يه مقايسه بين درايور هادوربين و درايور اصلي كا850 كردم اميدوارم خوشتون بياد(كار خودمه )
چيز ديگري نبود دم دست نبود فقط تفاوت را حس كنيد:
نظر يادتون نره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه مقايسه بين درايور هادوربين و درايور اصلي كا850 كردم اميدوارم خوشتون بياد(كار خودمه )
چيز ديگري نبود دم دست نبود فقط تفاوت را حس كنيد:
نظر يادتون نره
Last edited by low 20; 12-01-2009 at 17:17.
بنظر من Strong هم در روز و هم در شب خوب مي ندازه و مشكل درايور اورجينال در شب رو برطرف كرده ولي 5.25 فقط در شب عالي ميندازه در روزش كمي مات بود من اين طوري احساس كردم
تو مقایسه هم Strong بهتر بود
Last edited by vahidsport; 12-01-2009 at 18:29.
منتظر لیست جدیده و توپ بازی های مخصوص باشید واسه 850 با استفاده از MOVE cencore![]()
سلام
ببخشید کسی میتونه مقایسه ی عکس های جی 900 و کا 850 رو برای من بزاره؟
ممنون
اين دو گوشي دو گوشي كاملا متفاوت است يكي مخصوص عكس (camera phone)و ديگري يهsmart phone گوشي با قابليت هاي زياد كه اين ويژگي به ان اضافه شده پس درست نيست كه اين دو را باهم مقايسه كنيم
ولي در كل گوشي g900 عكسهاي خوبي در حد غولي مانند كا850 ميندازه
دوستان من امروز يه k850 گرفتم براي يكي از دوستام فيرم ويرش 035 بود . دوربين عكاسيش زياد چنگي به دل نميزنه . يه درايو دوربين عالي ميخوام . به علاوه اون برنامه اي كه درايو رو انتقال ميديم و آموزش انتقال درايو دوربين رو . يعني تاپيكي كه اون برنامه و نحوه انتقال درايو رو ميخوام . لينكش رو برام بذاريد .
عكسهاش يه جورايي تار ميزنه و رنگهاش شاد نيستن !! تنظيماتش رو هم انجام دادم ولي نشد !!
ممنون ميشم لينك برنامه و نحوه ريختنش رو بهم بگيد .
دوست من به صفحه 148 برو برنامه\a2 aploaderو درايور دوربين موجود است براي اموزش هم مي توانيد به ادرس زير برويد.مقايسه درايور ها هم بالاي صفحه موجود است:
موفق باشيد
Last edited by low 20; 13-01-2009 at 10:46.
اینم فعلا لیست اول 2 تا بازی و 1 نرم افزار با استفاده از Motion تا لیست های دیگه بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)