سیو کن بعد بازی رو دوباره نصب کن و فایل سیو هات رو تو محل مورد نظر بذار و بازی رو ادامه بده.
خوب الان سیو دیگه ی بازی رو که در 62% هست رفتم. سالم بود اونجا.خوب یه کم دیگه تلاش کن اگه نشد باید بازی رو uninstall کنی . فایل سیو هات رو یه جا تو کامپیوترت سیو کن بعد بازی رو دوباره نصب کن و فایل سیو هات رو تو محل مورد نظر بذار و بازی رو ادامه بده.
پس احتمالا دوباره هم نصب کنم . درست نمیشه.
احتمالش هست چون ایکس پی قدیمی هست.اگه درست نشد ، به احتمال زياد ايراد از ويندوزه !
اما اگه از ویندوزه باید دوتا سیو خراب باشه.
حالا میشه ویندوز رو درست کرد.
یا اصلا با نصب پچ درست میشه؟
دوست عزیز قبلا هم مشکل خرابی سیو دیده شده مشکل نه از بازیتونه نه از ویندوز متاسفانه سیوتون خراب شده. آخر بدشانسیه البته بترین کار انه که همیشه 4 یا 5 سیو آخر رو نگه دارید تا اگه سیو آخری خراب شد سیو های اخیر رو لود کنید من همیشه این کار رو می کردم حتی برای خودم خرابی سیو پیش اومده بود ولی چون 5 سیو اخیر رو پاک نمی کردم گریبان گیرم نمیشد
آقا من Farcry2 رو رو لپ تاپم نصب کردم، واسه اینکه کیبوردم آسیب نبینه می خوام با Gamepad بازی کنم، اما نمیشه که!!!؟؟؟چه باید بکنم؟؟در ضمن Gamepadم فراسو هستش
فکر نکنم گیم پد ساپورت کنه
گیم پدو که میدونم ساپورت نمیکنه؛ دنبال راه حل هستم.مثلا یه برنامه مث Pinnacle Game Profiler که بشه دکمه های گیم پدو جایگزین موس کرد. نسخه اای از این برنامهکه روی ویستا کار کنه یا بهتر از اینو می خوام.
سلام.
من یه بار با اون کیف الماس تمومش کردم.
اما وقتی باطری رو برمیداره، نمیدونم باید چه کار کنم؟
میرم طرف اون دایره ی قرمز اما ، کاری نداره که انجام بدم؟
باید چی کار کنم؟
میری بالای صخره ها
بعد یه سری دینامیت اونجاست F(فکرکنم) میزنی خودتو و اون صخره ها میرین هواراه بسته میشه و بازی تموم میشه
سلام
نمیدونم اینجارو هنوز کسی میخونه یا نه ولی من این بازیو رو ultra high نمیتونم بازی کنم، با اینکه افت فرم ندارم و fps حدود 40 هست ولی بازم بازی تیک میزنه، درایوره کارت گرافیکم وزژن 9.11 هستش و hotfix ati رو هم نصب کردم ولی بازم درست نشد. مشخصات سیستمم اینه:
cpu: amd phenum II x4 810 2.6 4mb
graphic: ati radeon 4890 1gb ddr5
ram: 4 gig ddr3 bus 1333
win 7 64 bit ultimateکسی میتونه کمکم کنه؟
Last edited by aramesh_61; 15-12-2009 at 00:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)