تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 150 از 2403 اولاول ... 501001401461471481491501511521531541602002506501150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آقا اگر یکی از این بچه های اندیشه جواب مارو بده خیلی ممنون میشم
    الان چراغ adsl هم روشن شده فقط مونده act .راشتی VPI و VCI رو هم گذاشتم 8 و 35.
    نمیدونم مشکل از کجاست!؟
    در یه قسمت تنظیمات هم خوندم ppp down فکر کنم مفهوم خاصی داشته باشه بهر حال به کمک شما نیازمندم.
    دوست عزیز چراغ دی اس ال روشن شده یعنی سرویستون اماده استفاده هست.دوست عزیز برای اندیشه اصلا نباید به تنظیمات مودم دست میزدی با تنظیمات اتوماتیک TP-8811 میتونی کار کنی من با همون تنظیمات کارخونه دار م کار میکنم.
    درضمن چراغ act روشن نمیمونه درهنگام استفاده از اینترنت ودانلود چشمک میزنه تند.ونشن دهنده اصتفاده از سرویس هست وقتی هم بیکار باشی خاموش میمونه
    درضمن مودمتو ریست کن به تنظیمات کارخونه واصلا تنظیمش نکنم بزار اتوماتیک باشه

2. این کاربر از SoheilExtreme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.منتها مشکل اینه در حالت پیش فرض روی حالت bridge هست و ومن یه کانکشن broudband ساختم و هنگام اتصال از user و pass ایراد میگیره که بعید به نظر میرسه در فرمی که به من دادن اشتباه وارد کرده باشن.من همون که تو فرم هست رو میدم(نام کاربری adsl و رمز عبور adsl)
    راستی شما کانکشن ساختی و هر بار کانکت میشی
    Last edited by hassan_c2004; 14-11-2009 at 17:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان، من جزء یوزرهای خیلی قدیمی پارس وی هستم. یعنی حدود سه سال فکر کنم بشه!

این ماه میخواستم جدا بشم و برم اندیشه، که این دخترایی که اونجا بودن، با هر زبون ریختنی بود من رو راضی کردن که نه، بمونید و از این حرفا، ما هم قیمت رو کشیدیم پایین...

اما الان میبینم یه شب سرعتم 14 هست، یه شب 25، یه شب 50، دیشب هم که 90!

زنگ که میزنم میگن خوب share هست و اینجوری میشه!

خواستم ببینم اندیشه الان چطوره؟

فقط اونایی که 128 دارن جواب بدن، چون من 128 میگیرم.

یهگزارش از وضعیت سرعت اندیشه لطف کنید بدید...
    سلام من یه128 دارم تقریبا تو این 3 ماهه گذشته هم روز هم شب سرعتم خیلی عالی شده

این تستم ماله روزه

5. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.منتها مشکل اینه در حالت پیش فرض روی حالت bridge هست و ومن یه کانکشن broudband ساختم و هنگام اتصال از user و pass ایراد میگیره که بعید به نظر میرسه در فرمی که به من دادن اشتباه وارد کرده باشن.من همون که تو فرم هست رو میدم(نام کاربری adsl و رمز عبور adsl)
    راستی شما کانکشن ساختی و هر بار کانکت میشی
    اره من کانکشن ساختم.اما اون که رمزو اشتباه میگیره رو به حروف کوچک وبزرگ دقت کن.یه بار کانکشن بساز ببین بازم مشکل داری یانه

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آره من در قسمت یوزر PCD.... رو مینویسم که در اون این حروف بزرگ رو با شیفت مینویسم
    password هم که 8 حرفست میدم (کپس لوک هم خاموشه)
    ولی میگه :
    Accsess was Denied.....(همون خطای یوزر و پسورد)
    اینم بگم که من تنظیماته lan رو همانطور که شما گفتی روی auto میگذارم و ip اینا رو نمیدم
    در تنظیماته کانکشن هم هیچ تغییری ایجاد نمیکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز !
    مودمهای اندیشه نیاز به تنظیم دستی نداره ... همون تنظیم اتوماتیک بار اول کافیه ...
    من خودم الان 1 هفتس اشتراک گرفتم و به سادگی با خوندن راهنمایی انگلیسی که تو جعبه مودم TD-8811موجود هست قدم به قدم بصورت اتوماتیک تنظیم شد ... اگه انگلیسی بلد هستین یه نگاهی به کاغذ موجود تو جعبه مودم بندازین .. نیازی به پرداخت 10 تومن هم نیست اصلا !
    می تونید مودم رو ریست کنید تا از اول تنظیم کارخونه ای بشه و بتونین تنظیم اتوماتیک رو از اول انجام بدین ... ( یه سوراخ کوچیک پشت مودم واسه ریست کردن هست .. اون رو بزنید به سادگی ریست می شه ... مودم رو از کلید پشت خاموش روشن کنید ... حالا اکسپلورر رو باز کنید تایپ کنید 192.168.1.1 ... صفحه تنظیم مودم باز می شه .. واسه جفت یوزر و پسورد تایپ کنید admin ... کلید SAVE رو هم بزنید ...
    من قبلا تو همین تاپیک دیده بودم که دوستان عددهای خاصی رو برای vpi-vci برای اندیشه سبز گفته بودن ( مثلا 0 و 35 ) تا بالاترین کارایی و سرعت رو داشته باشه ! اما خدمتتون عرض کنم که نگران هیچی نباشین بذارین همینجوری اتوماتیک تنظیم شه ... الان سرعت من بالاست ( فقط بعضی وقتا نوسان داره که اینم ربطی به تنظیم مودم نداره مربوط به قاط زدن آی اس پی ! ) ...

quick setup رو بزنید ... تو صفحه بعد dsl auto connect رو تیک بزنید و بعد next ... الی آخر هیچی رو تغییر ندید ( فقط اگه نوع کانکشن رو حالت BRIDGE تیک خورده اون رو به حالت PPPOE تغییر بدین ) ... آخرش هم save -reboot کنید ... مودم آماده کار هست ... از قرار معلوم شما تنظیم مودم رو روی bridge گدشتین که درست نیست ... نوع ارتباط اندیشه کانکشن PPPOE هست ... PPPOE به کانکشنی میگن که 24 ساعته خط adsl شما فعال هست اما هر دفعه که می خواین کانکت بشین لازم هست پسورد وارد کنید و کلید CONNECT رو بزنید ... تو ساختن کانکشن هم حدس میزنم اشتباه کردین و انواع دیگه کانکشن رو درست کردین ... خیلی ساده تو قسمت NEW CONNECTION قدم به قدم پیش برین و از بین گزینه های موجود نوع کانکشن PPPOE رو انتخاب کنید ... با دقت و قدم به قدم همه مراحل رو از اول انجام بدین و هیچی رو تو تنظیمات دستی عوض نکنید ( البته بجز تعداد دفعات تماس کانکشن و اینجور چیزا که تنظیمات معمولی هستن ! )... موفق باشین .

در ضمن امروز ارتباط اندیشه به نظر می رسه نوسان داره ... بعضی وقتا سرعت خیلی پایین میاد و حتی صفحات باز نمی شن ... دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟
    Last edited by birak; 14-11-2009 at 19:19.

9. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در ضمن امروز ارتباط اندیشه به نظر می رسه نوسان داره ... بعضی وقتا سرعت خیلی پایین میاد و حتی صفحات باز نمی شن ... دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟
    تایید میشه

11. این کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhhch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من تمام کارها رو همونجور که گفته شد انجام دادم ولی بازم خطای یوزر وپسورد دارم.
    دیگه مستاصل شدم و نمی دونم چیکار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من مشکلی ندارم.داداش اکانت فایل فکتوری داری؟اگه داری یه پیغام خصوصی بزن یه فایل دارم 130 مگ با فری نمیشه دان کرد ضروری هست دان کنم

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون بابت توضیحاتت منتها من کاری رو که گفتی هم اجرا کردم بازکانکت نمیشه میشه یه لطفی بهم بکنی پستی رو که تو صفحه قبل نوشتم رو یه نگاه بکنی ببینی ایراد از کجاست.اون کارها تقریبا بر طبق help انگلیسیه خود مودم هست(همون کاغذ که گفتی)
    راستی شما در بخش ip در lan کامپیوتر همون اعدادی رو که تو help گفتی دادی یا نه رو حالت اتوماتیک گذاشتی
    کانکشن رو هم درست ساختم.
    اینم بگم که فقط سه تا لامپ پاور و lan و adsl روشن بود
    اما بعد ازیه سری تنظیمات چراغ lan و act بطور چشمک زن روشن بود بعلاوه پاور و adsl
    میخواستم بدونم برای شما چجوریه البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیر گفت که act چشمک زنه ولی lan رو نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •