تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 416 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

با برنامه paint خود ويمدوزم ميشه سايز عكسارو كوچيك كرد.من خودم يه تاپيك بود درباره عكس هاي هري پاتر كه توش عكس ميزاشتم و همينطوري كه گفتم اول سايز كوچيكشو ميزاشتم تو صفحه و بعد لينك سايز اصليشم ميزاشتم زيرش.

حالا ديگه بيخيال من حرفامو زدم.الان ديگه زياد مهم نيست اين چيزا

---------------------

از دوستان كسي ميدونه الان انيمه ناروتو به كجاي داستان رسيده؟؟؟؟تا اونجا كه من ميدونم بايد الان اوروچيمارو مرده باشه درسته؟؟؟

خوب من دوباره دارم مانگا رو از اول ميخونم.الان رسيدم نزديك مبارزه جيرايا با پين و ساسوكه با ايتاچي كه هر 2 تاش تقريبا تو يك زمان اتفاق ميفته.

من كلا 2-3 بار پاي همين عكسا گريم گرفت.اون موقع كه براي اولين بار مردن آسوما رو ديدم و وقتي كه جيرايا مرد, مردن ايتاچي هم كمي برام غم انگيز بود.

تا الان قشنگترين جاي داستان براي من انتقام شيكامارو از هيدان بود كه آسوما رو كشت.واقعا من با اينجاي داستان خيلي حال كردم.

در ضمن بايد بگم وقتي دوباره مبارزه ديدارا با ساسوكه رو ديدم فهميدم كه واقعا خيلي خيلي باهوشه.طوري كه ديدارا وقتي فهميد ساسوكه چطوري از دست تكنيكاش جون سالم بدر برده واقعا عصباني شد طوري كه كنترل خودشو از دست داد و خودشو منفجر كرد كه ساسوكه بازم جون سالم بدر برد.

البته اينو هم بگم كه اگه ساسوكه شارينگان نداشت همينجا به ديار باقي پيوسته بود چون خيلي خيلي بهش كمك كرد كه تونست از دست ديدارا سالم در ببره.و كلا تو اين مبارزه آدم ميفهمه كه شارينگان چقدر ميتونه براي يه نينجا مفيد باشه و عاملي باشه براي اينكه از حريفاي خودش هميشه چند پله جلوتر باشه

هنوزم با اينكه قبلا همه مانگارو ديدم بازم جذابيت بار اول رو برام داره.

واقعا آدم حيرت زده ميشه كه چطور اين ماساشي كيشيموتو تونسته اين همه شخصيت با اين همه تكنيك و اين همه مبارزه رو تو ذهنش خلق كنه.واقعا خيلي كارش درسته و بايد بگم من تا الان سوتي تو كارش نديدم.

من هميشه دوست داشتم عكس اين كيشيموتو رو ببينم از دوستان كسي چند تا عكس داره ازش بزاره ما هم ببينيمش؟؟؟؟

راستي كسي ميدونه چرا يهو 100 و چندتا پست به تعداد پست هاي من اضافه شده؟؟؟؟مگه پستهاي انجمن متفرقه رو هم به تعداد پستا اضافه كردن؟؟؟

تا ديروز كه تعداد پستام به 510 تا هم نميرسيد ولي الان شده 619 تا.
    آره ساسکه خیلی باهوشه تمام کلک های دیدارا رو میدونست و جان سالم بدر برد

آره آقا حامد من از همون اول میدونستم که شارینگان خیلی به آدم کمک میکنه.

حامد من انیمه نگاه میکنم به نظر من تو هم انیمه نگاه کنی بهتره چون آدم داستانو بهتر میفهمه

پس چرا من هنوز پست های شما رو 509 تا میبینم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

از دوستان كسي ميدونه الان انيمه ناروتو به كجاي داستان رسيده؟؟؟؟تا اونجا كه من ميدونم بايد الان اوروچيمارو مرده باشه درسته؟؟؟
    مانگا اصلا حال نمیده ..... من الان قسمت 50 هستم .....

راستي كسي ميدونه چرا يهو 100 و چندتا پست به تعداد پست هاي من اضافه شده؟؟؟؟مگه پستهاي انجمن متفرقه رو هم به تعداد پستا اضافه كردن؟؟؟
    الان که مثل قبلا هست ....

من خیلی دوست دارم مبارزه پین رو ببینم مخصوصا اگه با ایتاچی یا اوروچيمار باشه .... این طور جنگی هست ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

من خیلی دوست دارم مبارزه پین رو ببینم مخصوصا اگه با ایتاچی یا اوروچيمار باشه .... این طور جنگی هست ؟

ببین دوست عزیز پین با ایتاچی مبارزه نکرده چون هر دو تو کروه آکاتسوکی هستن اما با اوروچیمارو رو نمیدونم

من فقط با جنگ پین با کاکاشی رودیدم اونم نه کامل

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اینم تعدادی عکس از ماساشي كيشيموتو(岸本斉史)
    آقا پويا خيلي خيلي ممنون.

بابا اين كه همش 35 سالشه.من هميشه تو ذهنم يه پيرمرد 45-50 به بالا رو تجسم ميكردم.

اصلا انتظار نداشتم اين شكلي باشه.خداييش چهرشم خيلي قشنگه.شبيه بچه مثبتاي درس خون ميزنه.

آره ساسکه خیلی باهوشه تمام کلک های دیدارا رو میدونست و جان سالم بدر برد

آره آقا حامد من از همون اول میدونستم که شارینگان خیلی به آدم کمک میکنه.
    شما هم همه مانگارو خوندين مگه؟؟؟

اگه ساسوكه شارينگان رو نداشت 100 درصد ميتونستم بگم كه ناروتو قويتر از اونه و ميتونه شكستش بده.

شايد ناروتو هم با اين چشم هاي جديدش يه كارايي بتونه بكنه هنوز هيچي معلوم نيست.

آقا من الان كه دوباره مانگارو ديدم فهميدم كه ريننگان (چشم هاي پين) هم خيلي ميتونه قوي باشه ولي حيف درست نفهميدم چي گفته بود دربارش.ناگاتو اون موقع كه بچه بود و هنوز نينجا نشده بود 3 نفر رو فقط با نگاه كردن بهشون كشته بود

من الان شك كردم كه ممكنه حتي از شارينگانم قوي تر باشه.

حامد من انیمه نگاه میکنم به نظر من تو هم انیمه نگاه کنی بهتره چون آدم داستانو بهتر میفهمه

ما با اين اينترنت زغالي نميتونيم دانلود كنيم وگرنه من خيلي دوست داشتم ببينم.الانم كه ديگه كامل ميدونم قراره چي بشه و دوباره دارم مانگارو ميخونم ديگه انيمه نگاه كردن زياد بهم نميچسبه.

پس چرا من هنوز پست های شما رو 509 تا میبینم
    آقا باور كنيد من صبح قبل از اينكه پست بدم 618 تا بود و بعدش كه نگاه كردم شده بود 619 تا.

ولي الان كه ميبينم درست شده.واقعا عجيبا قريبا.

خوب معلومه چون اولاي داستان زياد جذاب نيست.از وقتي كه مسابقه جونين شروع ميشه و همشون با هم ميجنگن تازه جذابيتش شروع ميشه.

من خودم اولين بار انيمه ناروتو رو كه ديدم و نشستم پاش مبارزه گارا و لي بود.

نه پين فقط با جيرايا و ناروتو جنگيده.جنگش با كاكاشي هم نميشد گفت جنگ

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

شما هم همه مانگارو خوندين مگه؟؟؟

اگه ساسوكه شارينگان رو نداشت 100 درصد ميتونستم بگم كه ناروتو قويتر از اونه و ميتونه شكستش بده.

شايد ناروتو هم با اين چشم هاي جديدش يه كارايي بتونه بكنه هنوز هيچي معلوم نيست.

آقا من الان كه دوباره مانگارو ديدم فهميدم كه ريننگان (چشم هاي پين) هم خيلي ميتونه قوي باشه ولي حيف درست نفهميدم چي گفته بود دربارش.ناگاتو اون موقع كه بچه بود و هنوز نينجا نشده بود 3 نفر رو فقط با نگاه كردن بهشون كشته بود

من الان شك كردم كه ممكنه حتي از شارينگانم قوي تر باشه.

ما با اين اينترنت زغالي نميتونيم دانلود كنيم وگرنه من خيلي دوست داشتم ببينم.الانم كه ديگه كامل ميدونم قراره چي بشه و دوباره دارم مانگارو ميخونم ديگه انيمه نگاه كردن زياد بهم نميچسبه.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نه اقا حامد من انیمه دان میکنم

آره خوب میشد بگی اگه ساسکه شارینگان نداشت ناروتو قوی تر بود حالا که داره در ضمن ساسکه برای اینکه شارینگان رو فعال کنه باید یکی از بهترین دوستش را بکشد که داره سعی میکنه ناروتو رو بکشه

ایتاچی هم همینطوری شارینگان رو فعال کرد ولی او پدر و مادر خودشو کشت

مگه تو adsl نداری ؟ اگه داری خوب اونم به کارت میاد من با adsl 128 دان میکنم
    Last edited by SileNTz; 08-07-2009 at 22:58.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نه اقا حامد من انیمه دان میکنم

آره خوب میشد بگی اگه ساسکه شارینگان نداشت ناروتو قوی تر بود حالا که داره در ضمن ساسکه برای اینکه شارینگان رو فعال کنه باید یکی از بهترین دوستش را بکشد که داره سعی میکنه ناروتو رو بکشه

ایتاچی هم همینطوری شارینگان رو فعال کرد ولی او پدر و مادر خودشو کشت
    خوب همين ديگه مانگا نميخونين همه چي رو اشتباهي ميفهمين.

ساسوكه الان مانگكيو شارينگانش فعال شده (ايتاچي براش فعال كرد) ديگه لازم نيست كسي رو بكشه.در ضمن حتما كه نبايد دوستش باشه.

اوچيها مادارا با چشمهاي برادرش مانگكيو شارينگانشو فعال كرد.(برادرش وقتي مي خواست بميره چشماشو داد به مادارا كه اون موقع بخاطر اينكه زياد از چشماش استفاده ميكرد چشماش كور شده بود.)

ايتاچي هم يه دوست خيلي صميمي داشت كه قبل از اينكه كل قبيلشو نابود كنه اول اونو كشت و مانگكيو خودشو فعال كرد و بعد به دستور هوكاگه سوم(البته من اينجا شك دارم كه هوكاگه دستور داده باشه) و البته دانزو كه اون موقع رئيس تمام آنبو ها بود و الان هم هست كل قبيلشو نابود كرد.

مگه تو adsl نداری ؟ اگه داری خوب اونم به کارت میاد من با adsl 128 دان میکنم
    آقا امين داغ دلمو تازه كردين.من الان 3 ساله كه آرزومه مخابرات منطقه ما adsl ساپورت كنه.تو منطقه ما 3 تا پيش شماره وجود داره كه يكيش كه مال ما هم همونه قديمي تره و تازه پارسال اون 2 تا پيش شماره ديگه رو ساپورت كردن.

نامردا يه خط ديگه هم با اون پيش شماره ها بهمون نميدن كه با اون خط adsl بگيريم.ميگن خيلي دردسر داره و كلي هزينه مي خواد.پيش شماره خودمونم ميگن چون فيبر نوري هست(حالا نميدونم از كجا فيبر نوريه چون ما كه همش همين سيم تلفن معمولي ميبينيم دو رو ورمون) نميشه روش adsl داد و هنوز فكر نكنم هيج جاي ايران امكاناتشو داشته باشه كه رو فيبر نوري adsl بده.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

خوب همين ديگه مانگا نميخونين همه چي رو اشتباهي ميفهمين.

ساسوكه الان مانگكيو شارينگانش فعال شده (ايتاچي براش فعال كرد) ديگه لازم نيست كسي رو بكشه.در ضمن حتما كه نبايد دوستش باشه.

اوچيها مادارا با چشمهاي برادرش مانگكيو شارينگانشو فعال كرد.(برادرش وقتي مي خواست بميره چشماشو داد به مادارا كه اون موقع بخاطر اينكه زياد از چشماش استفاده ميكرد چشماش كور شده بود.)

ايتاچي هم يه دوست خيلي صميمي داشت كه قبل از اينكه كل قبيلشو نابود كنه اول اونو كشت و مانگكيو خودشو فعال كرد و بعد به دستور هوكاگه سوم(البته من اينجا شك دارم كه هوكاگه دستور داده باشه) و البته دانزو كه اون موقع رئيس تمام آنبو ها بود و الان هم هست كل قبيلشو نابود كرد.

آقا امين داغ دلمو تازه كردين.من الان 3 ساله كه آرزومه مخابرات منطقه ما adsl ساپورت كنه.تو منطقه ما 3 تا پيش شماره وجود داره كه يكيش كه مال ما هم همونه قديمي تره و تازه پارسال اون 2 تا پيش شماره ديگه رو ساپورت كردن.

نامردا يه خط ديگه هم با اون پيش شماره ها بهمون نميدن كه با اون خط adsl بگيريم.ميگن خيلي دردسر داره و كلي هزينه مي خواد.پيش شماره خودمونم ميگن چون فيبر نوري هست(حالا نميدونم از كجا فيبر نوريه چون ما كه همش همين سيم تلفن معمولي ميبينيم دو رو ورمون) نميشه روش adsl داد و هنوز فكر نكنم هيج جاي ايران امكاناتشو داشته باشه كه رو فيبر نوري adsl بده.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ببین دوست عزیز من انیمه رو تا آخر ندیدم تا قسمت 50 برای همینه که اشتباه میکنم.
    اینو میدونستم که ایتاچی براش فعال کرد در جنگ با اونیکه تو گروه آکاتسوکی که یه ماسک نارنجی داره.
    آره خب حتما نباید دوستش باشه باید یکی از نزدیک ترین کسی که داره رو بکشه

یعنی شما با کارت اینترنت وصل میشید؟

من ADSL 128 دارم ولی اسمش 128 هست از 64 هم کمتره

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

اینم یه بازی ناروتو برای pc حتما دان کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

وایی چقدر پست اسپم حسش نبود بخونم
    بابا از داستان عثبید اسپویل این هفته مانگا می دونید چیه
    دانزو
    دانزو
    .
    .
    .
    .
    .
    .

واییییییییییییییییییییییی یییی چشم راستش شارینگانه!
    توبی هم چشم راستش شارینگانه!
    میزوکاگه هم طبق اماری و اسگویلی همون توبی
    جی می خواد بکنه این کیشی!
    متن زیر سلکت کنید تا بفهمید چی نوشتم!
    دوستانی که ناروتو و ناروتو شیپون رو می خوان بخرن وبلاگ منو برن ببینن توی امضام هست!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

وایی چقدر پست اسپم حسش نبود بخونم
    بابا از داستان عثبید اسپویل این هفته مانگا می دونید چیه
    دانزو
    دانزو
    .
    .
    .
    .
    .
    .

واییییییییییییییییییییییی یییی چشم راستش شارینگانه!
    توبی هم چشم راستش شارینگانه!
    میزوکاگه هم طبق اماری و اسگویلی همون توبی
    جی می خواد بکنه این کیشی!
    متن زیر سلکت کنید تا بفهمید چی نوشتم!
    دوستانی که ناروتو و ناروتو شیپون رو می خوان بخرن وبلاگ منو برن ببینن توی امضام هست!

به به آقا ساسکه بالاخره اومدی ای ول مثل خودمی منم طرفدار ساسکه هستم!!!

میتونی به وبلاگ منم سر بزنی (
    نظر هم بدی):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من متن تورو بدون سلکت خوندم
    Last edited by SileNTz; 09-07-2009 at 17:17.

11. این کاربر از SileNTz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •