احتالا حداقل برد هارد شما سوخته سوکت برق را در حالیکه کامپیوتر روشن بود جا زدی؟
احتالا حداقل برد هارد شما سوخته سوکت برق را در حالیکه کامپیوتر روشن بود جا زدی؟
سلام
برای من یک هارد 500 مکستور فرستادند از همون مدلهایی که فریمورش ایراد داشته و مشگل هم در مرجله اول همین بوده که ناگهان دیتکت نکرده و این موضوع برای 3 ماه پیش بوده که هنوز علت معلوم نبوده. هارد رو بردن گارانتی که اطلاعات رو برگردونن که شرکت گفته نمیتونه و هارد رو از گارانتی خارج کردند و صاحب هارد . هارد رو برده به 2 جای دیگه که کارشون تعمیرات بوده نشون داده و اونها هم نتونستند کاری کنند و در آخر هارد رو به من رسوندند . اما مساله این است که الان خود هارد رو که بدون کابل دیتای ساتا . به برق ساتا میزنییم تا رو شن بشه. هارد موتورش شروع به کار میکنه و صدای تق . تق به صورت مرتب و منزم میده و بعد از حدود 20 ثانیه موتور هارد از کار می افته.
من از روشی که در مورد مشگلات این هارد ها در همین فروم گفته شده استفاده کردم و لی در هنگامی که در هایپر ترمینال دستور U را میدهم که دور هارد زیاد بشته بازم شروع میکنه به تق تق کردن . البته وقتی که دستور دور کند را میدهم مشگلی نیست. اما وقتی دستور دوز تند رو میدم تق تق میکنه و ارور میده و اجازه بقیه کار رو نمیده. لطفا متخصصان راهنمایی کنند . البته به گفته تعمیر کاران این هارد حتی با دستگاه pc3000 هم درست نشد
لطفا یک راهنمایی کامل بفرمایید
ممنونم
هارد شما ممکن است در این میان جایی ضربه خورده باشد
------------------------------------------------------------------------------------------
آموزش مقدماتی وتعمیرات هارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
هارد 80 گيگ دارم وگستور مي باشد كه الان 60 گيگ دارد و 20 گيگ ديگر آن پريده است چطور مي توانم آن را باز يابي كنم.
مشكل شما فقط با دستگاه پي سي 3000 اوريجينال قابل رفعه
با انواع تقلبي و چيني كار زيادي نميشه براش كرد
ببین هارد شما در setup چند دیتکت می شود.
-------------------------------------------------------------------------------
اموزش مطالب مفید در مورد هارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من بی یه مشکل بر خورد کردم که تا حالا واسم پیش نیومده بود واسه همین دست به دامن شما میشم
یه هارد دارم که توی setup شناخته میشه کار هم میکنه (موتورش میچرخه) ولی بوت نمیشه و ویندوز بالا نمیاد
اصلا به os choice menu نمیرسه
کسی میدونه چش شده؟
دوباره پارتیشن بندی بکن و ویندوز نصب کن
هارد من تو حالت ultra ata /100 کار میکنه.مشکلی نداره؟
هارد من 80 گیگابایت است به دلیل ویروسی شدن مجبور شدم پارتیشن هارد رو پاک کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم حالا فقط 30 گیگابایت نشون میده نمیدونم بد سکتور داره یا مشکل جای دیگس
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)