تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 607 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

والا من یه بار یه چیزی شبیه به بازی برای مبایل دیدم اما فکر نمی کنم اونقدر ارزشش رو داشته باشه. اگه روزی نیم ساعت تا یک ساعت در روز برای نسخه کامپیوتری وقت بذارید بهتره تا این که تمام روز رو برای نسخه مبایل وقت بذارید. البته نظر منه ها. جسارت نشه.
    در ضمن یک توصیه.
    این که به این آموزشگاه های خصوصی پرواز نرید. به 2 دلیل.
    اول این که 3 تا از آشنا های من رفتن. راضی کننده نیست.
    دوم این که در صفحات قبل یک بار گفته بودم که مسئول بخش آموزش سازمان هواپیمایی کشوری با پدرم صحبت کرد و گفت آموزشگاه های پرواز درسته که آموزش می دن و مدرک می دن اما اول از همه برای پرواز و ثبت نام جا نیست و دوم این که کلی پول هزینه کردید.
    فکر کنم یه چیزی حدود 60 میلیون تومن فقط برای مدرک PPL باشه. الان دقیقش یادم نیست. فقط می دونم که ساعتی 165 هزار تومن هزینه پروازه که باید 200 ساعت برای دوره PPL هزینه بشه.
    این بنده خدا حتی به بابام گفت که اگه نمی تونید راضیش کنید بیاریدش پیش من براش توضیح بدم که وضعیت به چه شکل هست...
    اما!
    اما اگه واسه بورسیه شدن توی ایرلاینر های ایران تونستید اقدامی انجام بدید که عالیه در غیر این صورت...
    این توصیه من بود. البته اگر مطمئن هستید که می تونید از طریق آموزشگاه های خصوصی در یکی از ایرلاینر های ایران کار کنید که خوب خیلی خوبه...
    به هر حال تصمیم با خودتونه. این نظر شخصی منه که توی آموزشگاه آموزش دیدن فقط پول هدر دادنه.
    امیدوارم موفق باشید.
    یعنی واقا 60 تومان بابا ایول من شنیده بودم که 30تومان تمام هزینه اش لست. در ضمن دستت درد نکنه راهنمایی به جایی بود چون قصد داشتم برم بپرسم ولی دیگه فکر کنم دیگه پامو اونجا نذارم.در ضمن برای مطلب موبایل نه اگه مثلا مری مسافرتی،میمانی،حالا هرجا که حوصلت سر بره بدرد میخوره.
    بخاطر مطلب مفیدتم ممنونم.برای بورسیه باید چیکارکنی.لینک دانلود بازی موبایلو بده.
    راستی این بازی جدیده X plane که رقیب microsoft flight simulator کسی میدونه که چجور بازی ای هست توی فروشگاه آنلاینه.

2. این کاربر از sadra2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

اين بستگي مستقيم به اين داره كه آموزش پرواز رو براي چي ميخوايد. اگر منضور CPL و IR و ... باشه بله هزينه ها سرسام آوره و هيچ تضميني هم براي برگشتش نيست. من اين توصيه رو قبلا به چند تا از دوستان كردم كه اگر قصد گذروندن دوره هاي خلبان تجاري رو داريد اول تحقيق كنيد كه تا چه حد احتمال استخدامتون بعد ار پايان دوره هست.
    و اگر اين درصد به نظرتون كمه ميتونيد تقريبان(تاكيد ميكنم تقريبا) با همون هزينه تو آموزش گاه هاي خارج از ايران خصوصا حوزه خليج پارس آمزوش ببينيد اما با همون شرايط داخلي (تضمين استخدام)
    ولي اگر صرفا قصد تفريح داريد (دست راستتون زير سر ما) خوب ديگه چندان فرقي نميكنه چطور آموزش ببينيد مهم اينكه مدرك رو كه به قول اينكاره ها الان هلو شده بگيريد تا حق پرواز داشته باشيد. (براي ماهم يه دستمال تكون بديد اون بالا)
    اما بنده ترجبح ميدم به جاي هزينه آموزش يه چيزي شبيه به همين اير كريشن شبيه ساز خودمون بخرم و يه جائي يواشكي باهاش بپرم ... كي به كيه ؟ دو دو تا 16 تا !!

پاينده باشيد

4. 4 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما بنده ترجبح ميدم به جاي هزينه آموزش يه چيزي شبيه به همين اير كريشن شبيه ساز خودمون بخرم و يه جائي يواشكي باهاش بپرم ... كي به كيه ؟ دو دو تا 16 تا !!

پاينده باشيد[/quote]

منم کاملا با اقا بهرا موافقم اکگه فقط قصدت لذت پروازه میتونی با هزینه حدود 300 هزار تومان اونم قسطی
    اموزش کامل پرواز با بال ( منظور از بال همون پارا گللایدره) رو زیر نظر یه مربی یاد بگیری تا یاد نگیری هم ولت نمیکنن در ضمن تو مدت اموزش مربی موظفه بال رو خودش تامین کنه یه سری کلاسهای آموزشی زمینی و باد وهوا و.......... داره که بعد از اموزش با مبلغی حدود1200000 هراز تومان یه بال توپ بخری بری پرواز خوشبختانه توایران هرینه ای برای سایت پرواز(محل پرواز ) ازت نمیگیرن بعد که برای خودت اوستا شدی میتونی بزنی تو کار پارا موتور از روی پشت بوم خونتون شروع به پرواز کنی بری سر کارت
    البته بعد از گذروندن مرحله اموزشی بهت مجوز پرواز میدن
    بعد از پارا موتور هم میشه یه پرنده شبیه aircreationپرواز کرد
    فکر نکنم لذتش کم از هواپیما باشه کما این که تو پاراگلایدر پرواز و هوا وارتفاع رو با تموم وجودت میتونی حس کنی

سلام دوستان من یه 727 کاپیتان سیم دانلود کردم ولی نمی دونم چرا کابین 2بعدی نداره لطف میکنید واسم اپلود کنید 727-200 و 727-100 ممنون میشم

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

خوب دوستان مشکل منم با 747-400 PMDG با کمک آقا بهرام حل شد.

هرکس در زمینه ی کرک 747-400 PMDG v2.10 مشکل داره به این آدرس مراجعه کنه...

http://iransimulation.ir/forum/f18/%D9%83%D8%B1%D9%83-pmdg-747-400x-2-10-a-51.html#post109
    لطف ميكني اون 2تا فايلي كه اونجا هست رو برام آپ كني چون منم همين مشكل رو دارم.

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اين بستگي مستقيم به اين داره كه آموزش پرواز رو براي چي ميخوايد. اگر منضور CPL و IR و ... باشه بله هزينه ها سرسام آوره و هيچ تضميني هم براي برگشتش نيست. من اين توصيه رو قبلا به چند تا از دوستان كردم كه اگر قصد گذروندن دوره هاي خلبان تجاري رو داريد اول تحقيق كنيد كه تا چه حد احتمال استخدامتون بعد ار پايان دوره هست.
    و اگر اين درصد به نظرتون كمه ميتونيد تقريبان(تاكيد ميكنم تقريبا) با همون هزينه تو آموزش گاه هاي خارج از ايران خصوصا حوزه خليج پارس آمزوش ببينيد اما با همون شرايط داخلي (تضمين استخدام)
    ولي اگر صرفا قصد تفريح داريد (دست راستتون زير سر ما) خوب ديگه چندان فرقي نميكنه چطور آموزش ببينيد مهم اينكه مدرك رو كه به قول اينكاره ها الان هلو شده بگيريد تا حق پرواز داشته باشيد. (براي ماهم يه دستمال تكون بديد اون بالا)

پاينده باشيد
    میگم منم کمی فکر کردم فهمیدم که با هم شما هم عقیده باشم به سودمه.اینه دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

یعنی واقا 60 تومان بابا ایول من شنیده بودم که 30تومان تمام هزینه اش لست.
    بله . هزینه ثبت نام و کلاس های آموزشی 30 تومان (همون 30 میلیون تومان) هست که می شه قسطی هم پرداخت کرد. اما هزینه هزینه های پرواز هم بهش اضافه کنید اون هم چیزی حدود 30 میلیون تومن یا بیشتر می شه که مجموعا حدود 60 میلیون تومن خرج داره. البته فکر کنم من اشتباه گفتم که آقا بهرام عزیز تصحیحش کردن. فکر کنم برای دوره CPL دویست ساعت پرواز باید بگذرونیم. به هر حال علاوه بر گرونی جایی برای کار کردن نیست.
    اون دوست بابام که مسئول گزینش (تصحیح شد) سازمان هواپیمایی کشوری بود گفت حتی یکی از بچه های خلبان ها که رفیقشه به خاطر این که با کلی امید و آرزو رفته ثبت نام کرده و کلی دوره دیده و هزینه کرده و الان بیکاره افسرده شده و توی خونه نشسته.... خدا سر آدم نیاره واقعا.

---------------

فکر نکنم لذتش کم از هواپیما باشه کما این که تو پاراگلایدر پرواز و هوا وارتفاع رو با تموم وجودت میتونی حس کنی
    آره. به خصوص وقتی که استال بشه... چه حالی می ده . به نظر من توی هواپیماهای تجاری از 3 چیز لذت می بریم. اول پرواز در ارتفاع بالا . دوم کار با دستگاه های داخل هواپیما و سوم هدایت هواپیماهای به اون بزرگی به خصوص تیک آف و لندینگ. البته هدایت هواپیماهایی مثل Learjet هم لذت بخشه ولی ....
    نظر شما چیه؟

------------

راستی دنی جان . گفتی برای تو هم مشکل داره؟ این همونه که به من لینکشو دادی دیگه .پس چرا برای من مشکلی نداره؟

------------
    تا یادم نرفته امشب قرار پرواز آنلاین بذاریم؟
    اگه هستید بگید ساعت چند و از کجا به کجا.
    دنی جان اگه خودت میای زحمت سرور هم پای خودت ... دستت درد نکنه.
    Last edited by mro229; 06-10-2009 at 18:59.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

---------------

تا یادم نرفته امشب قرار پرواز آنلاین بذاریم؟
    انتخاب کنید:
    ساعت : 10 - 11 - 12 - 1 ؟
    مسیر : تهران - مشهد . تهران - شیراز . شیراز - مشهد . تبریز - تهران . یا یه مسیر به پیشنهاد شما...
    هواپیما: Air Creation B747 . B737 . B727 . A321 . A330 . A380 ..
    باشه من هستم .ساعتش هم هرچه زودتر بهتر البته بقيه دوستان دير تر ميتونن بيان پس اگه دير هم شد اشكال نداره " تبريز به تهران چطوره؟

10. 2 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

آره. خوبه. دستت درد نکنه.
    پس بی زحمت خودت سرور رو ردیفش کن.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

آره. خوبه. دستت درد نکنه.
    پس بی زحمت خودت سرور رو ردیفش کن.
    ممنون.
    باشه مشكلي نيست پس ساعت 10:30 تبريز به تهران .

اديت::30 ببخشيد يكم دير تر ميام...
    Last edited by dani.flight; 06-10-2009 at 21:15.

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه 727 کاپیتان سیم دانلود کردم ولی نمی دونم چرا کابین 2بعدی نداره لطف میکنید واسم اپلود کنید 727-200 و 727-100 ممنون میشم
    سلام حسام جان نسخه X 727 كاپيتان متاسفانه كاپكيت 2 بعدي نداره ولي به نظرم واقعا هواپيما خوبي هست من كه اين هوا پيما رو از محصولات خوب كاپيتان سيم مي دونم و اقعا اين شركت تكه.
    موفق باشيد.

14. این کاربر از x ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •