تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدامیک از شخصیت های این نسخه بیشتر خوشتون اومد؟

راي دهنده
243. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1- نرو Nero

55 22.63%
  • 2- دانته Dante

127 52.26%
  • 3- هر دو

61 25.10%
صفحه 150 از 187 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 1866

نام تاپيک: Devil May Cry 4

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14

سلام دوستان

من این بازی رو از فروشگاه آنلاین P30World خریدم ، اما حالا که می خوام نصبش کنم یه جایی داخلش نوشته که بازی باید در درایو NTFS نصب بشه . . . ولی من فقط درایو C کامپیوترم NTFS هستش که اونم ویندوز داخلش نصب کردم و کلا 6.83 گیگ بیشتر جا نداره که حدود ۲ گیگش در دسترسه !!! حالا نمیشه بازی رو توی یه درایو FAT نصبش کنم ؟؟؟ آخه چه فرقی میکنه که کجا نصب بشه . . . راهنمایی کنید لطفا . . .

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام دوستان

من بازی را تو ویستا نصب کردم ارور میده میگه فایل xinput1_3.dll میخوام.

چیکارش کنم؟

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

خوب یه سرچی تو اینترنت بکن و فایل مورد نظر رو دانلود کن.

سلام دوستان

من این بازی رو از فروشگاه آنلاین P30World خریدم ، اما حالا که می خوام نصبش کنم یه جایی داخلش نوشته که بازی باید در درایو NTFS نصب بشه . . . ولی من فقط درایو C کامپیوترم NTFS هستش که اونم ویندوز داخلش نصب کردم و کلا 6.83 گیگ بیشتر جا نداره که حدود ۲ گیگش در دسترسه !!! حالا نمیشه بازی رو توی یه درایو FAT نصبش کنم ؟؟؟ آخه چه فرقی میکنه که کجا نصب بشه . . . راهنمایی کنید لطفا . . .
    خوب دوست عزیز شما میتونید یکی از دراوهاتون رو فرمت کنید و اون رو از fat32 به ntfs تغییر بدین.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

5

خوب دوست عزیز شما میتونید یکی از دراوهاتون رو فرمت کنید و اون رو از fat32 به ntfs تغییر بدین.
    می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه ؟؟
    اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟؟

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟
    رو درایو راست کلیک فورمت بعد Ntfs رو انتخاب کن

می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه
    من تمامی درایو هام Ntfs هستش بازی هم نصب و اجرا کردم مشکلی نداره

ولی فک نکنم ربطی داشته باشه فرقی به حال بازی یعنی داره fat یا ntfs بودن ؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!

راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چه طوری با دسته بازی کنم؟
    تو قسمت کنترل هر کلیدی از رو دسته میزنم کار نمیکنه .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه ؟؟
    اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟؟
    احتمالا شما از اون نسخه هایی گرفتید که ابتدا باید ایمیجش توی هارد ریخته بشه (Extract) و سپس از روی هارد نصب بشه. حجم ایمیج هم 100% بیشتر از 1 گیگ هست.
    سیستم Fat تا 1 گیگ برای هر فایل رو پشتیبانی میکنه پس در نتیجه نمیتونید یک فایل بیشتر از گیگ توی Fat ایجاد کنیدو مجبورید توی Ntfs بریزید.

اگه هم اینجوری که گفتم یعنی ایمیجی نیست پس فرق نداره تو fat بریزید یا ntfs چون فکر نکنم حجم فایلهای این بازی بیشتر از 1 گیگ باشه.من که بازی رو پاک کردم وگرنه با اطمینان میگفتم میشه یا نه.
    بهتره از دوستانی که این بازی رو رو سیستمشون دارن بپرسی ببینی بیشترین حجم فایل این بازی بعد از نصب چقدر هستش.

موفق باشی

9. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14

احتمالا شما از اون نسخه هایی گرفتید که ابتدا باید ایمیجش توی هارد ریخته بشه (Extract) و سپس از روی هارد نصب بشه. حجم ایمیج هم 100% بیشتر از 1 گیگ هست.
    سیستم Fat تا 1 گیگ برای هر فایل رو پشتیبانی میکنه پس در نتیجه نمیتونید یک فایل بیشتر از گیگ توی Fat ایجاد کنیدو مجبورید توی Ntfs بریزید.

اگه هم اینجوری که گفتم یعنی ایمیجی نیست پس فرق نداره تو fat بریزید یا ntfs چون فکر نکنم حجم فایلهای این بازی بیشتر از 1 گیگ باشه.من که بازی رو پاک کردم وگرنه با اطمینان میگفتم میشه یا نه.
    بهتره از دوستانی که این بازی رو رو سیستمشون دارن بپرسی ببینی بیشترین حجم فایل این بازی بعد از نصب چقدر هستش.

موفق باشی
    بله فکر می کنم همین طوری هست که شما می گید ، چون پشن جعبه‌ی DVD نوشته که باید اول محتوای DVD ها رو در یک پوشه روی هاردم کپی کنم و بعدا نصبش کنم . . . من یکی از درایوهام رو NTFS کردم و مشکلی برای اون ندارم ، فقط این عکسی که این پایین (لینک عکس) هستش به عنوان Help بازی هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته که بازی به صورت ۲ بار نصب می باشد ، بعد از نصب اول به محل نصب رفته و روی Setup کلیک کنید تا مرحله‌ی دوم نصب بشه ! منظورش از نصب اول همون Extract کردن فایل هایی هست که داخل DVD ها بود ؟؟ خودم باید اونها رو Extract کنم و بعد بازی رو نصب کنم ؟؟ درست گفتم ؟؟؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بله فکر می کنم همین طوری هست که شما می گید ، چون پشن جعبه‌ی DVD نوشته که باید اول محتوای DVD ها رو در یک پوشه روی هاردم کپی کنم و بعدا نصبش کنم . . . من یکی از درایوهام رو NTFS کردم و مشکلی برای اون ندارم ، فقط این عکسی که این پایین (لینک عکس) هستش به عنوان Help بازی هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته که بازی به صورت ۲ بار نصب می باشد ، بعد از نصب اول به محل نصب رفته و روی Setup کلیک کنید تا مرحله‌ی دوم نصب بشه ! منظورش از نصب اول همون Extract کردن فایل هایی هست که داخل DVD ها بود ؟؟ خودم باید اونها رو Extract کنم و بعد بازی رو نصب کنم ؟؟ درست گفتم ؟؟؟
    آره همین که گفتی.
    برو توی پوشیه ای که اکسترکت کردی و اونجا Setup رو بزن و هر جا خواستی نصبش کن.

12. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •