تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 1004 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

9

واقعا وضعیت خیلی خراب شده فقط صبح ها اینترنت خیلی خوبه . از بعد از ظهر پینگ میره بالا و سرعت کم میشه تا اینکه شب دیگه اینترنت قطع میشه
    این بهترین سرعت شب گذشته بدترین رو هم نتونستم بزارم چون اصلا speedtest.net رو نمیتونست باز کنه هی باید reflesh میکردم

اینم وضعیت الان که انصافا راضی کننده هست ولی بازم سرعت کمه

من کلا همه سرویس دهنده های ارومیه به غیر از مخابرات رو امتحان کردم همشون عین هم هستن فقط مبین نت رو امتحان نکردم اونم شنیدم خیلی خوبه لطفا کسایی که مبین نت دارن یه اطلاعاتی بدن شاید با مکس نت قراردادم رو فسخ کردم و رفتم مبین نت . با این وظعیت نمیشه ادامه داد واقعا شب ها اعصاب خورد کن میشه

2. 3 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

افتخار دیگری برای مکس نت ارومیه تازه این بهترین کیفیتش هست که گذاشتم تو بدترین هم اصلا speedtest.net باز نمیشه !

یعنی یه سایت رو که میخوایی باز کنی چند دقیقه طول میکشه تا سایت تازه اطلاعات بده یعنی با این وضعیت میشه وب گردی کرد ! تازه وقتی به مکس نت ارومیه زنگ میزنی میبینی مکس نت تبریز جواب میده ! من نمیدونم مگه من از مکس نت تبریز اکانت خریدم ! خداییش این طوری ادامه بدن ازشون شکایت میکنم . یعنی چی لااقل جواب مشتری رو بدید .

4. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ahmad_742009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ساعت 13:10 دقیقه پارس آنلاین ! تکبـــــیـــر

کاری میشه کرد ؟ پینگو بیخیال ! سرعت آپلود رو نگاه کنین ! سرعت پایین آپلود خودش میگه که موضوع از چه قراره

6. 2 کاربر از Ahmad_742009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ساعت 13:10 دقیقه پارس آنلاین ! تکبـــــیـــر

کاری میشه کرد ؟ پینگو بیخیال ! سرعت آپلود رو نگاه کنین ! سرعت پایین آپلود خودش میگه که موضوع از چه قراره
    من طی این سال هایی که اینترنت adsl داشتم به این نتیجه رسیدم که کاربران ارومیه ای اصلا مهم نیستن ! بیشتر شرکت ها کاربران ارومیه ای رو اصلا کاربر محسوب نمیکنن . وقتی هم اعتراض میکنی میگن که خوش اومدی برو جای دیگه ! چون تو سری خور هستیم . خداییش این وضعیت تو تبریز امکان داره به وجد بیاد ؟ من میگم نه . چون فوری شکایت میکنن و پی قضیه رو میگیرن . بعدش همگی با هم متحد میشن تا وضعیت رو بهتر کنن . ما ارومیه ای ها اینطوری نیستیم بیشتر سرمون به کار خودمون هست . شما مطمئن باشید صبا نت ارومیه فقط اومده تو ارومیه پول پارو کنه چون قرار نیست هیچی خرج کنه یه اینترنت دیل آپی رو به قیمت adsl میفروشه در حقیقت اینا دارن به مردم هوا میفروشن . همین

8. 7 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بله وضعیت ماکس نت ارومیه واقعا خراب شده. از پریروز مقدار مصرف رو بیش از حد محاسبه میکنه و هم قطعی های متوالی اتفاق می افته. شبانه هم که دیگه نمیشه دانلود کرد!
    کسی صبانت رو استفاده کرده؟

10. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا اینطوری شده ، بخدا تا همین یکی دوماه پیش من پینگم اصلا بالای 200 نمیرفت، زنگ زدم به پارس آنلاین تهران و شکایت کردم... باهام تماس گرفتن و گفتن که کلا خطوط ارومیه مشکل high ping speed پیدا کردن و تمام شرکت ها دارن روش کار میکنن تا درست بشه ، گفت یه مدتی صبر کنید...
    اینم نتیجه ی پینگ من:

Last edited by naseresmaeily; 14-09-2011 at 13:01. دليل: اشتباه لپی

12. 2 کاربر از naseresmaeily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واقعا وضعیت خیلی خراب شده فقط صبح ها اینترنت خیلی خوبه . از بعد از ظهر پینگ میره بالا و سرعت کم میشه تا اینکه شب دیگه اینترنت قطع میشه
    این بهترین سرعت شب گذشته بدترین رو هم نتونستم بزارم چون اصلا speedtest.net رو نمیتونست باز کنه هی باید reflesh میکردم

اینم وضعیت الان که انصافا راضی کننده هست ولی بازم سرعت کمه

من کلا همه سرویس دهنده های ارومیه به غیر از مخابرات رو امتحان کردم همشون عین هم هستن فقط مبین نت رو امتحان نکردم اونم شنیدم خیلی خوبه لطفا کسایی که مبین نت دارن یه اطلاعاتی بدن شاید با مکس نت قراردادم رو فسخ کردم و رفتم مبین نت . با این وظعیت نمیشه ادامه داد واقعا شب ها اعصاب خورد کن میشه
    الان آنا اينترنت هم وضعش خيلي خرابه ،صبح اول وقت خوب بود پينگ خيلي بالا رفته و سرعت هم شديدا پايين اومده.
    من هم احتمالا وايمكس بگيرم.

14. 3 کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان آذربایجان غربی دست به سرویس هاتون نزنید که تمام شرکت ها دسته جمعی ری...دن
    یکی از یکی بدتر هستن پس فعلا منتظر باشین! زمانش هم احتمالا 1 ماه طول بکشه...

16. 4 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ahmad_742009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان آذربایجان غربی دست به سرویس هاتون نزنید که تمام شرکت ها دسته جمعی ری...دن
    یکی از یکی بدتر هستن پس فعلا منتظر باشین! زمانش هم احتمالا 1 ماه طول بکشه...
    مسعود خان شما همون نیستی که توی بازیسنتر کلا تو تاپیکای ISP و اینترنت ملی میچرخی ؟ یه زمانی هم هی بلاگ ویندوز 8 میزدی ؟ درسته ؟!؟

خدا کنه درست شه ! تابستون کوفتمون شد !

البته علاوه بر این وضع افتضاح پینگ و سرعت بوی ماه مدرسه بیشتر حالمون رو میگیره

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

بله وضعیت ماکس نت ارومیه واقعا خراب شده. از پریروز مقدار مصرف رو بیش از حد محاسبه میکنه و هم قطعی های متوالی اتفاق می افته. شبانه هم که دیگه نمیشه دانلود کرد!
    کسی صبانت رو استفاده کرده؟
    آره آره منم میگفتم بیشتر کم میکنه ترافیک رو ولی بعد گفتم شاید خیالاتی شدم ! اصلا حساب کتاب حجم دانلود شبانش درست در نمیاد و هربار حجم کم میشه اساسی !!!

پارس هم که اینطوریه ! دست مسئولین بی عرضه هم درد نکنه چون جوی رو به وجود آوردن که کاربر طرف خودکشی میره ولی اصلا به فکر شکایت و اعتراض نیست

19. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •