بله ثبت نام کنید تا انشاالله پورت خالی گیر بیاد
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من عکس رو در جایی دیگر آپلود کرده ام .
2. حجم کل عکس 164 کیلو بایت هست . خیلی ؟!!؟؟!!؟!؟؟!؟!؟!؟!
3. این جا جاش نست چه جوری آپدیت می کنم .
پیغام خصوصی بده گلم .![]()
من به بخش فروش شرکت زنگ زدم و قراردادم رو که 5 روز ازش مونده بود لغو کردم و قرارداد جدید رو یعنی 6 ماهه 128 محدود با 13 گیگ حجم رو گفتم برام فاکتورش رو باز کردن و اوکی شد.
جالبه 6 ماهه 128 محدود که روش 13 گیگ حجم میدن حدود 61 تومن میشه
6 ماهه 512 که فقط اسما با 128فرق داره و 6 گیگ حجم بیشتر میدن روش رو با 18 تومن گرونتر. به خاطر 6 تا 3 هزار تومن حجم بیشتر.
در حالی که اگه یه 5 گیگ حجم (بالک) جدا بخرین میشه 13500 باز 1500 تومن تخفیف داره ! ولی اون 6 گیگ 512 تخفیف جدا نداره !
جالبه !
فکر میکنم 6 ماهه 128 محدود از همش به صرفه تر باشه
دلیلش رو نمیدونم ولی با آسیاتک هم چنین روزهایی رو میبینی...
به نظر شما آسیاتک دزد نیست؟ میتونی ثابت کنی؟ من 2 گیگ حجم دارم ولی با چنتا نرم افزار اندازه گرفتم. راحت 400مگ میدزدن. این اواخر با پشتیبانیش که صحبت میکردم، میگفتن چون آنتی ویروس شما nod32 هست و چون دارید از نسخه کرکیش استفاده میکنید در نتیجه دائما سیستم شما رو آپدیت میکنه. چشم بسته چرت میگفت.
ولی از نظر حجم من فکر نمیکنم دزدی صورت بگیره.
مخصوصا این اواخر من 100 مگ حجم داشتم. تا قطره آخرش رو حواسم بود چجوری مصرف میشه و درست بود.
شاید برنامه ای توی ویندوزتون خودش رو آپدیت میکنه. به جز نود32 .
لعنت به این آسیا تک... دوباره این چراغ link act ADSL خاموش شد! قبلا هم شد گفتن تجهیزات خود اسیا تک ایراد داره و دیگه اتفاق نمی افته... اه اه اه
دوست عزیز دزدی صورت نمیگیره من چنیدن و چند بار تست کردم و کنتور دقیق بوده است.
یکی از دوستانم که مشکل داشت وقتی سیستم چک کردیم دیدیم ویروس داره و ویروس پدر اینترنت در آورده
500 مگ از حجم مونده.. فردا سرویسم انقضا میشه! 500 مگ حروم شده یعنی ! اگر نامه بزنم توجه میکنن ؟؟؟
در مورد این معادله ای که شما میفرمایید فقط 1800 تومان فرق 128 با 512 می باشد
دوست عزیز حجم باقی مانده میسوزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)