تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 209 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزم شما روغن ضایعاتی رو کجا تلف می کنید اونوقت ؟ نکنه تو جوی آب می ریزی ؟
    من هم بخاطر کثیف نشدن دست و بالم و هم اینکه پیچ تخلیه روغن خیلی بد قلقه همیشه می رم تعمیرگاه . 6 تومن پول تعویض می دم . چون مایلژ من کمه دیر بدیر به تعویض می افتم .
    راستش یه حلب روغن جامد خوراکی هست که روغن سوخته ها رو میریزم توی اون بعد روغن تازه رو میریزم توی موتور با یه قیف پلاستیکی بعد هم خدا بده برکت بطری نوشابه یا آب معدنی . با قیف روغن سوخته رو میریزم توی بطری و درشو میبندم قاطی زباله ها ردش میکنم بره

2. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    کسی از این بهسوز ها تو موتورش ریخته؟ از اینهایی که باعث بالاتر رفتن عدد اکتان می شود
    یه "بهسوز" هست که در واقع یه وسیله قبل از کاربرات موتوره . بهسوز دیگه نشنیدم . بنظرم هر چی با بنزین مخلوط کنید رسوبات و کثیفی مجرای بنزین رو در پی داره . حالا بعضی ها روغن می ریزن . بعشی ها بستنی

4. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از روغن سوخته استفاده بهینه کنید : باها میشه بدنه موتور یا زیر گل گیر ها رو تمیز کنیم یا خود موتور و اگزوز رو با آن تمیز کنیم مخصوصا در زمستان ها باعث می شه که از زنگ زدگی بدنه ، گلیگر و اگزوز جلوگیری کنه و کثیفی ها هم راحت تر پاک بشه البته بهتره روغن سوخته از یه سافی رد بشه !(البته به جای واژه ی تمیز کردن می تونیم از واژه محافظت کنیم یا هرچی دیگه !!!!)
    کسی جواب منو نمی ده ؟ بابا مگه پست ها من نامریه ! یا تصمیم گرفتین جواب منو ندین ؟
    جواب بدین:
    به این روغن ها چه امتیاز می دین؟(به ترتیب بهشون ستاره بدین مثلا :***یا**)
    ليکومولي:
    کاسترول :
    کاسپین:
    سوپرآجيپ:
    لاويچ:
    ELF:
    shel:
    ؟؟؟؟
    راستی قضیه ی این روغن موتور های بی کیفیت چیه؟

6. این کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    کسی از این بهسوز ها تو موتورش ریخته؟ از اینهایی که باعث بالاتر رفتن عدد اکتان می شود
    یکی داوطلب بشه بره آزمایش کنه اگر جواب داد تا ما هم بریم استفاده کنیم
    من که خیلی مشتاقم اما بنظرم بنزین سوپر کفایت میکنه مثلا 2 تا باک پشت سر هم که یه حالی به موتور بده

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باها میشه بدنه موتور یا زیر گل گیر ها رو تمیز کنیم یا خود موتور و اگزوز رو با آن تمیز کنیم مخصوصا در زمستان ها باعث می شه که از زنگ زدگی بدنه ، گلیگر و اگزوز جلوگیری کنه و کثیفی ها هم راحت تر پاک بشه البته بهتره روغن سوخته از یه سافی رد بشه !(البته به جای واژه ی تمیز کردن می تونیم از واژه محافظت کنیم یا هرچی دیگه !!!!)
    سلام
    احتراما عارضم که بنظر اینجانب موتوریکه برای زنگ نزدن نیاز به لایه محافظ داشته باشه رو باید انداخت تو رودخونه
    موتورسیکلت مخصوصه در معرض قرار گرفتن نور خورشید و رطوبت قرار گرفتن ساخته می شه . اگر نه قیمت تموم شده ی آلیاژ اون خیلی کمتر بود و موتور هم مفت بود !

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این مشکل بیشتر تو cg125(یا همون گاری یا به قول دوستان ارابه ی مرگ و.....)بعد از این که یه مدت از عمر موتور ها بگذره ! زیر گلگیر ها کنارشون جک موتور قاب زنجیر به دلیل فرسایش تنه ی موتور اونجایی که زیر باتری قرار داره (به دلیل ریختن اسید) خورده می شه و در دراز مدت (با توجه به استفاده) زنگ می زنه (من اینو از روی تجربه گفتم با اینکه به موتور می رسم)
    شما که موتورتون سی جی125 نیست ! موتور های سی جی حتی با کیفیت ترینشون بعد از استفاده و گذشتن زمان اینجوری می شه
    یه نگاه به دور و برتون بندازین

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    احتراما عارضم که بنظر اینجانب موتوریکه برای زنگ نزدن نیاز به لایه محافظ داشته باشه رو باید انداخت تو رودخونه
    موتورسیکلت مخصوصه در معرض قرار گرفتن نور خورشید و رطوبت قرار گرفتن ساخته می شه . اگر نه قیمت تموم شده ی آلیاژ اون خیلی کمتر بود و موتور هم مفت بود !

سلام
    خیلی موتور رو دست بالا می گیرید!!

الان فهمیدم - چند ساعت پیش - که نور پایین ندارم. کنتاکت سوخته بود
    اومدم چراغ رو باز کنم که مصائب شروع میشه.
    کاسه چراغ جنس بی کیفیت و پلاستیکی که در اثر حرارت آب شده بود و روی قسمت پایه لامپ رو گرفته بود و مانع از پیچش اون می شد. من هم فلزی را داغ کردم و به وسیله آن پلاستیک های اضافه را برداشتم تا پایه لامپ آزاد شود.
    خود پایه لامپ یک قسمت داره که روی آن لحیم آب کرده اند و محل تماس لامپ با پایه است. یکی برای کنتاکت نور پایین و دیگری نور بالا.
    یکی از پایه ها هم شکسته و دررفته است!

زیر کاسه چراغ یک پیچ وجود دارد که برای ما وجود ندارد !!!
    یه بار تو اتوبان داشتم سریع می رفتم که صدای تلق تولوق اومد!! گفتم سنگی چیزی بود خورد به چرخ. الان می بینم که پیچ افتاده و رفته پشت بوق اونجا برای خودش ورجه وورجه می کرده !!

الان هم من کاسه چراغ ندارم. شبیه موتور تصادفی ها شده !

جواب بدین:
    به این روغن ها چه امتیاز می دین؟(به ترتیب بهشون ستاره بدین مثلا :***یا**)
    ليکومولي:
    کاسترول :
    کاسپین:
    سوپرآجيپ:
    لاويچ:
    ELF:
    shel:
    ؟؟؟؟
    راستی قضیه ی این روغن موتور های بی کیفیت چیه؟
    تو تاپیک روغن جواب خودم را دادم
    Last edited by zahedy2006; 04-09-2010 at 03:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی موتور رو دست بالا می گیرید!!
    سلام بر یو
    دیگه یکسری چیزا هست که تعارف نیست . موتور باید و باید نسبت به رطوبت عایق باشه . البته منظور از رطوبت سیلاب نیست !

سی.جی 125 هم نسبت به آب مقاومت بالایی داره . موتورهای ژاپنی که هنوز تو بعضی خونه ها و زیر زمین ها نگهداری می شند با وجود چندین سال زنگ خرده گیهای کمی اونهم در جاهای نچندان مهمی دارند .

این بستگی به حس مسوولیت سازنده قطعات داره . شاید موتورهای مونتاژ چین از آلیاژ فلزات ضایعاتی استفاده می کنند که با یه تصادف دو شاخ و محور می شکنه . یا روی بدنه رو کروم نمی کشند . نمی دونم ! اما بهرحال این توقع اصلا از موتور زیاد نیست . دیگه اینم توقع نکنیم که حتی در حد و اندازه دوچرخه هم نیستیم !!
    موتور خوده من که آشغاله با همه وجود فقط کثیفه . با وجود کلی آبی که همسایه با شیلنگ روش می پاشه زنگ نزده . حتی اسید فضله ی کفتر روی کروم بدنه تاثیر نذاشته !

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام بر یو
    دیگه یکسری چیزا هست که تعارف نیست . موتور باید و باید نسبت به رطوبت عایق باشه . البته منظور از رطوبت سیلاب نیست !

سی.جی 125 هم نسبت به آب مقاومت بالایی داره . موتورهای ژاپنی که هنوز تو بعضی خونه ها و زیر زمین ها نگهداری می شند با وجود چندین سال زنگ خرده گیهای کمی اونهم در جاهای نچندان مهمی دارند .

این بستگی به حس مسوولیت سازنده قطعات داره . شاید موتورهای مونتاژ چین از آلیاژ فلزات ضایعاتی استفاده می کنند که با یه تصادف دو شاخ و محور می شکنه . یا روی بدنه رو کروم نمی کشند . نمی دونم ! اما بهرحال این توقع اصلا از موتور زیاد نیست . دیگه اینم توقع نکنیم که حتی در حد و اندازه دوچرخه هم نیستیم !!
    موتور خوده من که آشغاله با همه وجود فقط کثیفه . با وجود کلی آبی که همسایه با شیلنگ روش می پاشه زنگ نزده . حتی اسید فضله ی کفتر روی کروم بدنه تاثیر نذاشته !
    علیک سلام بر یو

ما هم عارض شویم خدمت شما که موتور خودش عایق است یعنی انجین عایق هست (فشار روغن) ولی مشکلات جاهای دیگه بروز می کنه.

1- پیچ ها: اینقدر بی کیفیت هستند که با آچار بکس آلمانی (از دیدگاه تجربه بسیار استاندارد) هم باز و بسته میشوند کروم روشون از بین می رود و نقطه ای می شود برای زنگ زدگی
    2: قاب زنجیر: این موتور باید باتری خشک داشته باشه (منظورم غیر اسیدی هست) چرا که اسید اضافی دقیقا پشت قاب زنجیر می ریزد و اگر یک مقدار شیلنگ تخلیه اسید اضافی کوتاه باشد به خدمت قاب زنجیر می رسد.
    3: جاهایی که دیده نمی شوند اصلا رسیدگی ندارند. مثلا داخل همین قاب زنجیر. با این که در معرض انواع چربی هست که از گیریس زنجیر بر می خیزد تنها یک رنگ ساده دارد. یا زیر گلگیرها

کلا همون 500 تومن می ارزه!!!

این موتور سابقه شکستن هم دارد !

در مورد جمله آخر هم عارض شویم مجددا که موتور ما نیز مورد هجمه پرندگان سردسیری و گرمسیری هست اما زنگ زدگی مربوط به جای دیگری است.

13. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اعصابم خرده .....
    صبح ساعت 9 تازه خوابیدم . نیم ساعت پیش دیدم صدای دزدگیر بلند شده - هشدار نه آژیر - . اهمیت ندادم . بعد دوباره زد . باز نرفتم . تا بار سوم که دیگه آژیرش بلند شد . با لباس خواب و چشمای پف کرده رفتم می بینم سه تا جوون دارن موتور رو تکون می دم . می گم : چرا پس زنگ نمی زنی ؟
    می گه زدم دیگه !!
    بعد که اومدم موتورو جابجا کنم تا ماشینشو پنچری بگیره . می گه : نخواستیم مزاحمتون بشیم !!!!!!!!!
    موتور رو جابجا کرده . دیده داره آژِر می زنه ... بعد نخواسته مزاحم بشه . یکی نیست بگه اگه من دلم می خواست کسی بموتورم دست بزنه دیگه آژیر روش نمی ذاشتم که !

موتورو بردم جلوتر کنار تیر چراغ برق موقتا پارک کردم و سپردم که کارشون تموم شد زنگ بزنن . همسایه پهلویی اومده درست همونجا ماشین پارک کنه ، موتور رو گذاشته جلو خونه همسیاه پهلویی !

حالا زنگ خونه رو زدن رفتم بیرون وایسادم ! ... تا پسر همسایه پهلویی اومده می گه : تو گذاشتی این موتورو جلو در خونه ما ! گفتم نه من گذاشته بودم جلو تیر برق . جابجاش کردن . الان اینا - اشاره به تیم پنچر گیری - کارشون تموم شه بر می گردونمش ... اونم که یه آدم باحال ! یجور با حالت تاسف باری رفت خونه و منم کلی از پشت دربشون معذرت خواستم .

به این گوسفندا سپرده بودم زنگ بزنن . بعد از یه ربع رفتم در خونه می بینم کارشون تموم شده و ماشینم نیست . جوونای الاف کنار کوچه دارم موبایل بازی می کنن ! موتورو آوردم در خونه . اما انصافا شعور تو این کشور کیمیاست .

و فکر نکنید جنوب شهر زندگی می کنما . تازه وقت کنند دم از فرهنگ همسایگی و آپارتمان و ... نشینی هم می کنند !

دیشب می خواستم برم بیرون متوجه شدم راهنمای موتور دست خورده و دنده های موتورو از خلاص در آورده بودن .

روزی چند بار صدای موتورو در می آرن . حالا خوبه موتوره بدبخته من کاملا تو زاویه در خونه بسته شده و همه می شناسنش .... اعصابم خرده که جلوی این پسر همسایه سکه یه پول شدم . اونم نه بخاطر کار خودم . از پشت در شنیدم . این جوونکا دارن بهم می خندن ! : " آره من همیشه می خواستم بدونم صاحاب این موتوره کیه ... دیدی عجب ... " !

ملت بیشعور ... موتورسوار مظلوم ... موتورسیکلت سر راهی !

15. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •