تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 905 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

آخه اولش آره، جوش نمیاورد با اینکه چراغ آمپر و چراغ STOP روشن میشد، اما الان اگه بذارم آمپر کامل کامل برسه به انتها، آب از رادیاتور میزنه بیرون.
    میشه یه عکسی چیزی نشون بدی ببینم اصلا این فشنگی چه شکلیه و کجای ماشینه؟ ممنون.
    والا عکس در دسترس ندارم.
    اینکه آب میزنه بیرون عادیه .
    فصل تابستاون هست و گرما طاقت فرسا و برای خودرو درجه حرارت وحشتناک هست
    سریع به مکانیک کجرب مراجعه کنید و بگید این مورد که گفتم چک کنن همچنین اگر به واشر سر سیلندر مشکوکی
    اونم بازدید کنن مشکلی نیست.

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

والا عکس در دسترس ندارم.
    اینکه آب میزنه بیرون عادیه .
    فصل تابستاون هست و گرما طاقت فرسا و برای خودرو درجه حرارت وحشتناک هست
    سریع به مکانیک کجرب مراجعه کنید و بگید این مورد که گفتم چک کنن همچنین اگر به واشر سر سیلندر مشکوکی
    اونم بازدید کنن مشکلی نیست.
    باشه ممنون. راستی من یه کم به واتر پمپ هم مشکوکم چون اون اول قبل از اینکه بخوام پیچ هواگیری رو باز کنم، وقتی در رادیاتورو باز کردم حتی یه قطره هم آب کم نشده بود. اصلا انگار راکد بود اصلا پایین نرفته بود. اصلا انگار آب توش جریان نداشته.
    آره میبرم پیش مکانیک خوب، بهش میگم همه اینا رو چک کنن.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    امکان داره ترموستات هم خراب باشه .
    ==================================

اگر آمپر میره بالا اما آب جوش نمیاد,مشکل از فشنگیِ آب هست که کارش اننقال حرارت آب موتور به کامپیوتر یا آمپر آب هست بصورت جریان الکتریکی .

اگه مدتِ خیلی زیادی از آب معمولی استفاده کرده باشین احتمال خرابی فشنگی خیلی زیاده چون آب خودش باعث زنگ زدگی میشه وای به اینکه داغ هم بشه تو موتور .

نمیدونم ماشین شما هم اینطوری هست یا نه اما بیشتر ماشینها موقع کارکردن,بعد اگ گرم شدن ماشین و باز شدن ترموستات, آب توی منبع انبساطشون جریان داره . اگر آب راکد هست تو منبع انبساط ,ترموستات خرابه و باز نمیشه آب رو رد کنه .
    واللهُ أعلم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-08-2012 at 08:48. دليل: تصحیح

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام .
    امکان داره ترموستات هم خراب باشه .
    ==================================

اگر آمپر میره بالا اما آب جوش نمیاد,مشکل از فشنگیِ آب هست که کارش اننقال حرارت آب موتور به کامپیوتر یا آمپر آب هست بصورت جریان الکتریکی .

اگه مدتِ خیلی زیادی از آب معمولی استفاده کرده باشین احتمال خرابی فشنگی خیلی زیاده چون آب خودش باعث زنگ زدگی میشه وای به اینکه داغ هم بشه تو موتور .

نمیدونم ماشین شما هم اینطوری هست یا نه اما بیشتر ماشینها موقع کارکردن,بعد اگ گرم شدن ماشین و باز شدن ترموستات, آب توی منبع انبساطشون جریان داره . اگر آب راکد هست تو منبع انبساط ,ترموستات خرابه و باز نمیشه آب رو رد کنه .
    واللهُ أعلم
    آره احتمالا همون فشنگی خرابه.
    والله من توی تابستون هم ضد یخ میریزم چون ضد یخ ضد جوش هم هست دیگه. آب خالی هیچوقت نمیریزم چون اشتباه محضه.
    ما گرفتیم شیلنگو گذاشتیم توی قمقمه، آبو باز کردیم، از اون طرف از جای پیچ هواگیری میومد بیرون، یعنی ترموستات درسته دیگه؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

معمول ترین مشکل این سری از ماشینا جام کردن ترموستاته که دقیقا مشکل مثل ماشین شما رو بوجود میاره اگر موقعی که آمپر بالاست و فن ها کار میکنند به رایاتور دست بزنید و خنک باشه 100% از ترموستات بدونید و این امر عادی هست که میگن هر سال باید تعویض کنید و مواظب واشر سر سیلند ر باشید

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امروز بکسلش کردم بردم تعمیرگاه.. گفت احتمالا واشر سوزوندی.... ماشینو گذاشتم و اومدم.. گفت باز میکنم نگاه میکنم.. حالا خدا میدونه طرف چیکار میکنه. ممکنه یه ترموستاتی چیزی عوض کنه بگه واشر عوض کردم!! امیدوارم حروم حلال حالیش باشه، ماه رمضونم هست... البته تعمیرکار خوبیه اونجا انگار (توی سردار جنگله) راستی رادیاتور که خنک نبود خب.. گرم بود. روز اول آب ازش نمیزد بیرون. اما از شبش تا امروز دیگه فانتال میکرد.. آمپر که میچسبید یهو استفراغ میکرد.. حیف.. تا حالا خرج نذاشته بود رو دستم. واقعا مثل خر کار میکرد.. از صفر دستم بود. تو این مدت (حدود 6 سال) واقعا خرج خاصی رو دستم نذاشت. تو این مدت فقط قطعات مصرفی رو عوض کردم. این اولین باریه که یه همچین چیزی رو باید عوض کنم...

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شیلنگو که چپوندم توی قمقمه و از اونور پیچ هواگیری رو که باز کردم، آب یه سره که نمیومد بیرون. پاشیده میشد. یعنی تکه تکه میومد بیرون. انگار با هوا میومد بیرون. (مثلا تکه های پشت سر هم در طولهای 20 سانتی.) یارو گفت پس اگه اونطوری میومد بیرون یعنی انگار هوا داشته دیگه، پس احتمالا واشر سوزوندی...
    حالا فردا عصر باید برم تحویل بگیرم. امیدوارم واقعا واشر نبوده باشه..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    پراید هاچ بک دارم یه مدتیه وقتی میزارم دنده یک موقعی که ماشین راه میفته از قسمت جلو صدای قیریچ قیریچ میاد.جلوبندیشو نشون دادم سالم بود.تعمیر کار میگه از سیبک های چرخ جلو و فرمونه.نظر شما چیه؟
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نوشته شده توسط smh420 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام
    پراید هاچ بک دارم یه مدتیه وقتی میزارم دنده یک موقعی که ماشین راه میفته از قسمت جلو صدای قیریچ قیریچ میاد.جلوبندیشو نشون دادم سالم بود.تعمیر کار میگه از سیبک های چرخ جلو و فرمونه.نظر شما چیه؟
    متاسفانه جواب دادن به اكثر مشكلات فني در اينجا بدون ديدن و معاينه دقيق خودرو امكان نداره و تنها ميشه به حدس و گمانهايي اكتفا كرد.
    اين صدا كه گفتيد، با توجه به اينكه تعميركار چك كرده و گفته مشكلي در جلوبندي نيست، پس ميتونه از قطعات ديگه كه در كنار قطعات اصلي جلوبندي استفاده شده، بوجود بياد.
    مثلا بوشها ممكنه ظاهرا سالم باشن اما بخاطر خشك شدن و يا زنگ زدگي جزئي( در قسمت فلزي بوش اونها) اين صدا شنيده بشه.مثل بوشهاي طبق يا خشك شدن بوش ميل موجگير و يا شكم پاره ها.
    احتمال ديگه شكستگي و خراب شدن بوش فيبري بالاي سر كمك فنرهاي جلو است كه البته بيشتر به لق شدن اون منجر ميشه تا صداي مورد نظر شما.
    براي اينكه مطمئن بشيد اون صدا از سر روتها يا سيبك طبق نيست، ميتونين موقعي كه ماشين توقف كرده فرمان رو مرتبا تكان بديد و يه نفر ديگه هم از زير اونها رو چك كنه( كلا تمام قطعات متحرك جلوبندي) و با لمس اونها ببينه آيا چنين صدايي از اون قطعات در مياد ؟
    زياد به گفته هاي مكانيكها اعتماد نكنين چون دسته گل زياد به آب ميدن، مگر اينكه مطمئن باشيد به كار خودش وارده.
    قسمت جلوي ماشين رو مرتبا به سمت پايين فشار بديد و ببينين آيا اين صدا بازم مياد؟ در همون حال يه نفر ديگه كمك فنرهاي جلو رو لمس كنه و ببينه آيا چنين صدايي از درون اونها ايجاد ميشه( با لمس كردن و حس لرزشها ميشه سايش و اصطكاك قطعات رو بهتر متوجه شد).
    اگر به يه مركز معاينه فني خودرو و يا تعميرگاهي كه داراي سيستم غلتك چرخشي تاير داره مراجعه كنين ميتونين نتيجه بهتري بگيريد و همين مشكل رو در حال حركت خودرو بدون جابجايي متوجه بشيد.
    احتمال ديگه اينكه لاستيكهاي زير و روي فنرهاي ماشين خورده شده و سر فنرها به قسمت فلزي توپي سر كمك و يا نشيمنگاه اون روي كمك فنر سائيده ميشه.

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز بکسلش کردم بردم تعمیرگاه.. گفت احتمالا واشر سوزوندی.... ماشینو گذاشتم و اومدم.. گفت باز میکنم نگاه میکنم.. حالا خدا میدونه طرف چیکار میکنه. ممکنه یه ترموستاتی چیزی عوض کنه بگه واشر عوض کردم!! امیدوارم حروم حلال حالیش باشه، ماه رمضونم هست... البته تعمیرکار خوبیه اونجا انگار (توی سردار جنگله) راستی رادیاتور که خنک نبود خب.. گرم بود. روز اول آب ازش نمیزد بیرون. اما از شبش تا امروز دیگه فانتال میکرد.. آمپر که میچسبید یهو استفراغ میکرد.. حیف.. تا حالا خرج نذاشته بود رو دستم. واقعا مثل خر کار میکرد.. از صفر دستم بود. تو این مدت (حدود 6 سال) واقعا خرج خاصی رو دستم نذاشت. تو این مدت فقط قطعات مصرفی رو عوض کردم. این اولین باریه که یه همچین چیزی رو باید عوض کنم...
    شما باید سریع بدادش می رسیدی موتور لرزشی چیزی نداشت این آخریا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •