سلام
شما از آنتی ویروس بروز استفاده کنید. درست میشه
سلام
شما از آنتی ویروس بروز استفاده کنید. درست میشه
راه حل ويروس z-connection رو هم بگين
من2 بار ويندوزم رو عوض كردم اما دوباره همون مشكل پيش اومد![]()
سلام من ویندوزم تازه عوض کردم وویروس autorun.inf را کاملاً پاک کردم اما تنها با نصب فقط یک برنامه مانند فایر فاکس تسک مینجر غیر فعالذ میشود و مرورگرها بعد از 2 دقیقه غیر فعال میشود و ویندوز restore هم کار نمکند و هنگام باز کردن درایو ها درایو را در پنجره ی دیگری باز میکند و show hidden را غیر فعال میکند اقا من چیکار کنم
ویرایش:اقا یه چیز دیگه الان خواستم nod 32 ورژن قدیمی شو نصب کنم دیدم stup برنامه اجرا نشد رو برنامه های دیگه هم امتحان کردم stup شون اجرا نشد
فک کنم این ویروس ما یه چیزی تو مایه های سرطان جزام اینا خیلی لامذهب
Last edited by lordsuperboys; 14-07-2009 at 11:30.
شما برنامه زيرو دان كن و اجرا كن تا فايل هاي Autorun و احتمالا ويروس مربوطه از بين برن و بعد ،از اونجاييكه براتون عوض كردن ويندوز مقدوره يكبار ديگه هم ويندوز بنصبين - سعي كنين درايو C رو با برنامه هاي تحت داس مثه Hirens Boot Cd فرمت كنين يا با سيدي خود ويندوز بصورت فول فرمت كنين - بعد از نصب ويندوز هيچ درايوي رو با دابل كليك باز نكنين و از يك منبع موثق مانند سيدي ، آنتي ويروس معتبري مثه كسپر يا نود يا آويرا يا Avast نصب كنين و آپديت كنين و يكبار فول اسكن كنين .
بيبن آنتي ويروسي كه تو پست زير معرفي كردم در اين حالت فعلي ويندوز نصب ميشه - اگر نصب بشه مطمئنا مشكلت رو حل خواهد كرد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed774; 14-07-2009 at 12:25.
تو همه فولدرهام یه فایلی به اسم Desktop هست.این ویروسه؟چیکارش کنم؟
این ویروس kazmegheyz از کجا مییاد تو این کامپیوتر لعنتی؟؟؟
تا حالا بیشتر از 10 بار پاکش کردم اما بعد از یکی 2 روز دوباره...........
سلام...همینی که ایشون میگن!اصلا اون مقادیری که باید تو regedit عوض کنیم(مثلا از صفر به یک یا دو) خودشون
یا 1 هستن یا 2!
از قرار معلوم ویروس هم آپدیت میشه
کسی نیست کمک کنه؟؟![]()
desktop.ini؟
نه مشکلی نیست
از یک نرم افرزار آنتی دیالر باید استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)