تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 1126 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه حميد بيدرنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

من یه هارد 80 گیگ داشتم کل اطلاعاتم توش بود .

یه بار خواستم فن کامپیوترو درست کنم . اشتباهی سوکت پاوری که به فن میره رو زدم به هارد !

نمیدونم چطور شد . ولی کامپیوتر خاموش شد و روشن نشد . منم فکر کردم مین سوخته . رفتم یه مین دیگه خریدم با اون هارد بازم روشن نشد . هاردو در آوردم روشن شد.

به نظرتون میشه درستش کرد؟

روش یه گارانتی هست نوشته ALMASA

تا دسامبر 2009
    مکستور هستش

چیکارش کنم ؟
    احتالا حداقل برد هارد شما سوخته سوکت برق را در حالیکه کامپیوتر روشن بود جا زدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    برای من یک هارد 500 مکستور فرستادند از همون مدلهایی که فریمورش ایراد داشته و مشگل هم در مرجله اول همین بوده که ناگهان دیتکت نکرده و این موضوع برای 3 ماه پیش بوده که هنوز علت معلوم نبوده. هارد رو بردن گارانتی که اطلاعات رو برگردونن که شرکت گفته نمیتونه و هارد رو از گارانتی خارج کردند و صاحب هارد . هارد رو برده به 2 جای دیگه که کارشون تعمیرات بوده نشون داده و اونها هم نتونستند کاری کنند و در آخر هارد رو به من رسوندند . اما مساله این است که الان خود هارد رو که بدون کابل دیتای ساتا . به برق ساتا میزنییم تا رو شن بشه. هارد موتورش شروع به کار میکنه و صدای تق . تق به صورت مرتب و منزم میده و بعد از حدود 20 ثانیه موتور هارد از کار می افته.
    من از روشی که در مورد مشگلات این هارد ها در همین فروم گفته شده استفاده کردم و لی در هنگامی که در هایپر ترمینال دستور U را میدهم که دور هارد زیاد بشته بازم شروع میکنه به تق تق کردن . البته وقتی که دستور دور کند را میدهم مشگلی نیست. اما وقتی دستور دوز تند رو میدم تق تق میکنه و ارور میده و اجازه بقیه کار رو نمیده. لطفا متخصصان راهنمایی کنند . البته به گفته تعمیر کاران این هارد حتی با دستگاه pc3000 هم درست نشد
    لطفا یک راهنمایی کامل بفرمایید
    ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    برای من یک هارد 500 مکستور فرستادند از همون مدلهایی که فریمورش ایراد داشته و مشگل هم در مرجله اول همین بوده که ناگهان دیتکت نکرده و این موضوع برای 3 ماه پیش بوده که هنوز علت معلوم نبوده. هارد رو بردن گارانتی که اطلاعات رو برگردونن که شرکت گفته نمیتونه و هارد رو از گارانتی خارج کردند و صاحب هارد . هارد رو برده به 2 جای دیگه که کارشون تعمیرات بوده نشون داده و اونها هم نتونستند کاری کنند و در آخر هارد رو به من رسوندند . اما مساله این است که الان خود هارد رو که بدون کابل دیتای ساتا . به برق ساتا میزنییم تا رو شن بشه. هارد موتورش شروع به کار میکنه و صدای تق . تق به صورت مرتب و منزم میده و بعد از حدود 20 ثانیه موتور هارد از کار می افته.
    من از روشی که در مورد مشگلات این هارد ها در همین فروم گفته شده استفاده کردم و لی در هنگامی که در هایپر ترمینال دستور U را میدهم که دور هارد زیاد بشته بازم شروع میکنه به تق تق کردن . البته وقتی که دستور دور کند را میدهم مشگلی نیست. اما وقتی دستور دوز تند رو میدم تق تق میکنه و ارور میده و اجازه بقیه کار رو نمیده. لطفا متخصصان راهنمایی کنند . البته به گفته تعمیر کاران این هارد حتی با دستگاه pc3000 هم درست نشد
    ممنونم
    هارد شما ممکن است در این میان جایی ضربه خورده باشد

------------------------------------------------------------------------------------------
    آموزش مقدماتی وتعمیرات هارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه asbfrooshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    به تو چه فضول

پيش فرض

سلام
    هارد 80 گيگ دارم وگستور مي باشد كه الان 60 گيگ دارد و 20 گيگ ديگر آن پريده است چطور مي توانم آن را باز يابي كنم.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام
    ممنونم
    مشكل شما فقط با دستگاه پي سي 3000 اوريجينال قابل رفعه
    با انواع تقلبي و چيني كار زيادي نميشه براش كرد

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    هارد 80 گيگ دارم وگستور مي باشد كه الان 60 گيگ دارد و 20 گيگ ديگر آن پريده است چطور مي توانم آن را باز يابي كنم.
    ببین هارد شما در setup چند دیتکت می شود.

-------------------------------------------------------------------------------
    اموزش مطالب مفید در مورد هارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان من بی یه مشکل بر خورد کردم که تا حالا واسم پیش نیومده بود واسه همین دست به دامن شما میشم
    یه هارد دارم که توی setup شناخته میشه کار هم میکنه (موتورش میچرخه) ولی بوت نمیشه و ویندوز بالا نمیاد
    اصلا به os choice menu نمیرسه
    کسی میدونه چش شده؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    دوستان من بی یه مشکل بر خورد کردم که تا حالا واسم پیش نیومده بود واسه همین دست به دامن شما میشم
    یه هارد دارم که توی setup شناخته میشه کار هم میکنه (موتورش میچرخه) ولی بوت نمیشه و ویندوز بالا نمیاد
    اصلا به os choice menu نمیرسه
    کسی میدونه چش شده؟
    دوباره پارتیشن بندی بکن و ویندوز نصب کن

9. این کاربر از حميد بيدرنگ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

هارد من تو حالت ultra ata /100 کار میکنه.مشکلی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض مشکل نشان ندادن حجم واقعی هارد

هارد من 80 گیگابایت است به دلیل ویروسی شدن مجبور شدم پارتیشن هارد رو پاک کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم حالا فقط 30 گیگابایت نشون میده نمیدونم بد سکتور داره یا مشکل جای دیگس
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •