تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 288 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

کارنامه ی من اسفناکه.اصلا هیچی برا کنکور نخونده بودم :
    مجموعه عمران ظرفیت خوبی داره .
    ترازت پایینه ، اما بازم شانس قبولی داری !
    مثلا انتخاب 6 که فاصلت تا آخرین فرد قبولی کمه .
    شهر های بزرگ و شناخته شده رو نزن توی تکمیل ظرفیت .
    تکمیل ظرفیت دوم رو روش حساب کن

سلام.من کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی قبول شدم,برای ثبت نام باید چی کار کنم,تاریخ ثبت نام کیه؟
    چند روز صبر کنید ، شرایط و نحوه ی ثبت نام روی سایت قرار میگیره .

2. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

آقا payam به نظرت تراز من الان 4916 هست آخرین تراز قبولی واحدم هم 5400 تو تکمیل ظرفیت اول همین واحد میتونم قبول بشم ؟ یا باید صبر کنم برا تکمیل دوم ؟
    برق بودی دیگه محمد ؟
    والا توی اولی که بعید میدونم ، اما توی دومی شانس بیشتری داری .

فکر نکنم حساب کردم اینجوری 5 میلیون و... این فقط شهریه ثابتش میشه اینجوری باشه که میرم استرالیا یا مالزی بدون کنکور... من نمرم با اخرین نفر قبولی فقط 4 عدد فاصلشه
    پس به نظرت ریال خودمونه؟ تومان؟ یا دلار ؟
    سایت دانشگاهش که واقعا افتضاح بود !

4. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مشکلی نیست..
    من باید شهریورماه برای ثبت نام اقدام کنم یا بهمن ماه که زمان ثبت نام برای ترم بعد هست؟
    اینو کسی نمیدونه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

با سلام
    من دانشگاه آزاد شیراز قبول شدم

اما متاسفانه این ترم چندتا درس افتادم و باید این ترم پاسشون کنم...

آیا دانشگاه آزاد شیراز این ترم به من مرخصی میده و من از ترم آینده شروع کنم به تحصیل در مقطع ارشد؟

پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم

اگر از خودشون سوال کنید ، که میگن همین شهریور بیا شهریه ثابت رو بریز و رزرو کن..

واسه محکم کاری و اینکه خیالت راحت باشه تماس داشته باش با واحد قبولیت .

7. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کارنامه ی من اسفناکه.اصلا هیچی برا کنکور نخونده بودم :
    واقعا رشته شما هر چی هست خیلی قبولیش رو اسون گرفتن عملا تو کارنامتون نشون میده هیچی نخوندید و هیچی نزدید اونایی هم که زدید منفی زدید. یکم تعجب اوره وقتی با کارنامه خودم مقایسه میکنم من رشتم مدرسی زبان انگلیسی هست من حدود 10 درصد عمومی زدم 20 درصد دروس تخصصیم رو زدم . واقعا درصد بدی نیست ولی مردود شدم.
    نمره من 4580 شده! نمره اخرین نفر قبولی 6247 تو دانشگاه خراسگان اصفهان!

9. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مجموعه عمران ظرفیت خوبی داره .
    ترازت پایینه ، اما بازم شانس قبولی داری !
    مثلا انتخاب 6 که فاصلت تا آخرین فرد قبولی کمه .
    شهر های بزرگ و شناخته شده رو نزن توی تکمیل ظرفیت .
    تکمیل ظرفیت دوم رو روش حساب کن
    ممنون رفیق
    حالا به نظرت تو تکمیل ظرفیت همین 6 رو بزنم؟
    هزینه ی تکمیل ظرفیت چقدره و کی زمانشه؟

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
    نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
    خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
    خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
    خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
    حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
    ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
    از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
    ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

واقعا رشته شما هر چی هست خیلی قبولیش رو اسون گرفتن عملا تو کارنامتون نشون میده هیچی نخوندید و هیچی نزدید اونایی هم که زدید منفی زدید. یکم تعجب اوره وقتی با کارنامه خودم مقایسه میکنم من رشتم مدرسی زبان انگلیسی هست من حدود 10 درصد عمومی زدم 20 درصد دروس تخصصیم رو زدم . واقعا درصد بدی نیست ولی مردود شدم.
    رفیق میانگین کل هر سال ، هر رشته ، با هم فرق داره . مثلا شاید با همین درصد ها توی رشته ی صنایع ، ترازشون میشد 5200 ، یا شاید توی رشته ی طراحی فضای سبز 4000 میشد .
    بستگی داره که بقیه ی افراد دروس تخصصی رو چطور زده باشن و شرکت کننده ها چقدر باشن .
    مثلا کسی که توی رشته ی باغبانی ، از مجموع 700 نفر رتبش بشه 300 ، با کسی که توی رشته ی مهندسی 300 شده فرق داره !
    پس اینطوری که شما فکر میکنی نیست.

ممنون رفیق
    حالا به نظرت تو تکمیل ظرفیت همین 6 رو بزنم؟
    هزینه ی تکمیل ظرفیت چقدره و کی زمانشه؟
    خوب نمیدونم انتخاب 6 رو دوست داری یا نه ! امثال فکر میکنم چند تا انتخاب داشته باشیم واسه تکمیل ظرفیت .
    چند روز دیگه میاد خبرش ، 12 هزار تومن هستش .

تقریبا توی انتخاب های 2-4-6-8-10 -11 شانس بیشتری داری .
    البته اگر مثل پارسال توی تکمیل ظرفیت دوم یه دفعه ای تراز 1000 تا بکشه پایین ، همه جا بجز انتخاب اولت شانس قبولی داری !

13. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
    نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
    خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
    خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
    خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
    حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
    ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
    از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
    ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
    ممنونم

سلام رفیق
    این که تو پرسیدی کسی نمیتونه نظر قطعی بده ، نظر شخصی من :

اگر از لحاظ اقتصادی واست سخته ، ثبت نام نکنی بهتره..
    چون وقتی بخوای سر کار بری لیسانس و ارشد تفاوت زیادی نداره ، مهم اینه که چی بلدی..

15. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دانشگاه خوراسگان از اون دانشگاه های تاپه.هم نزدیکه اصفهان هم از لحاظ استاد و ... حرفی واسه گفتن داره((اما حراست کفتی داره که نگو)) واسه همینه که ترازش بالاس اما اگه مثلا شهرهای دیگه میزدید امکان قبولیش بیشتر بود

17. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •