تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 1081 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چجوریه من پاندا را نصب کردم تو درایو C خودم بالای 148 هزار فایل رو اسکن کرد ولی کاسپرسکی نصب کردم 60

هزار فایل رو اسکن کرد یعنی این میتونه یک نقطه ضعف باشد.
    دوست عزیز آنتی ویروسهای مختلف روشهای متفاوتی برای شمارش فایلهای اسکن شده دارند البته تعداد فایلهای

اسکن شده بستگی به Setting اسکن نیز دارد شما در کاسپرسکی Setting اسکن را روی حداکثر بگذار و دوباره اسکن

کن مطمئن هستم تعداد فایلهای اسکن شده از پاندا هم بیشتر خواهد شد .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

باسلام
    دوستان من يكدفعه متوجه شدم حجم زيادي از درايو دي اشغال شده ووقتي كنترل كردم متوجه شدم ازچندوقت پيش فايل Report كاسپراسكاي كه نسخه 411 است حجمش به حدود 5گيگابايت رسيده البته درsafe mode اين پوشه را تااندازه اي خالي كردم ولي دوباره كه به اينترنت وصل شدم درهمان روزاول حجمش به حدود100 مگابايت رسيد البته من ازچندوقت پيش ازجي باكس براي ريسيوراستفاده ميكنم وبخاطرهمين موقع استفاده ازجي باكس كاسپر را غيرفعال ميكنم ممكن است بخاطر باشد يادليل ديگري دارد لطفااگركسي اطلاعاتي دراينمورد دارد بنده راكمك كند.
    متشكرم
    سلام دوست عزیز

در قسمت Setting همانطور که در شکل زیر می بینی به قسمت Data Files برو و در سه گزینه ای که مشخص شده اند

تیک گزینه اول را بردار , گزینه دوم را تیک بزن و عدد مقابل گزینه سوم را به کمتر از 30 تغییر بده ( مثلا به 10 روز ).

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوست عزیز آنتی ویروسهای مختلف روشهای متفاوتی برای شمارش فایلهای اسکن شده دارند البته تعداد فایلهای

اسکن شده بستگی به Setting اسکن نیز دارد شما در کاسپرسکی Setting اسکن را روی حداکثر بگذار و دوباره اسکن

کن مطمئن هستم تعداد فایلهای اسکن شده از پاندا هم بیشتر خواهد شد .
    ممنون دوست عزیز میشه بگید این قسمت دقیقا کجا قرار دارد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون دوست عزیز میشه بگید این قسمت دقیقا کجا قرار دارد
    مطابق شکل زیر در قسمت Setting به Scan My Computer برو و دستگیره نشان داده شده را تا حداکثر بالا بکش ودر

پنجره Custemize هر چهار گزینه نشان داده شده را تیک بزن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان سلام ...
    من از کسپراسکی اینترنت سکیورتی ورژن 6.0.2.614 استفاده می کنم .... دوستان من سوالی در رابطه انتی هکش دارم .. چجوری می شه 1 برنامه رو به عنوان برنامه سالم به انتی هکش معرفی کرد که اون رو بلوک نکنه ؟ تو قسمت Setting اون برنامه رو من Add کردم ولی متاسفانه باز هم بلوک می شه ....
    ممنون می شوم در رابطه با تنظیمات انتی هک کسپراسکی توضیح مختصری بدید ...
    با تشکر

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

الان هنوز مشکل رجیستر کردن کاسپر وجو داره یا نه ؟ من هرچی دنلود افلاین میکنم (اپدیت ) بعدمیزنم رویه اپلای ... ارر میده ... یکی کدی که واقعا رجیستر میکنه ... یا حداقل لیست اپدیتاشو بدون دردسر بهم بده از 1/1/2007 چیزی اپدیت نتونستم بکنم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا وقتی که bitdefender هست دیگه چرا از kaspersky استفاده مکنین!

اگه قبول ندارین به لینک زیر که ماله Top ten reviews هستش یه سر بزنین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Noble; 07-03-2007 at 17:31.

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اولا عرض شود به خدمت شما که اصلا مکان مناسبی رو برای دادن این پست انتخاب نکردی عزیز دل(چن دقیقه واستید می فهمید چرا )
    دوما که دلیلش رو از کسانی بپرسید که این نظرسنجی رو ساختن . این یه چیز طبیعی هست و همه باهاش کم و بیش کنار اومدن که بهترین نرم افزار امنیتی همین کاسپر هست(حالا ممکنه بعضیها بگن در رده ی دوم هست ولی دیگه نه دهم) . به نظرم یا می خوان تلقین کنن که کاسپرو ول کنین بچسبین به محصولات ما . می شه گفت به قول بچه ها گفتنی رو مخ تازه کارا راه می رن ! ولی خب برای دوستان مهندس این نظرسنجی خنده داره.
    سوما شما برای این بحثتون بهتر بود که یه بحث جدا می زدید چون حتی یک حرف از این پستتون قانونی نیست و بعضی از دوستان گلم می تونن به شدت روی این موضوع حساس باشن که چرا اینجا زدید چرا تو تاپیک نورتون نزدید یه سری بحث هایی راه می یفته که نباید راه بیفته . تنها مشکلی که می تونه اینجا به وجود بیاد اینه که طرفداران آنتی ویروس ها به هم بیفتن واسه ی همین هم هستش که هر آنتی ویروسی تاپیک خاص خودش رو داره و طرفداری حق نداره به تاپیک مخالفش بیاد.
    من از دوستان گلم که طرفدار کاسپراسکای هستن می خوام دیگه این بحث رو ادامه ندن و زیاد به این نظر سنجی اهمیتی ندن
    ممنونم - علی

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

انتخاب یک آنتی ویروس توسط یک فرد بستگی به نوع نیاز وی ,سطح معلومات او , سلیقه آن فرد و البته توجه به کیفیت

محصول انتخاب شده دارد.بیت دفندر آنتی ویروس بسیار خوبی است و استفاده درست از آن امنیت سیستم شما را تامین

خواهد کرد ولی در شرایط فعلی و با توجه نتایج تستهای معتبری که منتشر شده است کاسپرسکی یک سر وگردن از نظر

تامین امنیت سیستم از بیت دفندر بالاتر است .متاسفانه سایتی که شما از آن به عنوان شاهد نام برده اید به طور کامل

فاقد اعتبار است چون به گرفتن پول برای تبلیغ یک محصول خاص شهرت دارد همانطور که در شکل زیر می بینید این

سایت توسط سایت معتبر Spywarewarrior در لیست سایتهای فریبکار قرار گرفته است :

ولی تاسف بیشتر در این است که شما حتی مطالب منبعی را که خودتان معرفی کرده اید نخوانده اید

میدانید تنها چیزی که باعث شده است بیت دفندر جلوتر از کاسپرسکی قرار گیرد قیمت بالاتر کاسپرسکی است

همانطور که قبلا گفتم انتخاب یک نرم افزار بستگی به سلیقه و نیازهای هر کسی دارد بنابراین توصیه یک آنتی ویروس به عنوان

بهترین برای همه به نظر من درست نیست.
    Last edited by vtn54; 08-03-2007 at 02:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان سلام ...
    من از کسپراسکی اینترنت سکیورتی ورژن 6.0.2.614 استفاده می کنم .... دوستان من سوالی در رابطه انتی هکش دارم .. چجوری می شه 1 برنامه رو به عنوان برنامه سالم به انتی هکش معرفی کرد که اون رو بلوک نکنه ؟ تو قسمت Setting اون برنامه رو من Add کردم ولی متاسفانه باز هم بلوک می شه ....
    ممنون می شوم در رابطه با تنظیمات انتی هک کسپراسکی توضیح مختصری بدید ...
    با تشکر
    دوستان عزیز سلام ....
    یعنی تو این فروم به این بزرگی و با این همه پروفشنال کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •