تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 800 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از درایو مجازی استفاده می کنید؟ اگه استفاده می کنید بدانید که فایلهای موقتی شان اینجا ذخیره می شه

رم سیستمتان چقدر هست؟با استفاده از نرم افزار tuneup هر هفته یک بار فایلهای موقتی را پاکسازی کنید

avp.exe را نشناختم جلویش نگاه کنید که system استفاده می کنه یا user

بوق ها هم مربوط به فن سیستم و یا کارت گرافیک هستش اگه فن داغ باشه پس این بوق ها مربوط به فن هستش و گرنه از کارت

گرافیک هست
    دوست گرامیhosein66
    با سلام و تشکر از شما.در پاسخ باید عرض کنم از درایو مجازی استفاده نمیکنم و از دیروز بدون اینکه هیچ گونه نصب برنامه و یا دانلودی داشته باشم فضای درایوcسیستمم حدود 1Gکاهش یافته ویروس یابی موردی را نشان نمیدهد.هیچ برنامه در حال اجرائی ندارم ولی 100%فضای CPUاشغال شده.رم سیستمم512میباشد.با استفاده از TUNE UP 2008مقدارفضای آزاد رم حدود 280میباشد در پاکسازی فایلهای موقت این مقدار حداکثر 230MGگزارش میشود که اینکار را هم انجام داده ا م .AVP.EXEاز نوع SYSTEM میباشد وفضای CPU را 100% اشغال کرده .در مورد صدای بوق حتی اگر سیستم برای مدت مثلا"3ساعت هم در حالت STAND BYبوده باشد وخنک هم باشد در زمان راه اندازی مجدد با دو صدای بوق سیستم خاموش میشود . با تشکر مجدد از شما.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تشکر از جوابتون.
    ولی من تو کپی فایل های تحت شبکه که read only باشند، به شخصه با مشکلی مواجه نشدم(تحت workgroup) ولی شاید در دومین قضیه فرق کنه...
    یه سئوال دیگه داشتم:
    وقتی که ویندوز ویروسی باشه، می شه با repair کردن ویندوز، اون ویروس رو از بین برد؟ تا چند درصد؟
    ریشه ویروس باید ازبین بره به repair ربطی نداره گاها با فرمت کامل و نصب مجدد ویندوز هم دیده شده که ویروس از بین نرفته (ویروس

سالدوست)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

10

سلام

تغییراتی که گفته شده رو انجام بدید ببینید مشکل حل میشه

This issue could be conflict of flees between HP software and the Operating System.

Disabling Windows Image Acquisition (WIA) in Windows XP will resolve the issue.

Please perform the below steps to resole the issue:

1. From the Window Desktop, click Start, and then click ControlPanel
    The Control Panel will open.

2. Double-click the Administrative Tools icon. The Administrative Tools window will

open.

3. Double-click the Services icon. The Services window will open.

4. Double-click the Windows Image Acquisition (WIA) icon. The Windows Image

Acquisition (WIA) Properties (Local Machine) windows will open.

5. On the General tab, click the drop-down arrow in the Start-up Type box and select

Disabled.

6. Click Stop. A window will open with a message stating the service is being found.

When the message closes, verify the ServiceStatus displays Stopped. Repeat this step

if necessary.

7. Click Apply, and then click OK

موفق باشید

متاسفانه مشکل هنوز به قوت خودش باقی هست!!! ضمنا راههایی که دوستان در صفحه 37 دادن رو هم امتحان کردم اما باز نتیجه نداشت!!. مخصوصا اون فرمانی که در run تایپ میکنن اصلا برای من عکس العملی نشون نمیده!
    Last edited by siayosef; 03-10-2008 at 22:01.

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

ریشه ویروس باید ازبین بره به repair ربطی نداره گاها با فرمت کامل و نصب مجدد ویندوز هم دیده شده که ویروس از بین نرفته (ویروس

سالدوست)
    سلام.
    پس این طور نتیجه می گیریم که در عمل repair به هیچ دردی نمی خوره(واسه کپی فایل ها از داس هم می شه استفاده کرد که تا تعویض ویندوز از اون درایو احیانا نپرند)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    پس این طور نتیجه می گیریم که در عمل repair به هیچ دردی نمی خوره(واسه کپی فایل ها از داس هم می شه استفاده کرد که تا تعویض ویندوز از اون درایو احیانا نپرند)

دوست عزیزم، داس، فولدر ها و ساب فولدر ها رو کپی نمیکنه.
    شما کافیه که برنامه NC 5 رو بذارید داخل یکی از درایوهاتون (به غیر از C)
    بعد از اون بوت بگیرید به داس. و NC رو اجرا کنید. (به همون مسیری که کپی کردید باید برید)
    بعد از اون به راحتی میتونید با NC فولدر ها و حتی Sub Folder ها رو کپی کنید.
    اگه نیاز به توضیح بیشتری باشه، بفرمایید.
    راستی! چند وقت پیش، اسم اون ویروستون رو در لیست ویروس هایی که کسپراسکای میگیره دیدم. باید آپدیت بشه)
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

سلام
    ببخشید folder option ام حذف شده بود،با آنتی ویروس اسکن کردم؛
    حالا regedit رو که می زنم،ارور میده و نمیاره!

به نظر شما مشکل کجاست؟
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید folder option ام حذف شده بود،با آنتی ویروس اسکن کردم؛
    حالا regedit رو که می زنم،ارور میده و نمیاره!

به نظر شما مشکل کجاست؟
    مرسی
    شما فقط صفحه اول این تایپیک را بخوانید مشکلتان حل می شه احتمال زیاد سیستم ویروس گرفته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

میخواستم بدونم میشه تو xp مانند ویستا از فلاش به عنوان رم استفاده کرد

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام به همه خسته نباشید
    میخواستم ببینم که چه جوری میشه تمام آیکن هایی که توی درایو هام هست رو به صورت Align to Grid در بیارم که از بی نظمی در بیاد.
    خیلی ممنون میشم از راهنماییتون.
    یه سوال دیگه هم دارم که اگه بهتون مربوط میشه جوابم رو بدید
    دوستان من میخواستم ببینم میشه مدیاپلیر رو به صورت مخفی استفاده کرد؟
    منظورم از مخفی این نیست که در گوشه صفحه وجود داشته باشه منظورم این هست که کلا مدیا پلیر رو ضربدرش رو بزنی ولی باز هم برات بخونه!
    این اتفاق برای من چند بار پیش اومده که خیلی حال میده ولی فقط نمیدونم باید چه جوری این کار رو کرد!
    اگه میشه کمکم کنید
    ورژن مدیاپلیر من هم 10 هست همونی که به صورت اورجینال روی ویندوز مدیاسنتر نصب هست

ممنون میشم از کمکهاتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان خسته نباشيد
    برنامه هاي نصب شده در ويندوز فايل يا اطلاعات نصب شون رو كجا ذخيره ميكنن كه وقتي اونها رو Uninstall ميكني بعد از نصب مجدد باز با همان تنظيمات بار اول شروع به كار مي كنند . من براي Uninstall كردن از از برنامه Your Uninstaller! 2008 استفاده مي كنم حتي بصورت دستي پسموندهاي برنامه ها رو از رجيستري پاك مي كنم ولي وقتي بعد از همه اين كارها دوباره برنامه نصب مي كنم مي بينم كه برنامه نصب شده همون تنظيمات دفعه قبل رو گرفته !!! چه جوري و از كجا تا حالا نتونستم بفهم ؟؟؟ لطفاً يكي راهنمايي كنه ... باتشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •